![]() |
Re: Just another OLTCIT :D
o sa ajung cat de curand la demembrari pentru ele....iar la faza cu macaraua cum faci????;)
|
Quote:
Toate cele bune, Marian. |
2 Attachment(s)
Olteanca mea cu ochii albastrii....
|
2 Attachment(s)
Si un pic de albastru la interior...(scuze ptr imaginile neclare, pozele fiind facute cu telefonul mobil) ;)
Ledul rosu din mijlocul imaginii este ledul de la alarma. Trebuie sa-l schimb si pe el cu unul albastru... Toate cele bune, Marian. |
:tears: Si incepand de azi, 21.05.2007, ora 18...devin autobuzist. Altfel ma omoara Nea' Misu. :tears: Cred ca ma apuc de citit ziarul in autobuzul 43(daca vedeti unul cu ziarul in brate ala sunt eu) :paper: Dar, vine o zi....cand buda apare iar pe strazi si atunci e belea.
Acum fug la scarbici ca iar ma taie seful :D Care ma ajuta sa-i lungesc urechile? Ceva de genul.... :ihearu: :) :) :) Toate cele bune, Marian. |
Mai postez lista (cearceaful) cu ce trebuie facut la ea:
(asta ca sa fiu sigur ca nu am uitat nimic) :D 1.Schimbat chiuloasa. 2.Etansat motorul (sa nu mai vad picatura de ulei). 3.Schimbat pivot inferior stanga + bucsele silence pe ambele parti. 4.Etansat sistemul de evacuare. 5.Pus carburatorul de 1300. 6.Reglata macaraua de la usa soferului. 7.Schimbat periile la electromotor. 8.Schimbat alternator. Oare termina Nea' Misu pana joi seara? Tot ce tine de electrica fac eu, el fiind doar mecanic. Daca nu terminam pana joi seara am rupt-o in fericire. Vineri dimineata trebuie sa plec la Hateg si am nevoie de manusi. Zimbrul e pe cale de disparitie. Prietenii stiu de ce. :D Hai pa, ca trebuie sa fug. O saptamana cu multa benzina in rezervor sa aveti. Toate cele bune, Marian. |
Fain si eu ma gandesc sa imi pun "ochi albastri" de unde ai luat becurile alea si cat te-au costat?:D
|
vedeti ca in noile reglementari rutiere, albastru este oficial culoarea politiei .. poate ramaneti fara taloane ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa ca-i trantesc instalatie de xenon adevarata. Si atunci sa-mi ia talonul. :D Instalatie de xenon doar daca imi mareste seful leafa, altfel...ciuciu :D
|
Sau pozitii roz? Si scriem cu markerul pe masina....F*u*t*e*l*n*i*t*a pe roti 50 de bani intrarea. :D Se vede ca sunt rupt de oboseala.
Nu ramanem fara taloane doar ptr faptul ca sunt pozitiile albastre. Sunt altele mai nasoale. Noapte buna si toate cele bune, Marian. |
Quote:
te iau aia de la morga la intrebari... negru e culoarea dricului!!!! |
Quote:
Deci placa cu Buda by porsche o sa dispara cand vopsesc masina. La fel si placutele cu OLTCIT si CLUB. Idem initialele de pe spate + usa. Pana in toamna ramane asa. O bag la conservare. Azi am vandut pisica. :( Si chiar imi pare rau de ea. Sper sa fie ingrijita de noul proprietar. Altfel ia bataie. Pentru moment am doar o buda. Dar sunt mandru de ea. TOY TOY te scapa de nevoi. ;) Noapte buna si toate cele bune, Marian. |
frate mult scri ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning