![]() |
Re: Dyno Mustang poate fi inselat? Da sa Nu
La o simpla scanare cu un detector de vulnerabilitati se pot vede clasele de ip : diferite sau asemanatoare :D:D:D:D
|
Nu folosesc aceleasi ip-uri.
Probabil isi scrie de pe un pc cu un id si de pe telefon isi raspunde cu celalalt id :D IP-urile sunt la vedere Maff. Acum sunt suficiente motive sa primeasca ban si Sebastian si clona lui. Chiar si tu , unicul lui sustinator trebuie sa fii de acord cu asta :) Regulamentul interzice folosirea de clone. |
Boss , serveru nu e acelasi
|
Nu e acelasi intr-adevar :)
Daca citeai putin in linkul pus de mine mai devreme iti dadeai seama ca am dreptate. Si cum ar putea fi acelasi server daca posteaza si de pe telefon? Unii mai avem si internet fara wi-fi :) |
:D:D:D hotule neprins , negustor cinstit...parerea mea ... inchide topicul ca oricum nu se ajunge nicaieri si hai naiba la culcare ca maine o luam de la capat :))) cine stie cu ce :)))
|
De data asta hotul a cam fost prins :)
Cu dovezi chiar. Topicul nu se inchide pana nu cere initiatorul sau nu se ajunge la o concluzie clara. |
:D ti-ai gasit si tu de la cine sa ceri o concluzie...o s-o tin Pia asa pana la anu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nea' Pia 'stapin' al topicului asta inchide l odata ca oricum nu se mai intelege nimic p aici.. Daca vrei poti deschide altul de genu' : Seat Leon 4x4 1.8 T 300 cp + provoc masini pina n 200 de cp numai cu start de pe loc :lol:
|
Quote:
|
Ce glumeti sunteti!
In mod cert, asa cum am mai spus este un topic facut ca sa ma atace pe mine. |
daaaaa mai ales ca se preteaza sa scrie pe topicul meu de vanzare a masinii
de mai boule (alint) masina nu a mai fost promovata la vanzare exact din motivele pe care le-ai enumerat tu. masina mea consuma si mai putin de 10. si masina mea nu este numita elodia. ca de obicei s-a mai demonstrat ca esti o nulitate de om |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning