![]() |
Re: Am vrut concurs...
hm.... am zis shi eu....
sincer.... pe bulevard nu cred ca or sa dea aprobare niciodata..... aku' mult timp au fost ceva curse de motociclete pe-acolo... shi a ieshit tare prost.... accidente, alea-alea..... deci.... tre' sa ne mai gandim la alte locatzii...... ;) |
la carrefour ar fi bine dpdv al apribarilor, dar e prea scurt.
pe blvd, nu cred ca avem sanse. copacii, poluare, nebunie..stiti cum gandesca ltii. poate mai gasim altele...pe soseaua vestului? cum e asfaltata acum? |
Quote:
|
pe Malu Rosu care e proaspat asfaltata ar merge,sau pe 23 August....
|
republicii pe mijloc... 800 m.
|
La Iazaki singura bucata care am gasit_o eu mai dreapta are fix 400 de m masurati pe indicatorul din bord...si la carrefour cred ca e la fel...dar nu o sa isi strice ei livrarile acolo si logistica pt cursele noastre...iar soseaua dinspre paulesti e praf...
nu ma vad experti FIA cum s_a zis mai sus :) dar cred ca nu are rost ca cineva sa isi piarda timpul pt organizare atata timp cat locatia nu ar fi buna |
daca are fix 400 m unde franezi?
|
in depozitul alora de la Carrefour..... :D... faci shi cumparaturile daca tot eshti akolo..... :D
|
esti in RO Fery?
|
tre. daca mai zici o data republicii pe mijloc, te plimb o tura pe acolo ca sa iti revii !
|
Quote:
|
daca se asfalteaza republicii .... acolo o sa fie chiar bine;)
deci sa visamin continuare :lol: platon nu e bine acolo unde zici tu - ce crezi ca o zica toata lumea de acolo cand or auzi toate tobele alea ? si in primul rand o sa fie prea multa lume ... |
Quote:
|
Quote:
|
Bai se pare ca am gasit o strada. O sa vin sambata la sala si o sa stam de vorba. Poate mergem sa vedem si locatia. Pana sambata o sa ma interesez si a cui apartine strada si cam care ar fi pretentiile celui care o detine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning