![]() |
Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY
Nimeni nici o parere? nu va plac Lupo-urile:D
Cel mai probabil saptamana viitoare masina va fi vopsita (sper) apoi sa ma pot bucura de ea si pe parcurs vedem ce mai urmeaza... M-ar interesa un set de jante pe 14" ceva cu buza, pe sambata cred ca fac farurile joey mod si mai vedem... EDIT: m-ar interesa codul de culoare de la masina insa nu il gasesc nicaieri!!! ma poate ajuta careva? |
Uite aici părere:
Drăguţă maşina, păcat că a fost chinuită săraca şi ulterior făcută de-un cārpaci... Cum ai rezolvat cārpeala? Sfat: Nu face compromisuri la vopsea. Este primul lucru pe care-l vezi la o maşină! |
Quote:
Carpeala a fost rezolvata cu segment de aripa/prag nou, am incercat sa scoatem tabla in afara insa era prea "slabita" asa ca am rezolvat cum am zis. Nu voi face compromisuri la vopsea cum am zis va fi vopsita integral si caut cod de culoare, as vrea niste perle galbene totusi in vopsea nu stiu vedem acum... Vreau sa o pun pe picioare pentru ca m-am atasat mult de Lup :) |
Parca m-ar tenta sa-i fac badboy insa nu stiu parca am retineri... ce ziceti ar merge?
Sau mai intai sa vad cu inmatricularea cum rezolv si apoi alte "zorzoane" Mare dilema:D saptamana asta va fi data in filler:D |
2 Attachment(s)
I-ar merge un badboy look, precum cel din poze!
|
7 Attachment(s)
Andi am hotarat momentan sa ramana asa si sa vad pe viitor... poate prin vara ii voi face si bad-boy pentru ca masina va avea capota neagra deci nu ma va incomoda o noua vopsire a capotei...
Sper sa-i fac cat mai repede si interiorul la faruri negru. Deocamdata asta ii starea masini: 1. Facut cu terason(sper ca am scris corect) pragurile 2. Suflata in filler toata masina :) Vor fi vopsite in culoarea masini si fusta spate si fata , parerea mea ii ca da mult mai bine cu ele vopsite Mie imi place ca prinde contur si are linie masina |
Astazi mi-au sosit saboti spate TRW, cilindri frana TRW, set accesorii saboti(imi lipseau) si filtru de aer.
Mai trebuie sa comand cand am bani si rulmentii spate si cred ca si placute fata , discurile par chiar ok. Aaa si distributia ar trebui sa o schimb deocamdata sa o vopsesc apoi restu :) |
Hai ca ai de munca.
Noroc, ca l-a agatat cu remorca daca era semi, era mai rau. |
Quote:
|
Credeam ca n-am citit bine in primul post. Nu e chiar asa rau. Putea s-o faca pateu.
|
4 Attachment(s)
imi place ce vad "aciulea" :D
pe mai departe ar fi frumos s-o tii pe oem nu fibra si alte nebuneli spor la treaba in continuare! |
Quote:
Planuri de viitor ce as vrea la micut ar fi: 1. Jante 14" 7j fata 8j spatele sau 7.5j toate 4 2. Un filtru sport 3. Toba sport 4. Lasata mai pe burta 5. Faruri fundal negru 6. Facut stema fata neagra 7. Folii Cam asta urmaresc... acum sa vad ce reusesc :) |
nu cred ca ar prinde-o asa bine bb`ul
din planurile tale de viitor imi plac: 1. Jante 14" 7j fata 8j spatele sau 7.5j toate 4 2. Un filtru sport 4. Lasata mai pe burta 5. Faruri fundal negru 6. Facut stema fata neagra restul prea putin, poate deloc :D |
Quote:
Vad eu ce imbunatatiri aduce viitorul si care va fi ordinea lor :) Pana in momentul de fata a fost multa munca depusa desi poate nu se vede mare branza insa acele chichite mici care dureaza mult si care nu sunt importante pentru multi gen o clema la far , un suport etc... PS. Masina va avea pe cupeu steagul de la Jamaica fara nici o discutie:D si cand o sa vina jantele miez galben si buza polish !!!!!!!! |
De ce Jamaica? Are volan pe dreapta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning