Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   hayabusa vs. .... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3217-hayabusa-vs.html)

LEXUS 26-01-05 19:23

2 Attachment(s)
Asta cu Agusta cu motor de GXR nu stiu nici eu..inca n-am apucat sa caut mai detaliat dar o s-o fac..Agusta face parte din grupul Husqvarna , unde mai intra si Cagiva..
putin OFFTOPIC - pt sebi.- am vazut pe net multe comparatii intre Ducati si Japan, (acum vre-o 2 ani).facute pe tot felu de teme..si din concluzia care-am tras-o de-acolo , eu unu personal, k \"personalitate\" sunt superioare moto italiene..adik de la sasiul tubular.elasticitate..etc.pana la motorul de 2 cilindri de pe ducati 996 care face fata la japan ..NU ZIC si mie-mi plac japan..si sunt de acord ca sunt ceva mai sus din pct de vedere tehnologic.
Iar pt SPORT..dk tot te uiti asa mult de superbike..ce motor conducea FOGGY :roll: ???nu stiu ducati cumva???..si cu ce avea duel in primele pozitii..nu cu Honda cumva :roll: ,nicidecum Yamaha, sau Suzuki...sau Kawa..asta la superbike..STRADA este altceva
Am atasat 2 PDFuri cu datele tehnice de la agusta..pt 2005..asa sa comparam putin..oricum vit de top..este mai mica decat zx12r , poate si datorita faptului k e motor de 1000cm si nu 1200 sau 1300 pe haya...si taierea gazului la apr 13mii ture

SPORT 26-01-05 20:17

Din punctul meu de vedere nu are rost sa facem atata tam tam pe topicu' acesta caci aici era vb.despre altceva ,eu acum nu mai contrazic pe nimeni ca asa nu ajungem nicaieri[la ultima editie superbike 24h gsx-r1000 WIN] si am sa contrazic in leg. cu BUSA cand am sa am un filmulet cu noua BUSA din cta[a lu EUGEN] care da ceata unui ZX-12R[2004].Pana atunci mai vb. despre altceva[fara busa vs zx12r].Dar eu stiu cand faci o afirmatie ,,MV AGUSTA clasa supersport are motor de SUZUKI[gsx-r]'' trebuie argumente[dovezi] si in lipsa lor este doar o presupunere.Gata eu nu mai spun nimika.Sper in curand un filmulet>>>>>>>>>>>>>. :lol:

LEXUS 26-01-05 20:24

ai dreptate..nici eu nu-s de acord cu sebastian la faza asta..

SEBASTIAN 26-01-05 23:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
Asta cu Agusta cu motor de GXR nu stiu nici eu..inca n-am apucat sa caut mai detaliat dar o s-o fac..Agusta face parte din grupul Husqvarna , unde mai intra si Cagiva..
putin OFFTOPIC - pt sebi.- am vazut pe net multe comparatii intre Ducati si Japan, (acum vre-o 2 ani).facute pe tot felu de teme..si din concluzia care-am tras-o de-acolo , eu unu personal, k \"personalitate\" sunt superioare moto italiene..adik de la sasiul tubular.elasticitate..etc.pana la motorul de 2 cilindri de pe ducati 996 care face fata la japan ..NU ZIC si mie-mi plac japan..si sunt de acord ca sunt ceva mai sus din pct de vedere tehnologic.
Iar pt SPORT..dk tot te uiti asa mult de superbike..ce motor conducea FOGGY :roll: ???nu stiu ducati cumva???..si cu ce avea duel in primele pozitii..nu cu Honda cumva :roll: ,nicidecum Yamaha, sau Suzuki...sau Kawa..asta la superbike..STRADA este altceva
Am atasat 2 PDFuri cu datele tehnice de la agusta..pt 2005..asa sa comparam putin..oricum vit de top..este mai mica decat zx12r , poate si datorita faptului k e motor de 1000cm si nu 1200 sau 1300 pe haya...si taierea gazului la apr 13mii ture

Nu stiu care e experienta voastra legata de motoare si ma simt nevoit sa va spun ca prin mana mea au trecut in ultimii trei ani peste 400(patru sute) de motociclete de diverse tipuri si probabil 100 zile pe an le petrec printre ele. Cu aceasta ocazie va spun ca vorbesc cu foarte multa lume, conduc multe tipuri de motoare intr-un an macar sa le probez. Cunosc in lumea moto aproape lafel de mult ca si in cea auto, sunt prieten cu seful federeatiei moto din Romania, cunosc, piloti de la Pascota la Mos Craciun, motociclisti politisti, la cros pe Trancanici si nu numai, sunt nume celebre cu care stau de vorba impartasindu-mi din experienta lor.
Am avut pana in momentul de fata in proprietate 7 motociclete conduc de la 17 ani si pot spune aca am o mare experienta cu care ma pot mandri si nu ma fac de ras cand vorbesc cu piloti mari fiind destul de in tema.
Ce vad aici de la voi sunt pareri respectabile si nici eu nu detin adevarul absolut in domeniu, pot gresi. Cu toate astea cred ca tot ce cunosc si aflu despre motoare e peste medie cu mult asa ca sunt surprins de multe ori de usurinta cu care vorbiti despre unele lucruri pe care cred ca nu le stapaniti foarte bine.
Voi stiti cum arata un cadru de ZX12R? E unicat si cu totul deosebit, iar cadru tubular cu spuneti voi are si Suzuki TL 1000 S care are o tinuta exceptionala de exceptie si poate ca e motorul cu care m-am inteles cel mai bine.
Nu vreau sa va dau lectii insa imi este greu sa ma abtin cand stiu un alt adevar decat cel perceput de voi.

SPORT 27-01-05 00:00

Cred ca la ce ai scris tu acolo despre experienta in lumea moto ai destula fata de multi altii si sa stii ca imi pare bine ca ai recunoscut ca te mai poti insela caci sa stii in lumea asta totul se schimba de la o zi la alta si inca o chestie cum mi-ai scris si tu mie ca nu am argumentat referitor la ce am postat nici tu nu ai facut asta... si cu APRILIA cu ROTAX macar unde sunt construite[din cate stiu eu sunt austriece].Eu am incheiat acest subiect.

LEXUS 27-01-05 00:16

Da Sebastian ai dreptate..doar ca eu unul cand vorbesc ceva..m-am invatat sa am si argumente pe care sa pot demonstra..nu neg experienta ta,din cate stiu esti si campion national la karting?, si ai vazut k iti scriu cu placere tocmai k anumite chestii nu le stiu toti..stiu k e greu ca multi vorbesc aiurea si arunca usor cu vorbe..doar ca ai vazut..k la police..trebuie dovezi:)

DISCUTIE IN CONTRADICTORIU INCHEIATA

RESPECT

SEBASTIAN 27-01-05 00:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
Cred ca la ce ai scris tu acolo despre experienta in lumea moto ai destula fata de multi altii si sa stii ca imi pare bine ca ai recunoscut ca te mai poti insela caci sa stii in lumea asta totul se schimba de la o zi la alta si inca o chestie cum mi-ai scris si tu mie ca nu am argumentat referitor la ce am postat nici tu nu ai facut asta... si cu APRILIA cu ROTAX macar unde sunt construite[din cate stiu eu sunt austriece].Eu am incheiat acest subiect.

ROTAX e firma Austriaca dar am vazut si made in usa parca nu mai retin dar licenta e Austria.
Cred ca ROtax s-a extins f mult producand in multe locatii.
La MV motoarele primite de la Suzuki sunt aproape identice cu cele de GSX R , personalizate cu MV si cu alte softuri, admisii si evacuari nu au puteri mai mari ca pe Suzuki dar sunt mai linearizate puterile dezvolta mai bine pe o plaja mai lunga cu varfuri de obicei mai mici.
Daca dai un mail la MV si-i intrebi vor raspunde.

RebelYell 27-01-05 08:51

si eu cedez in fata lui sebastian ... mai imi trebuie cativa anisori de documentare sa pot sa il contrazic :) adevarul e ca momentan parerea mea e formata doar din parerile altora ... mai caut ... ma mai documentez
usurel cu incepatorii ... altfel cum sa invete si ei?

SEBASTIAN 30-01-05 22:45

Re:

Quote:

Oricum parerea mea este ca cea mai valabila moto la ora actuala este CBR 1000RR calitate ,frumoasa ,pret acceptabil pt cei cu bani,si este japan mama lor nu italia.Daca as avea una aoleo ce as dovedi toate masinile suparate de pe la noi.

Aproape toate!

LEXUS 30-01-05 23:36

de ce aproape toate sebastian..
o sa te intreci s cu motoare;e :twisted: ..oricum..parerea mea..ca poate le faci pe 400 dar pe 1000 or sa le pierzi in zare :wink: ..n-ai cum..vb aia..nu cred ca o s iei 300 in 10 sec :roll:

SEBASTIAN 31-01-05 00:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
de ce aproape toate sebastian..
o sa te intreci s cu motoare;e :twisted: ..oricum..parerea mea..ca poate le faci pe 400 dar pe 1000 or sa le pierzi in zare :wink: ..n-ai cum..vb aia..nu cred ca o s iei 300 in 10 sec :roll:

Cine ia 300 in 10s si cine prinde 300 in 400m cu un motor de serie.
Nu spuneam nimic de mine, dar cine stie...

luca 31-01-05 02:14

Quote:

Nu stiu care e experienta voastra legata de motoare si ma simt nevoit sa va spun ca prin mana mea au trecut in ultimii trei ani peste 400(patru sute) de motociclete de diverse tipuri si probabil 100 zile pe an le petrec printre ele. Cu aceasta ocazie va spun ca vorbesc cu foarte multa lume, conduc multe tipuri de motoare intr-un an macar sa le probez. Cunosc in lumea moto aproape lafel de mult ca si in cea auto, sunt prieten cu seful federeatiei moto din Romania, cunosc, piloti de la Pascota la Mos Craciun, motociclisti politisti, la cros pe Trancanici si nu numai, sunt nume celebre cu care stau de vorba impartasindu-mi din experienta lor.
Am avut pana in momentul de fata in proprietate 7 motociclete conduc de la 17 ani si pot spune aca am o mare experienta cu care ma pot mandri si nu ma fac de ras cand vorbesc cu piloti mari fiind destul de in tema.
:shock: :shock: :shock: WTF :shock: :shock: :shock:
Ar trebui sa ne dai si noua niste sfaturi despre viata, esti un exemplu de urmat pt. multi dintre iubitorii de auto si moto.
Dar presupun ca e confidential, unde ar ajunge tara asta numai cu oameni de succes? si mai faci si ce iti place.
Bravo si tot respectul.
Scuze de offtopic.

SEBASTIAN 31-01-05 08:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Quote:

:shock: :shock: :shock: WTF :shock: :shock: :shock:
Ar trebui sa ne dai si noua niste sfaturi despre viata, esti un exemplu de urmat pt. multi dintre iubitorii de auto si moto.
Dar presupun ca e confidential, unde ar ajunge tara asta numai cu oameni de succes? si mai faci si ce iti place.
Bravo si tot respectul.
Scuze de offtopic.

Iti multumesc de apreciere si te rog sa ma crezi ca incerc sa faci ce ai spus tu, desi de multe ori ma lupt cu mentalitatea unora carora li s-a intiparit in minte ceva gresit, dar din pacate nici eu nu detin adevarul absolut.
Parerea mea despre aceste comparatii nu e prea buna pentru ca nu se delimiteaza clar zona de \"lupta\", trebuie niste criterii de departajare pentru ca se poate ajunge la o situatie n care cineva spune nu e buna ca se fabrica doar in 3 culori si pielea e doar in doua...
Stabilm :consum, performate dinamice 0...100...0km/h, 0...400m, 0...1000m sau altceva ce se doreste insa a lasa o comparatie total deschisa inseamna maxim subiectivism si fiecare are dreptate in felul lui poate.

SPORT 31-01-05 19:23

VS

Spune-mi si mie SEBASTIAN cine de la noi[auto] este dornic sa o faca cu FIREBLADE? caci poate la vara in cta o va FACE.

SEBASTIAN 31-01-05 22:32

Re: VS

Quote:

Spune-mi si mie SEBASTIAN cine de la noi[auto] este dornic sa o faca cu FIREBLADE? caci poate la vara in cta o va FACE.

Nu e problema mea.

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning