![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Trebuie sa ne gandim la ceva. Am intrat in U.E exista moduri de a protesta exista moduri de a da in judecata sau de a faca plangere la instante superioare trebuie sa ne invatam sa ripostam in acest mod pt ca asa noi discutam pe forumuri si iei ne iau banii si carnetele
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
nu vreau sa le iau apararea politzishtilor...deshi unii fac abuzuri flagrante si nu au minte nici cat o bashina..dar putetzi fi siguri k nu se luau aiurea de cei care erau pe acolo....shi asa va spun din sursa sigura....nu se ia militzia de tine asa aiurea dak eshti shi tu cu baietzii la o samantza parcat...baietzii de acolo au puso cu siguranta de o liniutza la botu calului shi tablagii au facut filtru probabil k au avut sursa k sifoane sunt peste tot shi au dat amenzi in stanga shi in dreapta...or fi unii militzieni praf shi dobitoci dar fitzi calmi k nici aia de pe acolo nu sau adunat sa stea degeaba...nus aia cheie de biserica...incerca shi ei sashi faca treaba...iar dak avetzi ceva minte vatzi da seama k fara frica asta de politzie atzi fi jefuitzi la semafor batutzi plm...sau frecatzi in cur....ploitzia e cu treaba lor....baietzii rai cu mashninile sunt cu treaba lor....dar dak nu exista un echilibru o balantza shi o limita ar fi haos....mizeria pleaca din randu celor care cred k e strada lor shi k ei sunt regi pe strazi nici decum din partea militziei....k intai a fost garcea dupa aia sumacher...numai bine la toata lumea
|
mda....sunt niste ..nici nu stiu cum sa le zic... stiu genu asta de intalniri ... sunt pur si simplu pentru poveshti etc ... linii nu ..cel putin nu acolo .Si inca ceva ... oare de ce trebuie acte pentru piesele de tuning dak ele sunt omologate tuv samd???.. porcarii de legi intr-o tara de toata groaza.... numa bine
|
maf...iarasi vb degeaba...il "taxa" ptr neoane ca sunt ilegale...daca aveai permis si citeai legislatia observai ca nu ai voie alte lumini decat cele din dotare sau cele permise prin legislatie.Nu il "taxa" pe ala ca nu avea acte pentru neon.Plus se masoara noxe,se masoara decibelii si la evacuare,daca sunt prea zgomotoase iarasi e problema.Jantele care nu sunt trecute in talon,folia care nu este omologata,stikerele care daca sunt 30 % pe suprafata masinii cu alta culoare iarasi trebuiesc scrise in talon.Nu te amendeaza ca ai un eleron pe spate sau filtru sport sub capota.Relax.Daca vor sa ne arda,ne ard legal.
|
Quote:
|
mai baieti, suparati, inteleg,,, dar sa injurati in halul asta pe prima pagina nu e tocmai ok, indiferent de destinatie...
stiu ei cei carora le-am sters posturile... |
Quote:
|
eu aseara nu am fost ca norocul.... dar altadata tot acolo veneau se plimbau printre maisini si nu prea comentau...odata au venit si ne-au trimis catre cashi ca cica nu ii o chestie legala si organizata"manifetstatzie" cum spuneau ei prin statzie...si acuma se pare ca mno au inceput sa faca urat chiar daca lumea se aduna la povesti si la aratat ce si-o mai pus pe masina ..ma refer la design si una alta nu motor... galagie nu se facea ca sa fie perturbarea linistii publice... doar ca unu din cand in cand ii mai apuca un burnout cu cate o daciutza ca ..culmea aia cu bmw-uri stateau pe locul lor si se uitau.. si deci nu vad ce era ilegal de au ineput sa isi ia lumea in cap :|
|
........mai fratilor nu uitati ca traim in romania.......40-50 ani am fost crescuti si indoctrinati cu ideologie comunista si acum brusc voi crede-ti se trece asa usor la democratie......so chema tara asta cu regim democratic dar pana-i lumea nu-i........sa nu comparati ce e in U.E. cu ce e la noi si ma refer in special la abuzurile pe care le face uneori(din ce in ce mai des)politia,RAR....etc......si sa revin la acest subiect sa nu ma blamati pentru asta dar daca traim intr-o tara europeana suntem liberi sa ne exprimam parerea : .......nu sunt o persoana care promoveaza cursele ilegale dar nici nu am nimic inpotriva lor atata timp cat nu pun in pericol viata altora.......dar ce a fost acolo nu poti sa sti,cei mai in masura sa spuna sunt cei care au fost la fata locului.......iar legat de viniluri,motoare modificate....etc ,cine pune viata in pericol pe drumurile publice.....?......un destept cu o dacie din 65,coaja,ruginita si vai-sa-mar de capul ei sau unul care a bagat zeci de mii de euro intr-o masina sa o ridice la standarde de performanta mult mai ridicat fata de cum a venit ea din fabrica........nu stiu dar poate am deviat de la subiect dar cand am vazut asta cred ca am vazut negru in fata ochilor..........O SA MAI TREACA MULTI ANI PANA SA AJUNGEM SA GANDIM CA INTR-O COMUNITATE EUROPEANA.deocamdata suntem doar cu numele!!!!!!.....paziti-va de ei!!!!!!!!
|
Imi pare rau pentru cei care au fost sanctionati, dar daca atunci pe moment nimeni nu a avut nimik de zis, apoi este cam tardiv.Aia habar nu au despre motoare, iar daca le zici de tuning ei au impresia ca ii injuri.Gabori, asta este, nu ai ce sa le ceri capatanilor de creta.
|
da' ce s'a intamplat acolo ca vad ca au venit si mascati, amenzi, dube, parca ar fi fost confruntare intre clanuri. se baga si ei in seama, se leaga de ***uri, fix noi suntem problema societatii romanesti care trebuie anihilata. dai draq de idioti, si mai ales cei care toarna la politie chestile astea, se stie ca exista specimene dastea peste tot.
A.C.A.B. |
Pai da nu e de joaca...sa iti ia carnetu doar k stai la o "samanta" e chiar ABUZ
|
politie militie sau cum vreti sa-i zicem dar pana una alta tre sa avem grija la cei care iau parte la legale ilegale sau alte intalniri ca avem o groaza de "infiltrati" "turnatori:" etc trust me asa ca verificati-va prietenii sau asa zisii prieteni apv-ule un capac ceva?:P:))
|
Nasol rau... nu e chiar nimeni care sa spuna ce a fost defapt acolo?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning