Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 325I ANDREI DRIFT (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/317399-e36-325i-andrei-drift.html)

tudor1.8is 19-12-12 16:29

Re: BMW E36 325I ANDREI DRIFT

mai ai interiorul ?

JohnyXxx 31-12-12 00:35

castigi si cai de la grupu ala vopsit ?

Aiftimoaie ANREI 31-12-12 18:51

depinde , la multi ani tuturor !

Liviu_e30. 01-01-13 14:34

Imi place proiectul tau.
Speram in viitor sa ne ti la curent cu poze si filmulete de la diferite etape...
La multi ani !

Aiftimoaie ANREI 01-01-13 20:23

Multumesc , la fel tuturor. Fi sigur ca va voi tine la curent cu tot ce tine de masina ! Sper la mijlocul lui ianuarie sa incep lucrarile la ea si sa o termin pana la prima etapa !

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 18:43

Re: E36 - 325I ANDREI DRIFT

Salutare tuturor !
Cu doua saptamani inainte de prima etapa de drift care va fi la Iasi , mi-am adus aminte de thread .....:D.Din pacate am avut foarte multa treaba si imi cer mii de scuze ca nu am putut sa postez pe aici si sa va arat evolutia masinii ...
In anteriorul post am zis ca voi pune v8 , dar dupa o inspectie amanuntita la motor ,ne-am dat seama ca timpul este o mare problema pentru a putea pune motoru sus si inca un mare impediment lipsa banilor deoarece aceasta iarna a fost foarte grea pentru toti cred ....:sad:.
Dar din fericire , dupa cateva discutii si cu alti piloti de drift , am decis ca sunt si plusuri deoarece pe 2.5 pot avansa mai repede si invata mai repede ....
Daca vor exista fonduri pentru a putea pune v8 la punct adica sa schimbam cuzineti garnituri si alte nebuniii , sper dupa doua trei etape sa il punem sus !
Avand in vedere faptul ca tatal meu are foarte multa treaba nu prea sau facut multe la masina , dar ii multumesc enorm deoarece sculat dela 6 dimineata pana la 6 seara la serviciu .... , ajungand acasa cica sa se odihneaca ( intra dracusorul in mine si incep sa il iau la intrebari )si neputand scapa de mine , mergem in garaj si incepem sa lucram pana pe la 12 noapte :twisted:(atat putea saracu din partea mea stateam pana dimineata ).
Am avut multe bataii de cap deoarece masina trebuie pusa pe platforma daca e nevoie de facut ceva si noi nu detinem acel mecanism de exemplu masina de indoit teava ....:sad:
Dar avand un tata descurcaret a rezolvat-o in trei zile avand in garaj autogenul si butelia pentru mig ....:?::D( va dati seama ca a dat bani buni pe chestiile alea , numai un reductor de oxigen fiind undeva la 100 de ron , nu mai zic de butelii sau altele !)trecem peste intr-o seara hai sa vedem cum incalzim tevile si sa vedem ce iese ....deodata imi aduc aminte ca trebuie ceva curbat si imi aduc aminte ce spunea un omulet de la drift cu o janta de metal ....:-P.Jap imediat in poiata vad o janta de 14 o iau si vin in garaj .
Din pacate nu a iesit cum trebe ....:sad:cu multi nervi in mine ( ma gandeam numai la timp consumat ).. a doua zi avand un strungar bun iam spus sa imi fac o rola de 50 foarte adancita . Zis si facut dupa o zi am luat rola si dupa parerea mea au iesit chiar foarte bine si foarte repede ... cu cateva rani de la caldura pe la maini dar merge ....;)
am facut rollbarul si mai avem sa ii facem cateva intarituri +suduri
Asteptam si un electrician ca sa mutam panoul de sigurante pentru a putea trece cu teava pentru a fixa rollbarul si de oala!Am vrut sa fac eu aceasta operatie dar daca tot trebe simplificat electricitatea am decis ca cel mai bine prima data sa vad cum sta treaba !

morpheusmaster 31-03-13 18:52

Felicitari man! Si pentru ce ai relatat mai sus si pentru ce am mai spionat pe fb!

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 19:03

4 Attachment(s)
Primul cadou ca sa zic asa de craciun sau cum vreti voi sa il luati a fost suspensia de la hsd , care dupa parerea mea este cel mai important amanunt la drift !:twisted:
Primele impresii sunt foarte bune si oamenii de la driftworks sunt de nota 20 , am vorbit cu ei si dupa doua minute am dat comanda si il aveam pus pe curier !
Transportul foarte rapid si ieftin dupa parerea mea !
Suspensiile sunt foarte faine , imi doream foarte mult ceva bun spre pro poate ...:twisted:, acum sa le vedem la treaba !

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 19:05

Morph , stai asa deabea am inceput :oops:
Voi deveni un mic Octav in relatari ....:D

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 19:22

3 Attachment(s)
Avand in vedere ca doresc sa ma dau la Iasi cu doar 2.5 , trebuie neaparat sa chelesc pisica in cel mai rau caz !:???:
Sau scos de pe ea multe lucruri grele cum ar fi aeroterma cu doua radiatoare ,plus multe calculatoare si fire am , in loc sa inchid circuitul de apa dupa cum multi mi-au spus am decis sa il refac si sa fie treaba cum trebuie !
Am scos rezervorul cu toate tevile si multe altele de pe langa el , in zilele care urmeaza vom cumpara foaie de aluminiu de 1.5 mm si vom face un rezervor de 30 de litri .si tot cu foaie de aluminiu vom acoperi craterul de la spate :rolleyes2
Tot pe spate am schimbat conductele de frana si slaufurile schimbat lichid si strans + saibe grover pentru a nu se mai slabi + schimbat etrierele !
Acum sper sa blocheze mai rapid , ca de blocat imi bloca dar lent !
La capitolul directie sa umblat din nou si sau facut bielete reglabile si flanse la cremaliera pentru a da mai inapoi bieleta cu capatul de bara deoarece la ce modificari sau facut aparea o forta mai mare la virarea in exterior punand in pericol caseta de directie , chiar sa se blocheze (over centre) !
Din cauza oboselii si a neatentii s-a lasat cu crapaturi !

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 19:32

La capitolul fuel pumps voi pune doua pompe exterioare in paralel pentru a mari debitul si nu presiunea! sau achizitionat doua pompe de 2.8 de mercedes parca ...
Din pacate am o presimtire ca una nu e chiar in apele ei .... sper sa fie macar una buna. :D
Se va cumpara un filtru nou de benzina pentru a nu avea nici o surpriza si speram sa nu fie nici o surpriza ! din pacate nu gasesc nici o poza cu pompele dar vor fi facute cateva poze si lor ca sa nu se simta prost!:D

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 19:38

Pentru fata am decis sa iau niste jante pe 17 , zis si facut , am fost dupa ele pana la suceava , mai mult pentru distractie cu un prieten foarte bun , caruia ii multumesc foarte mult .
sau luat multe nebunii pe care multe nu-mi le amintesc cum ar fi fibra, hood pins,kit de fibra , vopsele nenumarate culori o sa va speriati cand o veti vedea :twisted::rolleyes2 ,un volan momo drifting si alte nebunii care nu imi vin in minte , probabil chetsii minore !

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 19:44

5 Attachment(s)
some stuff
in continuare sper ca maine poimaine sa fac continui treaba la capota si aripi ( din pacate nu am poze pe pc , le am pe tableta ...sorry )
Cei care vor sa vada cum au iesit intrati pe https://www.facebook.com/aiftimoaie.andrei si acolo gasiti si alte poze etc )
si degeaba , lista continua si nu se opreste niciodata !)
mda miercuri cred ca voi construi o evacuare noua pana in spate cu teava de 50, doua cred ..:twisted:

Aiftimoaie ANREI 31-03-13 19:51

Din pacate in seara asta voi incheia si voi reveni peste cateva zile cu multe poze si poate cu multe modificari finalizate !
As avea nevoie de ceva ajutor de la cei din iasi poate cu o locatie privata pe saptamana viitoare pentru a ma antrena , va rog foarte mult daca puteti sa ma ajutati !
Va multumesc anticipat !
Cu multa stima ,
Aiftimoaie Andrei

MnezO 31-03-13 20:06

Tot respectul pentru acest baiat. Eu la 16 ani doar visam la asemenea proiecte. Si cand zic proiecte mint pentru ca ma uitam la wallpapere cu masini la 16 ani. deci Respect!

All times are GMT +2. The time now is 22:10.

- Copyright 2026 4Tuning