![]() |
Re: NT 68 REN.
36 Attachment(s)
Si am ajuns acasa.
Din fericire masina nu a fost asa de grav afectata de rugina.Nu a fost nevoia sa schimbam unele componente doar peticite. Am aflat ca lonjeroanele sunt ale ei din fabrica!S-au sudat doar talpa de la amandoua lonjeroane.Peticu a fost facut cu tabla de 3. Las pozele sa vorbeasca.Sunt prea obosit. Daca aveti intrebari,nu ezitati!Va raspun cu ce-a mai mare placere! Am sa revin cu poze cu ea montata,dar deocamdata instalatia masini e data peste cap rau de tot! |
Asteptam pozele cu ea montata! :D
Baga mare! |
Foarte multa munca depusa si foarte multe sacrificii financiare deci de la mine , jos palaria ai tot respectul.
Bafta si numai bine ! |
Frumos proiect !
Felicitari si bafta cu ea sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus! |
Iti lipseste suportul de cric de pe dreapta! De ce nu ai pus unul nou? E in jur de 13 lei :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumos lucrat,vezi sa nu uiti de faruri,ce ti-am explicat eu atunci
|
Bravo ma radule! Ai facut o treaba super...nici nu am cuvinte sa descriu cat respect am pentru munca ta fizica si financiara! :-P
|
Felicitarii ce faci.. ca si eu tot la stadiul asta sunt la a mea...app de ce nu ti-am dat tot jos de pe ea?..carosierie cheala?.
|
Quote:
Credema ca daca aveam timp mult o faceam cheala...dar din pacate asa a fost sa fie.. |
Salut !
Imi place cea ce faci aici , mult succes pe viitor cu masina si sa iti iasa cum vrei tu |
6 Attachment(s)
Si am revenit cu pozele
Attachment 2860031Attachment 2860032Attachment 2860033Attachment 2860034Attachment 2860035Attachment 2860036 Planuri de viitor. -Dat bordu jos,facut gauri pentru aeroterma,astupat vechile gauri,facut aeroterma toata functionala -Rezolvat problemele electrice+sa adaptez instalatia de la bordu cn pe instalatia mea. -Cumparat suruburile de la faruri(cele cu reglaj)+reglat bine farurile. -Revopsita grila+sa cumpar o bucata de plasa pentru ea. -sa ridic spoilerele ceva mai sus mai ales pe fata. -Sa cumpar o semnalizare pe dreapta. -Sa cumpar 2 stopuri+garnituri. -Sa rezolv sa nu mai intre apa in masina. -Sa fac tot bordu functional! si cam atat pana in iarna. In iarna strang toata mecanica de pe masina ca la primavara sa fie inlocuita. O seara buna! |
Bine ca toti aclama masini de servici , sau masini la care lumea schimba un bec in 50 de pagini , Bravo domnu topicul tau pana la urma va ramane sus , restul sunt apa de ploaie . Plm altii fac pagini pe nimic si tu in 3 pagini e super. :D Domnu Radu tine-o tot asa , o seara faina !
|
A iesit frumos dar de ce grila neagra? :???:
Poate o ma cobori putin :rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Nu-i problema.Vopseaua asta se gaseste si la spray.. In legatura cu lasatu,chestia asta am sa o fac in primavara cand am sa umblu si la mecanica.In iarna daca reusesc sa strang tot ce am nevoie la mecanica,am sa trimit si 4 amortizoare la intarit.Acum sa vedem,nu se stie ce ne rezerva viitorul. Iti urez multa bafta cu 1300-le si sper sa iasa exact cum iti doresti O seara buna va doresc la toti! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning