![]() |
Re: BP Design
Quote:
1. fii atent la selectii pentru ca sunt cam colturoase ;) de exemplu uita-te la pasajele rotilor 2. jantele sunt blurry, incearca sa alegi jante dintr-o poza la acelasi unghi dar ca rezolutie mai mare decat cea la care lucrezi.. 3. potriveste un pic mai bine culorile si nuantele la partea spate, mai exact la acea priza de aer de pe portbagaj. 4. folia de pe geamuri pare total ireala, pentru ca are opacitate mare, mai scade-i opacitatea. 5. urme de smudge pe lateralul masinii si pe bara spate |
5 Attachment(s)
Porsche Carrera 911 Cabrio. Pareri?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca unul
|
1 Attachment(s)
si o ultima varianta pentru porsche...
|
Cu ce varianta sa particip sa saptamanal? Eu ma gandesc la prima sau a doua... Alte pareri?
|
Quote:
|
Quote:
Altcineva? Alte sugestii? |
daca tot astepti critici, iti spun eu cateva defecte.
1. ploapele de pe faruri sunt total ireale 2. scaunul e ireal montat 3. bara fata e total ireal facuta. nu inteleg ideea ta de a umple bara... 4. motivul pentru care ai montat doar o roata pe fata? 5. felul in care ai decupat roata spate se vede ca ai taiat din cauciuc. 6. verdeata de pe masina din apropiere e total gresit pusa, trebuia pe coltul celalalt pentru ca acolo se reflecta masina 7. prin parbriz niciodata nu se va vedea asa clar cum se vede la tine :D eu as incepe din nou cu masina de la inceput... |
1 Attachment(s)
bmw e36
|
2 Attachment(s)
vw beetle & vw touareg
|
idei nemaiintalnite si total ireale :| :sad:
|
Quote:
|
Quote:
si... prin ireale te referi la aspectul masinii (aici te inteleg) sau la posibilitatea de a face asa ceva pe o masina reala (eu zic ca in proportie de 99% sunt posibile, pe bmw tot ce am facut am vazut si pe masini reale, pe touareg la fel (in afara de bara fata, aia am vazuto pe alt suv), poate beetle-ul sa fie mai ireal)? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning