![]() |
Re: Cielo-ul meu...
Quote:
|
salutare...am si yo unele intrebari,dak esti gata sa ma ajuti si pe mn sa ma anunti.Am tot un cielo si as vrea sa-i fac unele modoficari, in primul rand niste jante.
|
1. Spune-ne ce fel de jenţi vrei să pui pe ea şi noi te consiliem.
2. Alex, problema ta e foarte ciudată, dar 100% de la maşina ta. Nu pot face nimic dacă maşina e la 300 de km depărtare. |
pai nush2....niste idei interesante pt un cielo, si sa fie cat mai ieftin.Ca deocamdata vreau sa aflu piata.
|
Tu cam vrei mură-n gură, exact ce nu-mi place mie.
"Las' să caute alţii modele pentru mine, eu doar să aleg din ele ce-mi place." Nu merge aşa, cauţi singurel modelul sau modelele care-ţi fac cu ochiul, apoi pui poze aici şi noi te sfătuim. Nu merge aşaa, să facă alţii munca de cercetare sau cel puţin nu eu, că nu am timp. |
asa lao fi rau :P....nu k nu ai avea dreptate ....
|
pai nu prea ma pricep...si nici nu stiu pe unde sa caut..si d-aia zic.zi-mi u daca poti pe unde sa caut...doar dak poti
|
daca vrei ceva calumea cauta OZ Racing pe alb sau galben(gen subaru) pe 15'. sunt cam 116 euro + tva bucata(noi).
fa-ti un topic separat si lasa aci loc pentru a arata lao ce imbunatatiri mai are la masina, ca chiar are ce arata. lao vezi poate dai mai multe detalii si despre lao-ul vechi...ca multa lume inca are 8v si poate unele descrieri nu potrivesc... |
Detalii despre Cielo-ul vechi nu prea am ce să dau, pentru că multe din modificările lui se regăsesc pe cel nou. Iar in ceea ce priveşte motorul de pe cel vechi, ca şi cel nou, nu avea nici măcar o modificare. În schimb le întreţin foarte bine, schimbând toate consumabilele când trebuie.
|
Quote:
tare de tot frate bordul, apropo ma intereseaza si pe mine bara antiroliu de unde si cat si cum si eu una cel mai tare ma deranjeaza stabilitatea la masina. am facut si eu mici modificari, adica evacuare marita de inox de la cap la coada cu tobe si intermediara si final si catralizator sport toate, jenti pe 15' cu gume eagle f1 cea ce recomand sunt super la performante si acum ma intereseaza arcuri care le am promise de la un prieten unele rosi de kadet gsi amortizoare de la bilstein si bara anti roliu si fata si spate. astept si eu raspuns de la tine tare oricum |
a si inca ceva piesa de la schimbator de unde
|
msiu, vezi ca a zis Lao mai sus: bara antiruliu e luata de pe Nexia, din dezmembrari si mai poate sa faca rost cu aproximativ 70 ron (daca nu ma insel), iar piesa de la schimbator "short-shifter" are cateva poze care te fac sa intelegi ce s-a facut la ea si care e ideea ;)
|
adica vrei sa spui ca a taiat si asudat pei si atunci rezistenta ei?
lao astept o veste de la tine cu bara daca se poate si de unde |
de pe opel astra , vectra, kadett
stai tu linistit ca piesa aia are grosime considerabila deci nu se va rupe si de ce eagle f1 si nu falken? alea nu derapeaza deloc zici ca esti pe sine , stiu cine are pe o masina si mere de rupe. |
Detalii:
1. Short-shifterul l-am făcut conform pozelor, nu am alte detalii in plus. Rezistenţă are din plin, la fel ca înainte. Sudura a făcut-o un tinichigiu priceput, n-are nici o şansă să cedeze. 2. Bara anti-ruliu e luată de pe o Nexia şi e mare diferenţă cu ea pe maşină. Pe 2 mai mă intorc de la Craiova, de unde mai pot aduce bări pt cei din Bucureşti. Ele vin cu tot cu bucşile de cauciuc şi cu prinderi, doar o scoateţi pe cea originală şi o puneţi pe asta. Cine vrea, PM la mine. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning