![]() |
Re: Aproape de sfarsit
Ai vazut ca stii, EVOLUTION CREW a fost prezent intradevar prin prizma RS Tuning, peste tot pe masini era Evolution Crew si Rs Tuning, nou ne place de baietii de la RS Tuning si lor de noi :D
|
Eu tot vad ca Fixius posteaza pe aici. Nu-i mai stergeti posturile pt ca vreau sa-i raspund. Din punctul meu de vedere se pare ca se pune problema gresit. Nu e obligatoriu ca masinile din Oradea sa primeasca premiu. Nu e obligatoriu ca masinile din Oradea sa fie tratate altfel decat altele. Ai avut loc de 20 cerut si de fapt au avut loc 10-12 ? Ok ! Eu am avut loc de 10 si am cedat din el . Am inghesuit 10 masini unde normal aveau loc maxim 6. Asta pt binele show-ului. Nu am asteptat sa vina cineva sa ma inscrie ci m-am dus sa ma inscriu la biroul organizatorului. Nu am asteptat sa vina cineva sa imi ia banii (cei 500.000) ci m-am dus cu banii in mana in birou. Faptul ca s-a venit de la Oradea e de laudat dar nu iti acorda un statut special. Sa ne amintim ca 2 din masinile voastre erau parcate pe culoarul de trecere ? Erau singurele masini din tot salon expuse pe un culoar de trecere. Fiecare proprietar isi lauda masinile. Dar din cate am vazut eu toata Oradea astepta premii. Pai sa-mi fie iertat ... frumoase masini dar chiar toate de premiu ? Si inca ceva .... ceri civilizatie si diplomatie si tipi , urlii si scoti masina din stand ? Ca ce chestie sa ma feresc eu de soferii aia nervosi care o accelerau prin culoar ? Ca ce chestie sa ma feresc eu de ei ? Vor sa iasa ? Sa iasa usor ... la relanti. Nu cu accelerari bruste de mari soferi. Slalom printre vizitatori inseamna lipsa de respect. Ai ceva cu organizatorul ? Ce ai cu restul expozantilor si cu vizitatorii ? Hai sa ne cizelam toti si sa vedem daca nu cumva avem nasul cam sus. La toate masinile din salon s-a muncit , in toate s-au bagat bani si cred sincer ca si cei cu Tico sperau la un premiu. Fie el si de originalitate. Dar sa te dedai la acte blamabile cand tu ceri corectitudine .... Dupa show sa incepi cu amenintari .... Deja mi s-a luat de toate aceste critici acide. Toti sunt experti , si in vest sunt cele mai tari masini. Dar cel putin faza cu acceleratul prin public la iesirea ad-hoc din stand mi s-a parut de real ne-am prost. La un moment dat chiar ma gandeam sa risc sa nu ma mai feresc de masinile alea doar pt a avea un motiv sa vad cum ajunge o masina pana la Arad fara parbriz. Aia a fost nesimtire. Si apoi toti haita pe Gratian ? Sa inteleg ca toate persoanele care facusera cerc in jurul lui asteptau un premiu ? Pai nici daca luati voi toate cupele tot nu ajungeau la toti. Hai sa fim mai cerebrali pe viitor.
|
Eu sincer as descalifica toate masiniel care au iesit inainte de inchiderea salonului facand slalom printre vizitatori si expozanti. Daca ai ceva cu organizator depui o contestatie ... faci o plangere ... faci greva foamei. Dar sa stau sa imi feresc prietena de toti MARII PILOTI .... nu accept. E tuning show. Adik .... chiar la limita maxima a indulgentei. Inteleg nervozitatea celor cu sanse la premiu .... dar si cei care nu aveau oricum sanse si stiau asta .... pt ce atatea impresii ?
|
lucian,hai sa lamurim problema,dar te rog cu calm,nu vreau cearta.
oradea a mers peste tot DE PLACERE,nu pentru premii. legat de inscriere: am platit taxa de inscriere,ne-a fost returnata si am fost informati ca cineva va veni ulterior sa stringa banii. masinile de pe acces au fost parcate cu acceptul lui gratian. nu am venit pt premii,poti sa intrebi pe orice daca noi suntem interesati de premii pe unde mergem. premiile daca cineva le doreste,le doreste pe merit si nimic mai mult. poate ai observat,poate nu dar la fiecare an majoritatea masinilor vin cu cite o schimbare deoarece stim ca anul trecut au fost observatii si am incercat sa le remediem. nu ne dam experti,chiar nu am avut niciodata pretentii fatza de nimeni,dar ne-am simtit in ultimul hal cind inainte de premiere suntem anuntati ca nu suntem inscrisi. in fine,s-a ajuns ca noi am facut taraboi ca am avea ceva anume cu cineva,nu este asa. |
felicitari din partea TEAM CSR pt acest eveniment..sincer eu am ramas uimit de evolutia acestui fenomen.imi pare rau ca de la Cluj am fost asa putini pt ca mai sunt masini care merita sa fie vazute la show. sincer in 4 zile de expo ajungi sa cunosti multi oameni cu care inainte nu aveam nici o legatura,care ne-au ajutat mult pe perioada acestor zile.tre sa multumim lui Rellaxx,Alex-MG,Cristi-mamutul,Razvi-rik pt ajutorul acordat.
|
Mie mi-a placut, din pacate duminica au fost Floriile si nu am stat pana la sfarsit.
Astept editia de anul viitor !!! |
apropo, NU am spus nimanui ca nu este inscris, lumea avea fisele completate si numere inscrise pe luneta...
Absolut oriunde in lume, in orice gen de eveniment, daca este cineva nemultumit, vorbeste cu organizatorul si isi cere dreptate... daca nu primeste, face alt pas.... DAR NIMENI nu m-a intrebat sau nu a cerut nimic, NIMENI de la Oradea nu a venit sa ceara vre-o explicatie, au iesit in tromba cu scandal, fara sa stie nimeni de ce, fara sa intrebe nimic, fara sa incerce orice dialog. ACESTA ESTE UN FAPT. felicitari si multumiri tuturor care ne-au inteles, care au stat langa noi si au ajutat la succesul acestui eveniment. |
toate masinile au primit fisa de inscriere... si chiar i-am intrebat daca vor sa participe la vre-un concurs.... am fost la fiecare club in parte... masinile ale caror proprietari nu au fost acolo au gasit fisa in parbriz.....cat despre comentariile ca nu i-a primit nimeni , ca erau masini misto afara etc... puneti punct..... daca vroiau puteau sa intrebe si gata..... nu trebuia gratzian sa se roage de nimeni.....
|
Chiar eu am fost intrebat de unii posesorii cum procedeaza cu inscrierea in concursuri in momentul in care le scriam numarul de fisa pe parbriz - le-am raspuns foarte elegant sa se duca la biroul de la organizare si sa ia legatura fie cu Gratian fie cu Vali (daca nu ma inseala memoria am fost intrebat si de cei cu matizul negru)...totusi daca vrei sa obtii ceva te ocupi t de acel lucru nu astepti "mura-n gura".
|
Quote:
|
echipa '' matizu negru ford taunus (muscle car) '' nu are nelamuriri.. chiar asteptam cu nerabdare urmatorul eveniment.. sa ne terminam masinile... :)), promitem surprize mai interesante.. :)
all the best from SmokeDesign , Smoke out |
nuuuuuuuuuu..deloc. as putea sa mai dau ceva nume dar nu stiam useru de forum ,,:D
|
gratian ... zoliat .. k intotdeauna exista cineva care nu e4ste multumit de mashini ... de organizare .. de sunet de .. fete .. de etc .. una peste alta 4 tuning day este cel mai mare eveniment .. si care a luat cel mai repede amploare .. si va spun eu k anul viitor aceasta locatzie este mica .. sunt zeci de mashini in parcare care trebuiau sa aiba loc in salon .. asa k ... ganditi-va la ceva mia mare ;)
Bravo ... jos palaria ;) |
Quote:
Super muzica pe matizul negru... Felicitari ptr el! In rest, nova lui Lucian arata mai bine decat ma asteptam ;) Zic asta ptr ca nu prea am vazut nove facute finut... Multe masini frumoase... eu unul nu am putut sa ma gandesc la una ca fiind mult mai frumoasa ca celelalte... Felicitari organizatorilor! |
Quote:
Quote:
nu era normal sa se ajunga acolo.... Quote:
ca si eveniment a fost un succes,pacat ca au lipsit unele masini consacrate. singurul lucru care ne-a deranjat si speram sa nu se repete ca si anul trecut a fost jurizarea si niste chestii care se vor discuta personal pacat ca s-a ajuns aici,daca chair poti sa crezi ca a fost intentionat e mare pacat. daca jurizarea se facea dupa niste criterii k-lumea(ne-ai lasat pe citiva sa ne batem capu degeaba) si cu un juriu mai numeros(eu sincer nu am vazut pe nimeni) toate erau super si chiar nu era loc de nici un comentariu. pina una alta,daca ORADEA e vinovata de sabotaj,asta numai timpul va lamuri. dar din moment ce nu am fost inscrisi,nu prea aveam treaba cu premierea,deci................ |
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning