Salut dragi colegi.Am hotarat sa imi prezint si eu tigaia
)
Detin o dacie din 1996 L,1.4 frantuzesc,5 trepte.
Povestea masini.
A fos achizionata de tatal meu in 2000 la pretu de 59 de milioane.Masina pe vremea aceea era bleo metal.
Timp de 4 ani masina a schimbat 3 proprietari.
2 ani a fost masina de firma apoi cumparata de o femeie,dupa a ajuns la tata.
Dupa aproximativ alti 4 ani masina a intrat la facut.Tinichigerie+vopsit.
Au fost schimbate pragurile,podu pedalier,lonjeroanele si locu unde vine roata de rezerva.
Tinichigeria a fost foarte bine facuta deoarece dupa atata timp nu am gram de rugina la praguri,longeroane,oale etc.
Vopseaua in toti ani astia s-a matuit,nu ma mir,deoarece nu a mai fost dat un strat de lac deloc si a fost vopsita la curte in aer liber.
Multe detalii,plastice au fost rupte la demontare si nu au mai fost puse asa ca masina a ramas descompletata din pacate,dar pe la sfarsitul ierni acesteia am inceput sa strang piese,materiale etc.
Masina acum stagneaza deoarece am probleme cu' coroana si nu are asigurare.
Pana ce nu strang tot ce imi trebe al dq fac de nu ma ating de ea.Prin iulie o sa incep treaba.
Am uitat sa zic.Masina acum 5-6 ani a primit un set motor frantuzesc.Sunt foarte foarte multumit de acest motor!In toti acesti ani nu mi-a mancat gram de ulei sau sa ma lese in drum.Niciodata!
Setu motor a costat 7 milioane+ce a mai fost schimbat pe acolo ,un total de 16 milioane la compartimentu motor.
Ca orice masina are si ea defecte.
Capota e ruginita total in fata.Urmeaza sa fie schimbata.
Putina rugina pe la usi,buza de la aripi,prin porbagaj,pe la parbriz,luneta.Lucruri minore care desigur o sa se rezolve.
Aceasta este masina despre care vorbesc.Astept pareri bune si rele.
Planuri de viitor.
-sa rezolv toate problemele care le are
-Apoi,sa ma bucur de ea
)
Poze si cu piesele achizitionate in 2 luni