![]() |
Re: Lucrarile mele Ruver
Quote:
da si ii zice punct de fuga... si nu mi se pare prea mare greseala de perspectiva dar cum am spus au fost niste teste nu randari finale... |
4 Attachment(s)
am mai mesterit o janta.... si am facut inca 2-3 teste cu v-rayu... incepe sa se lege ceva.... dar tot mai am de munca :D
a si la camaro rosu am avut "caustics" activat fara sa stiu si a iesit cam aiurea.... stiti voi ce :-P |
foarte tare cea rosie Ruver...
|
discu de frana pare de plastic ...
|
La iluminare ce ai folosit?Vray light?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
4 tipuri de jante adunate la un loc :D cauciucu nu stiu ce sa zic cam lasa de dorit da.... e pe vine si el :P
|
mijto jantele...ca intrebare...ce componente ai in comp?:) shi cam cat timp iti ia la o randare...depinzand de render??
|
pai randarea asta a luat 1h 58m 23.3s :P
si componente : AMD Athlon xp 2000+ 768 Mb RAM ATIradeon 9550 256/128 cam atat... si cam scartaia rau daca e sa randez cu alceva si sa dau in setari mai calumea sa iasa bine duce la vreo 4-5 ore randarea... |
omu ai incercat acum ceva timp sa ma suni si ti`am respins de 3 ori si ai mai incercat parca intro seara ..scuze da am schimbat telefonul si imi cam face belele ...eram chiar in ora de chimie si eram la tabla ma asculta profa ....de asta am inchis ....
cand citesti postu asta sunama daca e ceva important (eu nu prea am credit :)) |
incercam sa fac rost de ID-u de mess al lui a_ombladon vroiam sa te intreb daca il ai... :D dar mu mai e nevoie :D oricum ne mai auzim
|
nu am mai postat mai nimic pe aici de ceva timp... gata am sa trec putin la munca sa mai scot si eu ceva ca am cam lenevit in ultima luna ;) dece vor aparea in curand si noutata :D
|
9 Attachment(s)
:-P m-am apucat azi sa termin c3-ul... -am bagat la restaurare :-P dupa cum observati din wireuri e lucrat cam aiurea si acum mai aranjez si eu putin poligoanele... am inceput deocamdata cu capota... da mai am ceva de lucru
sper sa va placa kitul pe care il am pregatit astept pareri ;) a... sa nu va luati de calitatea randarilor ca-s facute cu brazilul in graba |
fain bodykit, dar din cate stiu eu C3 are 4 portiere nu 2,si scoate cocoasa aia de pe spate ca e cam urata
|
e si in 2 usi.....sunt curios cum o sa arate spatele masinii la final .spor
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning