Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   ROVIGNETE 2005 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3046-rovignete-2005-a.html)

iasi_drifter 21-01-05 19:29

sa va zic eu de ce platim rovigneta: pt. ca guvermul Nastase a lasat Romania cu o datorie de 2 miliarde de coco in urma constructiei a 2 autostrazi: Bucuresti-Constanta in principal si nu mai stiu care dreaq (Fetesti-Cernavoda parca) in plan secundar.
Asa ca de ex eu care is in Iasi, la sute de km de orice autostrada tre sa platesc taxa asta ca sa ajunga cei din Bucuresti cu 10 minute mai devreme la mare. Din banii pe care mi-i cer astia mai precis cel mai probabil eu n-o sa vad nici 1 km de drum asfaltat din ei ceea ce mi se pare o mare tzeapa si eu nu sunt de acord sa dau vreun leu. Taxa asta s-o plateasca cei care folosesc autostrada: aia din Buc, Ct, Bv,Ag nu noi ceilalti care n-avem vreun motiv sa ajungem pe ea. Banii trebuiau sa si-i scoata din taxe la intrarea pe autostrada si nu sa forteze o tara intreaga sa plateasca autostrada care ce sa mai vorbim e facuta pt. bucuresteni.

xxdadixx 21-01-05 21:54

Ar trebui sa faca alta treaba. De ex in Italia de cate ori intri pe Autostrada iei un bilet. Si cand iesi dai biletul si in f de cat ai mers platesti. Sa nu mai zic ma mai au si Strada Statale care arata mai bine ca orice drum european sau cum vreti sa-i ziceti. Asa ar trebui facut si la noi.Daca vrei sa folosesti autostrada sa platesi cand intri pe ea. Plus ca ne mai ia bani si din benzina.

darkager 23-01-05 20:59

Astia sunt niste nebuni.... vor sa ia shi pielea de pe om :evil:
Parca as fi deacord cu \"taxa\" asta daca drumurile ar fi ca in palma dar macar daca tot au bagat taxa asta sa mai ieftineasca in PM benzina aia :chainsaw:

shadow 23-01-05 21:19

Ai vointa!!!
Stai linishtit, am auzit ca benzina o sa se scumpeasca din nou!!!

Psycho 23-01-05 23:18

o sa se ieftineasca .. cica petrom`u ar fii ieftinit`o

xxdadixx 24-01-05 08:25

Am auzit si eu dar cea fara plumb si GPL nu s-au ieftinit!

the_mav 24-01-05 08:48

mi-am luat vigneta... :evil: :evil: :evil: :evil: ....
cica ar ieftini numai benzina cu pb si motorina (vreo 400 lei la motorina)... eu n-am vazit nicaieri nici o ieftinire
om trai si-om vedea... :roll:

shadow 24-01-05 09:37

Nu ma intereseaza de Premium si motorina, asta e discriminare!!!!!! :evil:
Oricum nu pupam noi nici o ieftinire, o sa spuna ca benzina trebuia scumpita si asa a ramas la acelasi pret si peste 2 luni iar o sa o scumpeasca.
Uite asa te fura pe fata si tu nu ai ce sa le faci, ce frumoasa este Romania!!!

darkager 24-01-05 10:49

exact unde ne doare .... cate mashini mai folosesc benzina cu plumb... :evil:

Se zicea ca America e tara tuturor posibilitatiilor... :P Romania le intrece pe toate

xxdadixx 24-01-05 11:16

Fratilor romania are petrol si nu trebuie sa depinda de OPEc sau cum p-la mea le zice. Exact ca america unde salariile sunt cum sunt si benzina e de 3 ori mai ieftina ca la noi. Sau Venezuela. dar asta e sunt multi gusteri care profita mult de le chestia asta.

shadow 24-01-05 11:41

Nu e chiar asa!!!
Noi extragem anual 9 mil de tone de petrol, dar folosim anual 15 mil de tone, drept urmare suntem obligati sa importam cele 6 mil de tone diferenta!!!

xxdadixx 24-01-05 13:36

Abandonarea in 2003 si 2004 a 22 de zacaminte (declarate nerentabile), dar care au fost preluate imediat de grupurile TENDER (Ovidiu Tender-Ion Iliescu), BALKAN PETROLEUM (Corneliu Iacobov, Viorel Hrebenciuc - PSD) si SUN OIL (Liviu Nita - PD)!

xxdadixx 24-01-05 13:38

Si daca nu ma insel Romania are teren concesionat prin Arabia pe perioade de 10 de ani. Astea-s jocuri politice unde isi mai baga coditza si Uniunea Europeana

the_mav 24-01-05 13:39

shi nu numai in arabia.... :wink: :roll: :?

darkager 25-01-05 23:20

cica azi ma duc shi eu cu bani la mine shi o sa ma intorc fara .... \"trotineta\" + impozit...
cate puteam face cu banii astia :evil:

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning