![]() |
Re: E46 - mandru posesor
A trecut un pic de cand nu am mai scris pe forum,noutati nu am sa va spun cu ce modificari s-a adus masinii datorita unor cheltuieli neprevazute dar sapt care vine ma duc la service sa ii fac tablaria (arcada stramba) si pe unde mai are mici probleme,vreau sa va intreb la acest model pot monta jenti pe 18 ?vine vara si trebuie sa achizitionez jenti si gume si nu stiu sunt prea mari de 18?sfaturi
|
Mergi pe 17 .. si asa la drumurile noastre e dezastru mai ales prin ploiesti. acum daca ai ''coco''poti pune si de 19..
|
mersi mult ,nu esti singurul care imi spune chestia asta cu jentile mari la drumurile noastre nu se merita ,dar de curiozitate care este maximul de marime care o pot monta fara sa roluiesc aripile?
|
inca o intrebare unde imi pot monta si eu angel eyes in ploiesti?
|
Buna ziua,
Se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu ceva pareri sau daca poata sa imi faca si mie in photoshop cum ar sta la masinuta cu autocolant carbon pe capota ,portbagaj si eventual oglinzi ,astept pareri |
Astazi am dus masina la vopsit sa ii fac cateva retusuri .Va rog se poate sa ma ajute si pe mine cineva; (sa imi faca in photoshop )sa vad cum ar sta sa ii pun autocolant pe capota si pe oglinzi .O sa atasez poze noi vineri cand o sa o iau din service.
|
2 Attachment(s)
A inceput lucrul la vopsea indreptat arcade si ceva puncte pe capota plus vopsit pana vineri sper sa fie gata
|
Salutare am terminat de vopsit masina,akum este la service sa ii schimb placutele si senzorii si sa vedem daca mai descopera ceva.:???:
|
hai cu niste poze sa vedem si noi lucrarea. :D
|
4 Attachment(s)
scuze calitatea pozelor dar sunt cu telefonul si e cam jegoasa,pe langa vopsit i-am schimbat si placutele ,pistonasele si tampoanele (in afara de placute ,pistonasele de la frana si tampoanele le-am schimbat eu de nebun :-P sa fiu sigur ca totul e ok chiar daca cei de la service au spus ca pot sa le mai tin pe cele vechi )
|
salut scuze k te intreb ai rezolvat cu puterea motorului?
|
salut nu inca ,am facut tot ce tinea de tablarie parte mecanica si tot ,am cerut ceva informatii la diverse persoane dar.... luna care vine vreau sa incep joaca la motor sa vedem ce reusim sa scoatem din el.Astept pareri sfaturi ,sunt novice asa ca orice sfat e bine venit
|
Te intrebam k nici eu nui dau de kp.iam pus cip si degeaba dupa toate astea iam pus si power box si tot degeaba ma inebunit nustiu ce sai mai fac
|
sper sa nu imi faca probleme in sensul sa nu ii pot mari puterea ca daca e asa o sa o marit si o sa iau altceva 3000cmc sau minim 2500cmc
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning