![]() |
Re: Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz
In seara asta l-am cam "pacalit" sa imi dea masinuta o tura! Ce sa zic,cu axa e nebunie loganu':lol:. 1-a nu debraiaza deloc;2-a rupe aderenta grav si restu pe parcurs. Pacat ca se limiteaza prea repede,dai fuga si fai softul vinal ca nu e de ajuns 6500 rpm!!!:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
13 Attachment(s)
Intre timp motorul a devenit standard-standard mai putin softul. Totul pentru ca am ramas a doua oara fara permis din cauza vitezei excesive (174 km/h REALI) cu...Logan 1.4 si nu-mi mai pot permite sa merg ca nebunu' in stilul asta caci depind de permis si pierd bani multi daca stau pe dreapta. Ma intrebau gaborii ce motor am pe ea.. s-au ingalbenit cand au auzit ca e 1.4 cu GAZ si a fost taxi, deci mai "poate" la aproape 225.000 km=)))). M-am linistit cu fuga, imi ajunge..
Am vandut Borbet-urile si mi-am achizitionat 4 Schmidt Revolution Space-Line, 8j 16" cu ET30 pe fata si 9j 16" cu ET25 pe spate, anvelope 215/40/16 Dunlop SP Sport 9000 si valve ascunse. Chiar ca merg incet... caut bubuiala muzicala acum. |
Arata bine cu noile jante , succes cu muzica acum :D
|
te-a luat teleormanul cu civila! .. care foloseste aparatul radar clasic . =)) care si asa nu e in porcii lui asa ca feriti-va de TR 04 TRP daca aveti drum prin Teleorman
|
Nici nu ma gandeam ca ai de gand sa faci ceva din taxiul ala,am ramas :shock: ."succese" Arata de nota 10
|
frumoase jantele,si masina.. nu credeam ca se poate face asa ceva dintr-un taxi! felicitari e foarte frumoasa :D
|
LOGANu 1.4 are viteza maxima constructiva 162 =))) cum ma sa scri asa ceva la observatii =))
|
super tare procesul vb!e completat de unul care nici macar gradinita nu cred ca a facut-o!:lol: banuiesc ca vrei sa contesti procesul ala vb nuh?ai cv sanse sa castigi pt ca nu e completat cum trebuie!ti-e ti-au dat 9 puncte amende,cand ei le-au bifat la puncte de penalizare!deci ai doar 9 pct de penalizare!incerca sa faci cv daca vrei!;)
PS:masina arata super pt un fost taxi!nu ii vopsesti si barile alea?:D |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cateva poze si cu abandonaciunea ailalta:D. |
ptr jantele astea se cere....f f jos :)
arata f bine ! |
te.ai facut d tot rasu cu mentiunile de la procesul verbal..........sincer...........atata minte ai si tu?sa scrii bazaconiile alea acolo?daca tot meri tare ia o statie.....si gata...ai scapat oarecum de grija.........
pt masina un mare UP |
tot ce poti face e sa faci contestatie sa mai mergi cu certificat de grefa.......pana pierzi contestatia....in mod inevitabil.......nu ai cum sa castigi asa ceva..........fratilor a te certa cu un politist e un act de bravura sau de smecherie?e vina aluia ca ai ramas tu fara permis?e doar vina ta..........ala e serviciul.........eu am scapat de multe ori doar vorbind frumos si delicat fara cearta...........
|
Quote:
@gabi_dobre: n-am facut nicio contestatie pentru ca stiu ca o sa pierd, iar daca pierd, as sta 4 luni, nu 3. Pe 18 iunie il iau inapoi. Am vorbit frumos cu ei si degeaba, stiam ca o sa stau pe bara, iar asa ca sa aiba de ce rade la sectie, am scris ca Loganul 1.4 merge cu maxim 162 km/h iar ei m-au luat cu 174.. dubios:)). Ei erau mandri de "prada" pe care au prins-o pentru ca stiu ca ce au pe radar se poate sterge cu cuartul, ca la taxi, tata fiind fost coleg de "breasla" cu ei. D-aia am facut-o standard la motor, nu mai merg tare. Cu jantele astea nu se merge tare. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning