Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   O NOUA CURSA ILEGALA........ (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/3380-cursa-ilegala.html)

bogdan 27-01-05 14:12

de fapt ai dreptate, gratian, a fost ,,, multa lume acolo.... ....

Gratzian 27-01-05 14:15

da, a fost 'multa\" lume, nu e frumos sa aratam cu degetul numai pe unii din ei...

DnI 27-01-05 14:25

ori`cum am fost acuzati pe nedrept...
daca stiam ca se va ajunge aicia incercam sa onoram si noi cu prezenta.
urat din partea voastra pentru ca lansati asemenea acuzatii.
si in plus o face fiecare pe pielea lui.

luca 27-01-05 16:02

Quote:

De ce spui tu in primele randuri trebuie sa convingi pe cineva care scrie pe aici si e de alta parere si anume ca COMPETITILE LEGALE nu au ajutat la estomparea curselor ilegale. Nimic mai fals.
Eradicarea totala ne-o propunem si de fapt am reusit cat timp am organizat LEGALE, la inceput mai greu dar in timp treburile s-au asezat.
Poate ca unii au interesul sa denatureze adevarul.
Acum am realizat si eu la ce ilegale va refereati, cele de mare amploare organizate, ca si cele dintre \"prieteni\" sunt tot organizate.
Eu m-am referit la faptul ca LEGALELE nu au stopat producerea ILEGALELOR, adica intotdeauna vor fi ilegale, fie ca vrem fie ca nu vrem, deci plecarea de la stop simultana a 2 masini in vederea intrecerii si accelerarea peste viteza legala pe drumurile publice este o infractiune, stiu ca in legislatie se spunea si blocarea drumului etc., dar hai sa fim seriosi, este o ilegalitate sa faci ce am spus mai sus. Eu la asta m-am referit.
Ca da, daca facem legale, normal ca nu or sa mai fie ilegale de mare amploare organizate, dar ilegale or sa fie, dar vor fi de genul ca nu afla multa lume si raspandite prin tot Bucurestiul, mai exact inofensive, si imposibil de combatut, si americanii inca se lupta cu asta si ei sunt cu multi ani inaintea noastra, la fel si cursele de la ei, si au si piste create pt. asa ceva si tot se plang ca inca mai sunt ilegale.
Dar de asta trebuie sa avem legale ca sa combatem ilegalele care rasuna, de care afla toata lumea, si care ne afecteaza cel mai tare.
Deci pana la urma va felicit pt. dorinta de a crea din nou curse legale si sunt sigur ca lucrurile vor reveni la normal, chiar daca vor dorii organizatorii cursei ilegale trecute sa mai organizeza cred ca nimeni nu se va mai duce atata timp cat vor avea curse legale o data sau de doua ori pe luna. Deci am spus si o repet daca veti avea nevoie de ajutor sa nu ezitati sa-l cereti, veti fi surprinsi cati baieti vor fi dispusi sa va ajute.

bogdan 27-01-05 16:34

hai sa le calmam ca iar sare lumea cu gura,

ce vrea Lucian sa spuna este cu totul alt ceva, nicidecum ca voi ati organizat ceva alaturi de oricine alt cineva ci faptul ca toata lumea se ascunde dupa deget cand e vorba de \"treburi serioase\"

bogdan 27-01-05 16:37

la asta ti-am raspuns eu :)

B|shOp-VR6 27-01-05 16:41

Mersi, eu la asta vroiam lamurire... pentru ca cineva a vorbit ca noi am fi organizat vineri ilegala cu MR, lucru care nu este adevarat. Este adevarat ca au fost membrii din 4SS acolo cum de altfel au fost mai din toate cluburile (din cate am auzit) dar asta nu inseamna ca noi am organizat.

bogdan 27-01-05 16:44

nu am spus noi asta si stii foarte bine ca nu facem asa ceva(asta e treaba altora)

si uite asa o luam de la inceput!!!! :roll:

B|shOp-VR6 27-01-05 16:45

Gata... nu o luam de la inceput :) . Asteptam raspunsul lui Sebastian cu privire la cine a aruncat astfel de vorbe.

bogdan 27-01-05 16:46

pai ce crezi ca el stie?!!!? :lol:

200SX 27-01-05 16:47

topicul asta e total aiurea, chestiile astea se discuta face 2 face daca chiar exista o problema

acuma ati ajuns sa va roadeti pe la spate si sa va dati in gat unii pe altii,

pe mine ma doare undeva ca oricum n-am fost acolo, dar ce vreti cu topicul asta sa faceti?: o lista cu cine a fost cine n-a fost, eventual puneti omeni buni si niste poze, filmari, cu numerele de la masinile care au fost, poate puneti si adresa si numarul de telefon al celor care au participat. sa nu se mai chinuie garcea.

rau ati ajuns

raspuns la mesajul de mai jos in caz ca imi era adresat:
e o intrebare asa retorica la modul general
vad ca deja s-a ajuns sa se posteze cine a fost cine nu (asa mai pe ocolite) cred ca cei care au fost se stiu ei, si nu e nevoie sa-i enumere nimeni aicea, mie mi se pare ca topicul asta a ajuns ceva de genul hai sa-i dam in gat pe aia care au fost si nu i-a prins nimeni. parca se face un fel de politie interna.si in nici un caz nu e frumos sa fie implicate numele cluburilor aicea.

bogdan 27-01-05 16:48

tu pe cine intrebi asta?
:D

Lucian 27-01-05 16:58

Luca si Bogdan au inteles ce am vrut sa spun. Am impresia ca si Bishop. Eu nu am nimic cu 4ss si chiar imi place sa cred ca am si ceva prieteni acolo . Nu. MR nu a organizar nimic cu 4SS. Nu de alta. Dar oare a organizat MR o cursa ? Eu cred ca cine a sunat cateva persoane si a zis hai. S-a mers din loc in loc pana s-a gasit un teren propice. Si s-au dat catziva baieti , indiferent de club. M-a deranjat mult atitudinea unor persoane care abia asteptau acea ilegala si acum ... o dau de gard. Rabanne .. eu nu latru , nici macar nu tin cu Dinamo. Am sa te rog sa nu mai faci comentarii la adresa persoanei mele pe viitor . Vitejia mea ... daca vrei sa o vezi live e problema ta. Dar mie imi plac fetele . Sincer nu inteleg de ce ai sarit asa la gatul meu .... nu am pomenit numele tau aici . Postul meu era o referinta la unele persoane care isi cam schimba opiniile in functie de cum se anunta vant la meteo . Atat. Nimic cu Bishop - stima si respect ! Scuze daca te-am ofensat !

maryo 27-01-05 19:03

Nu prea stiu ce sa spun!
Din nou apare numele nostru asociat cu Ilegalele!
Fac parte din 4SpeedSquad si nu am participat la cursa.Tinand cont ca sunt unii din membrii fondatori,daca 4SpeedSquad ar fi organizat cursa in mod sigur as fi fost acolo.In aceiasi situatie este si Bishop.........
L-as ruga cu tot respectul pe dl Sebastian sa nu mai faca afirmati gratuite sau daca le face il rog sa ne comunice si noua de unde stie aceste lucruri ca sa putem lua masurile necesare!
Astept un raspuns!

SEBASTIAN 27-01-05 23:00

LEGAL RACING

Domnilor nu va mai aprindeti asa de tare.
Vad ca dati mai mare importanta participantilor decat cursei in sine.
Va rog pastrati o scara a valorilor.
Nu am fost intoxicat si daca vedeti replica mea anterioara era o intrebare si nu o afirmatie. Nu afost facut tendentios nu am interes sa atac pe nimeni cu exceptia celor ce nu inteleg ca e vorba de o infractiune grava in care se lasa atrasi.Poate singura vina este ca nu m-am documentat suficient ca sa intreb si de Insomnia pentru ca de NSL se stia deja ca a avut participanti pasivi.
Am fost putin mai tentat sa scriu numele 4SS pentru ca au mai avut astfel de mici actiuni si tentative, langa ROMEXPO parca si MOBEXPERT.
Va rog sa intelegeti ca nu vrem raul nimanui si din cauza asta ne preocupa situatia curselor ilegale pe care vrem sa le eradicam si nu vrem sa avem de suferit la cursele legale din cauza ilegalelor.
Participarea activa e cea mai grava, maximul fiind al organizatorilor insa participarea pasiva nu e scutita de riscuri, in cel mai bun caz vorbim de complicitate.
S-a terminat era ilegalelor, gata ajunge.
Cel mai mic rau este acela ca se fac ilegale jucandu-se cu autoritatile dea soarecul si pisica, enervati scoateti din sarite autoritatile fortand ca situatia sa devina agresiva sau chiar abuziva cand plecati de la legale. Oameni sunt razbunatori creati o tensiune anormala.
Se vor face curse legale aveti rabdare.
Mebrilor cluburilor care s-au simtit profund lezati de afirmatile mele din acest mesaj si mesajul anterior le recomand meditatie nedorind sa ia asta in mod personal.
Vreau sa facem ceva bun impreuna, iar cel mai bun sprijin acordat acum ar fi intelegere si respectarea legi fara depasiri flagrante a acestei granite.

All times are GMT +2. The time now is 23:31.

- Copyright 2026 4Tuning