![]() |
Re: GTC 2007 Negru... pimped by Irmscher :)
Quote:
Incearca un mesaj, mai stau uneori si invisible cand am multa treaba... si de obicei am f. multa treaba :P P.S. Countdown la jante. ETA o saptamana......... sper :dribble: |
8 Attachment(s)
Cateva poza fresh... un fel de 'before' ;)
(Pleoapele le pun definitiv atunci cand vin farurile; pana atunci 'supravietuiesc' si fara) |
4 Attachment(s)
...si (in sfarsit) un fel de 'after' :D
Poze mai bune calitativ maine... P.S. Jantele sunt acum pe 18" ;) Enjoy, Razvan |
Arata bine de tot ... mai misto decat ce vroiai tu .... originalele dupa opel de 18
|
4 Attachment(s)
Da, asa e. Cand am dat de jantele astea pe net mi s-a pus pata instantaneu :D
Din pacate (sau din fericire pt sentimentul de unicitate) producatorul de jante nu e prezent si nici nu se gaseste pe plaiurile noastre mioritice. Astfel a trebuit sa ma ocup personal de cautat, gasit, vorbit, intrebat, negociat si cumparat jantele direct de la nemti. Ca prima impresie masina se comporta f. bine, un pic mai rigid (doh) si o senzatie mai lent (probabil din diferenta de masa fata de ce aveam inainte). Anvelopele le-am umflat cu azot la 2.7 (adica un pic mai mult decat recomandat pt modul confort si ceva mai putin decat scrie in carte pt consumul minim). In cateva zile o sa-mi dau seama exact daca am nevoie de mai mult sau nu. Iata si cateva poze fresh :) |
atata poveste pt numai "120 CP" ??
|
Care este problema ta? Daca nu fac liniute inseamna ca nu se poate vorbi sau 'povesti'? 160 de cai este mai mult decat ok pentru mine! (sau poate nu te-ai obosit sa citesti toate mesajele)
Daca reusesti sa privesti fiecare masina individual atunci poti sa apreciezi obiectiv lucrurile, mai ales cand e vorba de diferenta intre a iubi o masina si a te da mare. Chiar astazi am avut o discutie asemanatoare si deja mi-e lene sa dau explicatii. Daca te deranjeaza ceva poti sa-mi spui pe PM, nu strica topicul cu mesaje aiurea in tramvai. Prefer dicutiile constructive, nu distructive!! Sa ai o zi buna, Razvan |
:boogy: :boogy: :boogy:
Super masinuta imi place :) Jentile o iesit super ;) |
Quote:
Razvan , spai omule linistit si nu te mai "stresa" la astfel de afirmatii .... acuma intelege-i si pe ei , invidia e mult prea puternica :shock: |
E... eram suparat mai mult pe altcineva si m-a prins domnul cu mesajul intr-o pasa mai proasta.
In curand anunt noi modificari, de data asta ceva Custom si sper de mare efect(vizual). Hint: nu este vorba de plasme pentru bord :P |
Abia asteptam sa vedem imbunatatirile.
Si daca esti liber sambata la ora 17:30 ... te asteptam ... ;) |
super tari jantele...se potrivesc d minune !!!
marfa masina ! ;) |
cat ai dat pe jante?
|
tare masina! gtc-urile astea sunt frumoase si stock dar mai ales cum ai facut-o tu... noroc la succes!
|
4 Attachment(s)
10x!
Am mai facut vreo 4 poze (3 astazi)... P.S. Jantele au fost peste mie (numai jantele) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning