![]() |
4 Attachment(s)
Imi spui si mie un pret pt bara fata+praguri?Fiecare in parte.Dar le vreau adaptate pt o Dacia solenza.Iti trebuie bara mea?
|
Nici o problema nea!
Se face! Pretzul orientativ ptr. praguri (cu prelungire pe aripi) + spoiler fatza = 400EUR dar ideea e ca daca te-ai hotarat la modelul asta, pune-l pe mashina ta (pe calculator cu photoshopu) si vezi cum ar arata ... eu tzi-l copiez ... il pot face identic dar nu o sa cada la fel k pe mashinutza din poza... daca ai putea sa treci prin bucuresti vreo zi - doua sa vii pe la mine pe la garaj sa vedem cum o sa cada... sau da-le baietzilor de la topicul de VIRTUAL DESIGN si vezi ce fac ei... ce iese dar roaga-i sa nu modifice farurile... Numai bine! PS: in banii ashtia intra si pregatirea totala! |
Sper k nu deranjez pa nimeni...
Cred k sp o sa cada mult altfel...botul Peugeotului e mult mai rotund dekat al SLZ ;) :peace: Succes! |
normal ca nu o sa cada ca pe Peugeot dar se pot face improvizatzii ca sa vina cat de cat bine...
ideea e ca oamenii vin la mine cu modelele shi yo le fac... mai departe... eu pot da numa sfaturi... nu ma pun cu gusturile... :P |
1 Attachment(s)
Si pt mine e clar ca nu va veni ca pe peugeot, ca ala este mult mai rotunjit.Dar ma gandeam ca si la SLZ se poate face bara mai rotunda.
Uitati si o poza orientativa.Este o prima incercare. THX EvLSantos!!! |
zzero se poate face si rotunjit doar ca nu ar mai pastra linia mashinii... daca vrei ... cum am spus si mai sus... fac dupa poza...
Bafta! |
Parerea mea...
Oricum plecatzi de la zero...navetzi o bara rotunda care so mulatzi peste cea de SLZ... Fac pariu k Khan poate face una asemanatoare plekand de la spoilerul tau de SLZ...sunt sigur k poate face 1 cel putzin cu partea de sus la fel, poate chiar si lama aceea! ;) In orice caz...succes ! :) Si spor la treaba ! :P |
Daca te pricepi faci orice. Spre ex un prieten are spoiler de M3 pe regata care este mult mai patratoasa. Si l-au adaptat excelent> Spor la treaba si vad ca ai clientzi nu gluma. Sper sa le faci fatza. Partea cu aplicile mele pica, scuze dar se rezolva si aici iar pt mine e mai avantajos. Succes la vanzari!
|
sper sa fac rost de bani sa-mi fac alt kit pe calibra :P mai agresiv :D si le schimb ca in taxi 2...
|
dupa cum vezi, ti-am lasat libertatea sa incerci sa te promovezi
dar asteptam sa ne trimiti niste foto cu lucrari efectuate de tine... deschide alt topic, si pune ceva foto, ca sa poti continua... asa cred ca e corect... pt orice alta intrebare, sunt disponibil pe pm |
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning