![]() |
Re: LFS-RRT(Romania Racing Tournament)
1 Attachment(s)
12 / MONSTER VLAD
Multumesc!:lol: |
13 / MONSTER CRIP
Multumesc |
01. 69 / MEINOMAI
02. 05 / FD-Micutu 03. 07 / RM•SeraL 04. 17 / FD-Andy 05. 24 / RMjr•Catalin 06. 16 / Darius 07. 02 / M.Sorin 08. 67 / FRT•STANCED 09. 06 / FRT•Mht 10. 15 / RMjr•Dacia 11. 12 / MONSTER VLAD 12. 13 / MONSTER CRIP 13. 88 / RaceAholics-DANiEL 14. 79 / RaceAholics-Sklipy Eu nu sunt 100% ca o sa ajung (depinde la ca ora incepe), dar daca pot o sa vin. Numai bine! |
01. 69 / MEINOMAI
02. 05 / FD-Micutu 03. 07 / RM•SeraL 04. 17 / FD-Andy 05. 24 / RMjr•Catalin 06. 16 / Darius 07. 02 / M.Sorin 08. 67 / FRT•STANCED 09. 06 / FRT•Mht 10. 15 / RMjr•Dacia 11. 12 / MONSTER VLAD 12. 13 / MONSTER CRIP 13. 88 / RaceAholics-DANiEL 14. 79 / RaceAholics-Sklipy 15. 61 / Flatout Si Flatout este in aceiasi situatie ca si mine... depinde de ora la care incepe. P.S. Am incercat sa dau edit la post-ul de mai sus, dar nu am putut. |
Mai sunt doua zile pana la eveniment. Totuși nu ne poate spune si noua cineva ora la care începe pentru ca unii din noi mai sunt limitati si de timp.
|
salut! Va spun clar si sincer si direct la subiect...
acest eveniment va incepe la ora 19:00 si se va tine pe serverul lislon va rog sa fiti prezent cu 15 minute inainte de ora fixa multumesc:) ca sa va reamintesc demersul cursei....cursa nu consta in lapuri...va consta in calificari cel mai bun timp castiga! timpul este de 60 de minute (o ora) IP:89.112.3.207 port:5599 version: 0.6B parola: nasuc |
:lol: Ai niste parole... parca ai fi pedobear! :D
E o ora buna, cred ca o sa ajung. Posibil si Flatout. 8) |
Quote:
http://www.allmystery.de/i/tFGCUKb_p...ar-too-old.jpg |
Mulțumesc pentru cei ce au urcat Skinurile. Cei ce încă nu au pus skinurile aici îi rog să le pună sau să le trimită la emai [email protected] Cei ce vor mai multe poze înainte sau după concurs, să îmi trimită un PM. JDM AllStars oferă poze de calitate la rezoluție de 1280x1024 HD pentru România Racing Tournament. https://i1153.photobucket.com/albums/...twallpaper.jpg |
pentru distractia voastra:P ms de compliment si de comparatie in acelasi timp:)
vezi ca l-ai suparat pe adevaratul pedobear:)) |
V-ati antrenat careva de aici? Ce timpi aveti?
|
My best:2:09:38 (parca)
Sper sa nu fie o porcarie...ca datile trecute... Am o intrebare:RESET ALLOWED? |
Quote:
Quote:
Avand in vedere ca recordul mondial este: 2:03.25 - XRG 2:03.46 - XFG timpul tau nu este foarte bun, dar probabil nici ceilalti nu fac mai bine. ;) |
avand in vedere ca joc din mouse cu XFG si set facut destul de aiurea...da cred ca este destul de bine.Nu ma astept sa scot sub 2 08-09.Mi se pare destul de ok asa...nu tintesc prea sus cu timpul.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning