![]() |
Re: Ford KA vs. Corsa B vs. Matiz
Quote:
|
Quote:
Inafar de consum nu are ABSOLUT nimic. Si matizul sta aproape la fel de prost dar macar motorasul, desi e acelsi, fiind cu injectie da mai multa incredere. Quote:
ON:Ca marca, dupa mine ai facut cea mai buna alegere, am mers relativ de curand cu corsa 2001 si mi s-a parut o masinuta ok, mai buna decat fiesta 2001 de exemplu, de matiz nu mai zic - e muult in fata ei. Parca tot pe aici am citit ca 1.3 cdti ar fi de fiat (?) si oarecum mai problematic. |
Sincer, nu inteleg treaba asta cu masina de oras... te strecori, UNDE PANA MEA TE STRECORI?!+ nu poti face un drum calumea/o depasire, nu poti cara nimic, deci mie cel putin mi se par inutile !
|
Masina de oras parcheaza pe o Jumatate de loc de parcare. Bine...sunt destepti care fac asta cu o masina mare si o lasa pe jumatate in drum,pe tot trotuarul etc:x
In multe zone din orasele aglomerate, asta e un mare atu. Eu cel putin ma folosesc de chestia asta de foarte multe ori. -Poti sa alegi ceva de 1.4/1.6/2.0 depinde de model si producator, si faci depasiri de nu iti vine a crede. -Eu am carat o masina de spalat, care nu incapea nicidecum in nici un sedan. Ne arati si noua ce ai cumparat?:-) |
Vad ca de siguranta n-a spus nimeni nimic. Eh, zic eu.
Corsa '97 - 2 stele , Corsa '00 - 3 stele (18puncte) , Ford Ka '00 - 3 stele (17puncte) , Matiz '00 - 3 stele (19puncte). |
Poate sa detina si 5 stele (parte din ele se acorda pe dotari), eu in orice combinatie dintre matiz si cele doua , nu mi-as dorii sa fiu in matiz.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning