![]() |
Re: Provocari >:)
Quote:
acu ai tu dreptate cu traciunea pe spate ca se pot face multe..da bertonele tot ca dacia pe fata are :D ...te mai necajesc putin |
:)) ok....oricum e fainut....si cu 200+ cai sigur se pot face mult mai multe decat cu dacie.....in primul rand,MERS REPEDE:))
|
""energy52ro" ma intelegi gresit...nu iti sar deloc in cap...nu am nimik cu tine mai ales ca nici nu te cunosc. si nu...nu tin cu ala cu Astra chiar deloc mai ales ca a avut comportamentul care l-a avut (baietas de bani gata).tu nu trebuie sa te superi ca la omuleti nu le-a placut filmuletul tau...sunt pareri pro si contra.si cum a zis si "claude307" ...esti de al nostru frate...calm
ne vedem la o bere...:) ...candva |
Quote:
:lalala: :lalala: :lalala: |
Quote:
|
Quote:
:boogy: |
cred ca o sa'mi creasca barba pana ce vad si eu o provocare pe aici.....:x :sad:
|
Quote:
|
baietzi credeti ca se merita sa va certati? si asa suntem putini pasionati auto in bt si nu cred ca merita sa ne certam de la niste chestii din astea. cred ca celmai bine e sa facem in week-end-uri cate o intalnire sa ne spunem parerile despre masinile fiecaruia si eventual sa mai dam sfaturi ce ar mai trebui facut la ele. asa cred ca s-ar schimba situatia de pe forumuri. Respect
|
fratilor nu va mai certati...cine vrea linii ma gaseste in fiecare seara in oras :P un cielo gri metal(mai des murdar) :)) so... nr e VGE :P si o sa vedem ce se intampla...si... am un cip la motor de 200.000 km :))) k atat are :P
astept orice provocare.si treaba cu intalnirile in fiecare duminica...ar fi misto k nu stati si ardeti gazu degeaba prin oras ...k la noi in bt nai ce face...te plictisesti de te caci pe tine...nui asa miron ;) te astept la treaba aia pe care miai promiso de vreo 2 ani...si acu te astept cu meganu ...breaku lasal sa se odihneasca k e batran :P |
nu va punetzi cu el ca nu-i sanatos la cap , prefera sa-i sara pistoanele prin capota decat sa piarda :)))
|
Quote:
@Simi tu la mine te refereai ca-s nebun???:))) Nu te-am vazut azi la Piatra Neamt....a fost fain....pacat ca nu am putut sta prea mult... |
wei miroane simi se referea la mine :P asta o spun k sunt al dracu de "modest " ...si siminel ms k mai dat de gol....nu trebuia sa stie nimeni cei de capu meu :P
|
aaa si miroane te astept cu care vrei tuh...da cu fostu KBT nu prea cred k ai sanse L-) dar ca sa nu spui k nus baiat iti dau 10 m avans :)...si cu meganu dai tuh 10 m avans ...team pupat si te astept aks la tata la o " burta "...fac cinste :)
|
LAS-O MAI MOALE CU CIELO CA TE OMOARA TACTU:)))Si asa...ca sa stii tu la plecare de pe loc dacia fluiera pe langa megane.....la viteza max nu are treaba......da pe plecare te mananc....daciaPower:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning