![]() |
Re: Chat....
Da ar merge un alb sau si crem ca ala scoate in evidentza interioru !! si la alte culori te ai mai gandit ?
|
trebe sa te gandesti si la intretinere.... albul si cremul e criminal... toata ziua trebuie sa stai cu carpa langa ea. in rest arata super.
|
io ma gandesc totusi la negru
|
ar da bine si negru... sigur.. si e mult mai usor de intretinut....
|
de ce nu rosu???
|
Da mah Dutzule pe negru is o gramada de masini fa si tu o cuoloare ceva mai speciala .. parerea mea apai u stii
|
Verde? (Nu ma bagati in seama, postez ca sa aveti ce citi si sa creasca thread-ul:P).
|
mai oameni buni, ce s-a intamplat cu forumul asta. nu mai este nici o activitate. alta data mai aveam si eu ce citi 10-15 min, dar acum e pustiu rau...mai postati si voi cate ceva...sa fie totusi ceva miscare aici
|
Stai flex sa termine baietii cu BACU ;) vezi numa ce se aduna gasca!
|
nici intalnirile nu's mai la fel de cand a inceput sesiune si baietii cu bacul :). in 2-3 sapt totul revine la normal.... ba nu la normal ci o sa fie si mai si v-a fi baza+ sa vb in termeni RDS :D
|
cred ca asteapta toata lumea intalnirile alea...
|
da cum... si oltcitul meu asteapta :))
|
Ce bine ii de voi. alti stau si invata si voi mergeti la cluj sa va distrati :( Nu-i bai recuperez io
|
ce ma, si eu invatz:lol: dupa bac imi bag ceva in tot... si o vedeti voi pe LEANA PARTZAGA ;-)
|
Cu cat mai multi cu atat mai bine! Sa fim atati incat sa blocam strazile orasului cu coada de masini cu avariile puse:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning