![]() |
Re: [My Scoot] Malagutti f12
2 Attachment(s)
Quote:
Let`s do it Romania !!!! : ) ) am dat carenele jos....urmeaza o sea in stare buna , si o carena fata calumea . si posibil in curand un telescop + inaltator si cric lateral :D |
3 Attachment(s)
am terminat de reparat carenele...sunt date cu grund...am cumparat si un bord...mersi (dru_darius)
daca tot a fost vreme buna...scuterul a primit o tura pe centru asa fara carene :lol: |
3 Attachment(s)
scuterul face plimbari :D
|
Frumos, eu mi-am comandat jiglere, la mine o sa vina un kawa kx500...mi-a oferit cineva 1.900 ron pe scooter...dar nu il dau pana nu fac 100 km cu el si pana nu ii ridic din gazz :D
Pe la mine pe theard nu mai treceti niciunul ? |
3 Attachment(s)
scuterul face plimbari aproape zilnic :D urmeaza sa schimb pistonul si segmentii sa pun ceva mai de calitate :D
|
1 Attachment(s)
pustietate...
|
Mda :)) Frumos , cat ai dat pe piston ? E serios ? Merge ?
Stai chill ca si pe topicul meu bate vantu`! |
Asa e pe toata sectiunea cu motociclete / scutere / atv-uri. :rolleyes2
|
Quote:
|
Sa stii ca eu, de exemplu, ma uit pe toate topicurile cu motociclete si pe unele cu scutere. Sunt abonat la toate, dar pur si simplu nu se intampla nimic...
|
4 Attachment(s)
Quote:
am pus pistonul , cilindrul si chiulasa la loc...cand sa strang...un prezon se invartea un gol....fostul proprietar si-a cam batut joc de tot motorul si a pus mana si pe la motor...a strans prezoanele in bloc pana a rupt filetul carterului....la 3 dimineata pune-te si da tot inapoi jos...azi am dus blocul la rectificat...maine ma pun sa asamblez motorul... |
Macar ai rezolvat treaba ... Eu am facut 200 km cu al meu , cred ca s-a terminat rodaju , i-am dat 70 .. pe rezerva nu se infige , parca e masina :(
Sambata vreau sa vad cat " fugim " . Daca imi da tata camera lui de bord sa o prind de casca fac si filmulet HD :D Salut si bafta in continuare ! :D |
3 Attachment(s)
Quote:
mai am de pus cricul si sa ii cumpar o sea in stare buna... |
Vezi cum mergi cu el in rodaj, pentru ca de asta depind foarte multe pe viitor! Mai ales la motoarele in 2t...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning