![]() |
Re: Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg
Noul clio arata frumos... dar daca ajungem la renault... nu imi plac nici optiunile nici motorizarile... si plus ca deja se umplu strazile da clio nou... Daca ash vrea o masina pe care sa o vad o data la 5 min pe strada Mi-ash lua Grande punto pentru ca mi se pare o masina superba in 3 usi, 1,3 Multijet, 90Cp, consuma aproape deloc... Arata superb..:P (nu zic ca seria 3 nu vezi da nu se compara BMW cu Renault) Tata a avut Logan, la vandut si si-a luat Megane 1,5 Lux Privilege 80Cp daca ash fi fost in locu lui luam de 100Cp in rest mi se pare ok... Dar nush dc nu mi-ash lua nici Megane prea multzi bani... asa zic eu...
|
13k Opel Astra 2005 1.7 CDTI 101cp cu dotari de bun simt
|
Am intrat pe site La Renault, Opel, Nissan. Opel corsa nu are in romania toate motorizarile, astra e foarte multzi bani, astra clasic nu prea ma atrage. Almera are un pretz atractiv dar nici acolo nu-mi plac motorizarile... (oare chiar asa de pretentzios sunt????)
|
Am citit acuma cate ceva despre Fiesta ST. mi se pare o masinutza buna la 14.000E CIP cu optziuni de genu piele si etc:D Ceva de genu caut. nu stiu cat consuma motoru asta de 2l benzina la 150Cp... Dar cred ca daca aflu nici nu o sa ma mai atraga masinutza. Singuru lucru e ca nu prea ma atrage aspectu exterior. Dar cred ca m-as putea obijnui cu el. Nush cat ar fi un focus ST la sh....
|
da . faci ce vrei . vrei logan uite ce a patit . saracu logan
|
Am zis ca am avut Logan pe mana cateva zile si nu imi place. Daca am bani nush de ce sa reiau greselile bunicului si sa cumpar dacia. Deasta nici nu mi-am cumparat un ciuruc de dacie sa "invatz" sa conduc pe ea. Nu am inebunit sa dau 20 mil pe o dacie si sa mai bag 20 in ea...
|
Quote:
|
Vad ca nu prea gasesc pe cineva care sa se potriveasca cu mine la gusturi sa aibe o idee buna... Si vad ca nu prea intra lume pe aicea macar sa am cu cine sa discut. :((
|
nuca ...
tu daca abia ti-ai luat permisul ... ar trebui sa iti iei o masina mai veche sa iti faci "scoala" fara instructor ... e un simplu sfat. eo stiu sa conduc destul de bine ... dar mi-am luat un cazan de dacie 1310 sa o rup pana cand ma invat cu totul la ea ;) ps: daca o lovesti sau o parchezi in gard ... 1. o lasi infipta in gard, 2. nu te doare sufletul ca ai ciocanit-o ;) |
Nucsoara...
Dupa parerea mea ai optiunile astea in banii pe care i-ai zis... : 1) Renault Clio 2 2) Ford Fiesta - nu cred ca te incadrezi la ST da in banii astia ai gasi o motorizare buna sau una mai slaba cu mai multe optionale 3) Ford Fusion - e mai mult o masinutza de famile... pe mine unu ma multumeste la stabilitate si control... si in 14.000 iti iei 1.6 100CP 4) Noul Opel Corsa 5) Opel Astra Clasic - degeaba zici k nu iti place... masinutza face toti banii dupa parerea mea... dak vrei sa te plimbi mult cu bani putini... 6) Scoda Fabia 7) VW Polo - si in banii astia gasesti o motorizare buna sau mai slaba+paket sport ;) si arata bine... 8) Fiat Grande Punto - da in banii astia prea putine optiuni (dupa cum zici u :D) ... astea pentru ca stiu k nu iti place o masina "stock" si esti pretentios :)) ... oricum sunt la info acum si doar astea mi-au venit in minte... mai vb in cartier... BAFTA ! |
hyundai accent 1.5 crdi
|
cel mai bine te duci tu frumos intr-o zii pe la toate reprezentantele si iti iei oferte de la masini stai frumos acasa si faci calcule si o sa vezi ca e cel mai bine aa oricum tu te gandesti la o motorizare mica ca altfel ar trebui sa te gandesti si la taxa de prima inmatriculare asta daca te gandesti la o masina noua, cel mai indicat te duci frumos la toate reprezentatele le iei pe rand pe toate si rezolvi totu aaaa gandeste-te la Opel corsa asta nou care ala in 2 usi arata superb ;)
|
Si mie imi place cum arata corsa asta nou dar mi se pare cam micutz.... si motorizarile pt romania sunt cam naspa.... Am vazut ca de craciun a fost oferta la Grande Punto .. reducere 2600E adica cam accesoriile care le vroiam eu..:D Si imi plac motorizarile de la ei ... Un motor de 1,9 130Cp bagi si un cip si esti tatic.... O sa ma mai uit la Corsa sa vedem ...
Iar in legatura cu Acentu.. Nu au optiunu deloc la masina aia...:) |
mey tu ne intrebi pe noi!!!! dar tie ce-ti place ? nu-ti place nici o masina.....k sa te incadrezi cu banii k si mie imi place Lamborghini Diablo da' n-am bani sa o iau....kiar nu ai atractie la nici o masina?....fiecaruia dintre noi ii plce o masina la nebunie sau mai multe ;-)
|
Quote:
cam ce visezi tu incepe de pe la 20.000. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning