![]() |
Re: Accidente in VL
deh... nasol moment..
|
Si eu trec pe acolo zilnic si n`am mai vazut accident pe acolo :)
La 6 chiar am trecut mai incolo cu 100 de metrii(spre mese) dar nu era nimik Trist P.S: Ce stiti de cel cu Vectra ? Imi este vecin si nu-l stiu sa mearga tare... Merge incet si cu muzika la blana |
Apropo .. cum sa intamplat?
|
nici eu nu shtiu inka prea multe detalii.. decat am auzit k au murit 3 oameni .. nu shtiu mai multe :(
|
3 oameni :O:O
Pasageri ai masinilor sau pietoni ? Tzza .... naspha .. nu credeam ca chiar aici in cartieru meu se poate intampla asa ceva ... Au mai fost accidente....cu oameni raniti .. dar de morti n-am auzit |
asta sunt si eu mirat .. nu cred pana la urma k au fost 3 mortzi .. da`o reaq de treaba k nu e strada sa mergi cu 100 pe akolo .. circulata.. e .. da nu sa mergi cu viteza.. evetual din cauza impatului .. au sarit prin geamu` de la papuk.. k tot are geamu` spart tot ... altfel nu`mi explic :-??
|
Tot ce e posibil ... dar totushi ... vorba ta .. 3 morti .. e prea de tot ...
Poate raniti .... Dar numi pot explica cum de a ajuns papucu pe contra sens ... si berlina in pom ..... ca vectra mergea regulamentar... si nu zik asta ca e vecin de al meu ... dar asa reiese din poze si cum spuneam e baiat linistit Deh ... pentru unii Marti 13 .. aduce ghinion :( |
nu aveau cum sa fie 3 morti...cred ca 1..uitati`va la papuc cum are scaunu din dreapta fatza:) .....:(((((( imi pare rau pt HAI :((((((( imi placea mult masina aia:((
|
Quote:
uitati`va cum sunt pozitionate masinile si o sa va dati seama...mai ales papucu care e pe contrasens.....cred ca a vrut sa vireze dreapta si a avut viteza |
si dcaia 1300? cum a fost si ea implicata in accident? daca papucul a fost pe contrasens dacia unde era pozitionata?
|
1 Attachment(s)
mai demult in fatza blocului la mine.... intersectia de la kaufland
|
tau multumesc pt punctu de la ,,infractiune'' nu stiu ce ai vazut dumneata ,,limbaj neadecvat'' in ,,luami-ai shtanga'' .....tu nu ai auzit niciodata exprisia ,,sa imi iei shtanga''? shtanga e bara aia mare cu care se tracteaza 2 masini ( nu ca nu ai sti dar tu te`ai gandit la altceva cand am zis )...ms;)
|
1 Attachment(s)
e posibil sa nu fie 3 morti...poate au lesinat de la impact si au fost dusi la spital si celor de fata li s'a parut ca sunt morti
P.S. Ce inseamna sa nu porti centura de siguranta :???: |
3 Attachment(s)
Acu o ora la mine in fata blocului.
Cel cu Renaultul rosu a iesit dintre blocuri, luandui fatza aluia cu Focusu ... iar asta cu Focusu a tras dreapta si sa urcat pe miriste. S-au certat pana acuma ... a trecut si politia pe langa ei, dar nu a oprit... |
2 Attachment(s)
:arrow: .............................:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning