Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/32615-alegetzi-cielo-logan.html)

PetricaCBD 27-12-07 14:13

Re: Bey Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuz

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pitt! (Post 1263611)
normal sa va laudati masina ca asa e romanul .....
imi place cielo...chiar ma gandeam sa-mi cumpar un cielo SH inainte sa-mi cumpar un logan 1.5 dci nou.
am mers cu cielo de foarte multe ori... este stabil, are toate optiunile(servo,a/c,abs ..etc) ...are garda joasa...are o caroserie reusita...
dar si de logan eu sunt foarte multumit ...,am facut cu loganul asta dci 16500 km si chiar imi place din ce in ce mai mult...este spatios ,trage foarte bine cu un cip pe el...si chiar pot sta binisor pe curbe cu el chiar daca nu este de crezut...
in concluzie.. lasati comentariile inutile contra loganului , pentru noi posesorii de "lighean" ,este destul de bun.
cu respect

o fi cum zici tu......dar la cati bani se cere pe un logan si ce dotari are....zic ca nu se merita.....iti poti lua o masina ma capabila cum ar fi AVEO sau noua FABIA....,am atasat si niste poze cu un concept de cielo sa vedem parerile

Snapy_xxl 27-12-07 14:26

Re: Bey Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuz

Unde l-ai gasit si pe asta mey ca e misto?!

PetricaCBD 27-12-07 15:56

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1263712)
Unde l-ai gasit si pe asta mey ca e misto?!

pe google:lol:

Costas_speed 27-12-07 20:56

baieti nu va mai bateti capu cu loganu..... uitati-va la preturile lor la mana a doua ... cat de buna e masina ... se vede la cat i-si pierde valoarea .... si atuci sa vorbim la gama full de confort pret calitate.... acum cateva zile eram in reprezentanta renault-dacia din pitesti ,si am asistat fara sa vreau la o discutie .... un italian spunea: mercedes--germania, peugeot--franta , dacia logan--TAXI... DECI FARA COMENTARII.....

topser 29-12-07 21:20

Petrica interesante poze , am cautat si eu dar nu le-am gasit da-ne linkul si noua te rugam !

XoRRo 29-12-07 21:32

steer.ru/archives/2007_07.php

XoRRo 29-12-07 21:39

2 Attachment(s)
Modernized Nexia will appear in Russia on September 1

From the good of good do not search for, apparently, they solved the Koreans, also, instead of risking by the idea of something new, they undertook old - po****r in Russia Daewoo Of nexia. They a little modernized it, and now it differs little from its other Korean fellows.

The production of sedan starts on September 1. Dealers already began the method of preliminary claim fors machine, although by there is no technical information about the model as yet.

In Nexia Of new changed the form of headlights, front and rear bumpers. Framework for the indentification tag now not on the bumper, but on the boot-lid.

In the salon of automobile new instrument panel and finishing appeared. Engine in Nexia will remain before, but, as they promise, it will be retuned. Thus far nothing it communicates about the price of novelty

XoRRo 29-12-07 21:47

It is worthwhile to recall that DAEWOO Nexia is that seriously modernized OPEL Kadet of the 80th of years. However, until now this model enjoys a good demand in the countries of the former USSR - first of all this is explained by low price. Now Nexia in simplest assembly costs in Russia of approximately 246 000 rub. or $9 600. I.e., this model competes with the Russian “by ten” and Lada Of kalina.

scuze pt mai multe posturi nu prea merge editu....
cam asta am gasit eu pe net despre noua nexia...

DACIA-Wrc 30-12-07 10:10

:O:O:O :shock:
super mijto fata.
farurile seamana cu alea de polo nou.
spatele cu kalina.
frumos, mi`as da cielo`ul pe asa ceva :P
si interessanta discutie intra reprezentatnt si italian :P

BGD_NNE 30-12-07 15:14

Sincer nu prea imi place cum e proiectat bordu....cadranele sunt superbe dar restu nu imi place...oricum e sa cumperi asa ceva tre sa platesti o gramada de $$$ pt inmatriculare !! Bine ar fi sa dea si o lista cu dotari ...poate avem si vreo 4 airbaguri un abs un esp ....

Snapy_xxl 30-12-07 15:37

Daca apare Cielo-ul asta pe piata cu abs, airbag-uri, un motor mai mare si alte gadget-uri atunci nu o sa mai incapa in discutie ce masina e mai buna...

BGD_NNE 30-12-07 17:52

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1268106)
Daca apare Cielo-ul asta pe piata cu abs, airbag-uri, un motor mai mare si alte gadget-uri atunci nu o sa mai incapa in discutie ce masina e mai buna...

Clar !!! Oricum daca nu sare 10-11000 atunci zic ca se merita cumparat ....

aikman 31-12-07 05:09

cu siguranta cielo :)

PetricaCBD 31-12-07 08:07

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1268106)

sunt cielo(nexia)in romania care au abs,airbag(in volan sigur au)si chiar trapa......am vazut la un prieten un cielo modelul cu 5 usi si avea trapa,volan cu airbag si cred k si abs avea sigur si la model era GLX(vroia 2000 de euro pe ea si mai costa vreo 50 de mil imatricularea).....ar merita un cielo cu abs,airbag si de ce nu trapa(unde a-tzi vazut voi logan cu trapa din fabrica,asta referitor la diferenta logan-cielo)si la pret daca il iei de la nemtzi k vorba aia am vazut destule(modelul cu hayon 3 sau 5 usi,cele berlina sunt mai rare) pe siteurile www.auto.de sau www.mobile.de si preturi de la 1000 de euro in sus

DACIA-Wrc 31-12-07 09:11

Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)

1000 euro ai gasit tu :P daca cauti bine de la 49 euro gasesti in sus :P

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning