![]() |
Re: Vw Passat VS Ford Mondeo
A zis bine cineva mai sus ca fiecare isi lauda puiu. Am vazut, condus passat b5.5 combi 4motion 1.9TDI 131cp, 2004 cu 470.xxx acu 2 ani! Am mers tare cu saracuta de ea, nu a scartait, 4 motoinul isi facea bine simtita prezenta atuncia cand trebuia fara zgomote ciudate. Motorul tragea bine, trenul de rulare ii trebuiau schimbate telescoapele, dar astea intra la consumabile.
Interiorul mai degraba arata pe la manere si anumite plastice ciupite, dar fara urme de deteriorare, masina avand interiorul de plus. La exterior arata foarte bine, dar avea ciupituri pe capota si pe bara fata si 2 banuti de vopsea sarita la aripile spate. 50% din km facuti pana la acel moment erau facuti pe drumurile din romania si in exterior. Sincer masina m-a lasat cu o parere foarte buna. In ciuda kilometrajului as fi cumparat-o de la acel unchi. Sunt sigur ca ar mai fi mers bine si mult! Dpdv ford, curierul care imi tot aduce pachete are un ford dubita care merge bine, chiar foarte bine daca se tine cont de regimul in care merge acea masina! DPDV Ford vs Vw as merge pe Vw pt ca din detaliile vazute la ford la SAB sincer nu as fi cumparat asa ceva. Erau multe chestii care ar fi putut fi finasate mai bine, cu distante si cu o lipsa de detaliu, asta la interior. Pe cand vw-ul s-a dovedit dupa ce l-am vazut ca e putin altceva. As merge pe vw! |
Quote:
sa ma anunti si pe mine in primul rand cand grupul vag va imprumuta motoare de la cineva......fordul,daca tot esti posesor de ford trebuie sa stii ca de o perioada buna de timp are motoare de la peugeot care sunt si ele destul de pacatoase injectoare,filtru de particule infundat etc.cu prima ocazie o sa fac un topic pe forumul ford sa va arat masini la 60-70.000 km cum arata injectoarele,E.G.R etc ca nu ma doare mana sa fac un filmulet sau niste poze,dar bineinteles ca si atunci o sa spuneti ca este din cauza soferilor.... ai dracu soferi au ceva cu fordurile de le strica numai pe ele....repet ca nu am vreo masina din grupul vag de vanzare si nu am nimic de castigat din ce spun...am mers destui de multi km cu un ford focus 1.6 tdci 90 cai,2008 an fab.si mi s-a parut f.ok,consum,forta etc,dar este motor de la peugeot nu de ford.....in schimb am tinut in teste un mondeo 1.8 tdci an fab 2009,la 18.000 km vreo saptamana pt.ca propietarul nu era multumit de consum,forta si zgomotul care il face motorul si nu i-am gasit nici o problema asa era masina,consum 12% mers sportiv,10% mers normal si forta....abia m-am tinut cu un peugeot 407 1.6 hdi 110 cai....si intr-adevar vw passat 2.0 tdi 140 cai are probleme cu injectoarele la care se arde partea electrica si unele,dar foarte rar pompa de ulei... si daca vrei lista poate continua dar o sa fiu offtopic...fiesta 1.4 tdci,29.000 km ,masina super intretinuta,la intrarea in brasov venind de la bucuresti s-a calat motorul...motivul?a frecat un furtun de la apa de chiuloasa pana a facut un por si a pierdut toata apa,nu s-a aprins nici macar un beculet in bord ca sa nu mai zic de vreun semnal sonor,apa a urcat in temperatura dar soferul nu a bagat de seama stiind ca masina are km care ii are si niciodata nu au fost probleme cu ea,ca doar nu era sa stea numai cu ochii pe ceasuri sau sa opreasca din 50 in 50 km sa verifice ulei,antigel,becuri,etc... |
Quote:
|
Quote:
La randul meu si eu pot sa zic ca daca n-am nici Ferrari, nici Lamborghini inseamna ca sunt impartial cand afirm ca Ferrari e mai bun; ca nici eu n-am intentia sa vand nimanui una din masinile astea supersport, si deci n-am nici un interes sa laud Ferrari...Sigur insa ca e vorba de subiectivitate ! La fel si in cazul tau; chiar daca n-ai nici Passat nici Mondeo, nu inseamna ca esti obiectiv ! |
Quote:
|
Da-l la naiba de pasat, alegerea oricarui incuiat si alege mondeo-ul.
|
Quote:
|
Hai sa nu ne mai luam dupa ce zice unul si altul. A aparut DEKRA Faults Report 2011, asa ca sa vedem ce zic aia despre ambele modele:
Aici puteti face comparatia intre ele si din cate am vazut, ambele sunt foarte apropiate. http://www.used-car-report.com/index.php?id=12 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning