Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Un eventual concurs [dezbatere] (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/40333-eventual-concurs-dezbatere.html)

Khalis 07-05-07 19:50

Re: Am vrut concurs...

hm.... am zis shi eu....
sincer.... pe bulevard nu cred ca or sa dea aprobare niciodata..... aku' mult timp au fost ceva curse de motociclete pe-acolo... shi a ieshit tare prost.... accidente, alea-alea..... deci.... tre' sa ne mai gandim la alte locatzii...... ;)

bogdan_wrc 07-05-07 21:11

la carrefour ar fi bine dpdv al apribarilor, dar e prea scurt.
pe blvd, nu cred ca avem sanse. copacii, poluare, nebunie..stiti cum gandesca ltii.
poate mai gasim altele...pe soseaua vestului? cum e asfaltata acum?

Vladz 07-05-07 21:28

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 889459)
la carrefour ar fi bine dpdv al apribarilor, dar e prea scurt.
pe blvd, nu cred ca avem sanse. copacii, poluare, nebunie..stiti cum gandesca ltii.
poate mai gasim altele...pe soseaua vestului? cum e asfaltata acum?

Vestului e stramba (in curba) jumate e bitum perfect reparata dar ingusta pt 2 masini pe sens si jumate asfalt normal ce asteapta reparatia :D

platon911 07-05-07 22:29

pe Malu Rosu care e proaspat asfaltata ar merge,sau pe 23 August....

tre 07-05-07 23:44

republicii pe mijloc... 800 m.

feryboy 07-05-07 23:48

La Iazaki singura bucata care am gasit_o eu mai dreapta are fix 400 de m masurati pe indicatorul din bord...si la carrefour cred ca e la fel...dar nu o sa isi strice ei livrarile acolo si logistica pt cursele noastre...iar soseaua dinspre paulesti e praf...
nu ma vad experti FIA cum s_a zis mai sus :) dar cred ca nu are rost ca cineva sa isi piarda timpul pt organizare atata timp cat locatia nu ar fi buna

tre 08-05-07 00:33

daca are fix 400 m unde franezi?

Khalis 08-05-07 00:44

in depozitul alora de la Carrefour..... :D... faci shi cumparaturile daca tot eshti akolo..... :D

Vibe 08-05-07 00:45

esti in RO Fery?

bogdan_wrc 08-05-07 08:09

tre. daca mai zici o data republicii pe mijloc, te plimb o tura pe acolo ca sa iti revii !

DONU' 08-05-07 08:52

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 889309)
hm.... am zis shi eu....
sincer.... pe bulevard nu cred ca or sa dea aprobare niciodata..... aku' mult timp au fost ceva curse de motociclete pe-acolo... shi a ieshit tare prost.... accidente, alea-alea..... deci.... tre' sa ne mai gandim la alte locatzii...... ;)

Hmmm, imi aduc aminte cand a cazut deshteptul ala cu motorul si era sa-l propteasca in toata Comunitatea 4tuning. A picat la 1 metru de mine si la sters pe Kraven cu roata pe picioare. Cum s-o fi nimerit sa vina chiar inspre noi, draq stie. Eram multi prin zona. Neplacuta amintire...

shoaca 08-05-07 10:38

daca se asfalteaza republicii .... acolo o sa fie chiar bine;)
deci sa visamin continuare :lol:
platon nu e bine acolo unde zici tu - ce crezi ca o zica toata lumea de acolo cand or auzi toate tobele alea ? si in primul rand o sa fie prea multa lume ...

feryboy 08-05-07 10:58

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 890023)
esti in RO Fery?

Nu ink...mai am 2 luni. Poate pana atunci se pune de o cursa organizata la ploiesti

kraven_4_all 08-05-07 11:31

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 890218)
Hmmm, imi aduc aminte cand a cazut deshteptul ala cu motorul si era sa-l propteasca in toata Comunitatea 4tuning. A picat la 1 metru de mine si la sters pe Kraven cu roata pe picioare. Cum s-o fi nimerit sa vina chiar inspre noi, draq stie. Eram multi prin zona. Neplacuta amintire...

mi se ridica paru` de pe cap knd imi aduc aminte.....din ziua aia am capatat yo ..asha o frica de motociclete...

Gogu02 08-05-07 13:01

Bai se pare ca am gasit o strada. O sa vin sambata la sala si o sa stam de vorba. Poate mergem sa vedem si locatia. Pana sambata o sa ma interesez si a cui apartine strada si cam care ar fi pretentiile celui care o detine.

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning