Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   DACIA DE RALIU -help info (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/29229-dacia-raliu-help-info.html)

mikkai 02-01-07 16:09

Re: DACIA DE RALIU -help info

eagleee nici o masina nu e identica cu alta asa cum nici proprietarul nu e cu altul.Tendintele sunt altele la fiecare in parte.Lasa-l sa faca ce crede ca omul din greseli invata.Si sfatul meu e sa nu mai vorbiti din auzite ci mai mult din incercate daca se poate.

Eagleee 02-01-07 17:54

Ai dreptate!
Si prin postul asta cer scuze!
Un ultim sfat, ceeace cred ca e ceea mai buna, sa citeasca cat mai mult despre ce vrea sa faca la masina si dupa aia sa puna idei in practica, eu il ajut daca pot cu staturi, dar sa vad ca are si rezultat, si nu de aia scriu jos sfaturile sa pierd vremea.
Cred ca la asta ne intelegem cu toti...

succes in continuare

UniculSGM 03-01-07 01:42

1 Attachment(s)
Clasicul tuning la dacia

CRC'ul 03-01-07 08:39

Bai voi credeti ca eu am facut thread-ul asta ca sa-mi fac reclama si sa arat eu la toata lumea ce smeker sunt eu? ....nop gresit. am incercat sa aflu cate ceva de la oameni care stiu dar se pare ca sunteti buni doar sa comentati aiurea.

cine p.m. a zis ca vreau cu bani putini ? sau am zis eu ca sunt beton in mecanica ? nu fratilor voiam ajutor...dar se pare ca voi nu puteti sa treceti de faza cu "lasa-te de tining" daca zice omu ceva gresit ....

viatza lunga va doresc...

CRC'ul 03-01-07 08:43

@ mikkai merci pt intelegere. O sa fac motorul asta cu ideile care au mers deja pe motorul pe care l-am facut acum un an si in plus o sa incerc si altele ...daca merg ..OK daca nu ..invatz din greseli.

CRC'ul 03-01-07 08:49

Spune-mi si mie Robert (SGM) te rog, de ce nu ar merge 4 carburi carfil ??!?!? ..ok poate nu obtin performantele a 2 webber dublucorp orizontale ...dar dupa cum spuneam nici nu intentionez sa ajung in extreme.

Spune-mi daca ai incercat sau spune-mi de ce sa nu mearga ?

ideea e ca nu are cine sa-mi regleze mie jetarile la webber in Braila? Pot face rost de 2 carburi klumea dar cea mai mare teama sunt reglajele...

UniculSGM 03-01-07 13:47

Pt ca nu le vei sincroniza niciodata, sunt niste carburatoare extrem de poaste, au difuzoare mici, nu se obitne performanta.

Pune niste carburi klumea, e un baiat care vinde o galerie pt ele la 100E, mai dau 100 pe carburi, si aia e.

Merge si cu ZIAR, dar e mult mai bine cu HARTIE IGIENICA !

UniculSGM 04-01-07 23:31

1 Attachment(s)
asta ne-ar trebuii

bemu 04-01-07 23:53

1 Attachment(s)
de vanzare

CaLiN_1 05-01-07 00:53

Nu vreau sa cumper galeriile pt duble dar sunt curios de pretul lor.Mersi

CaLiN_1 05-01-07 01:06

Imi cer scuze e galerie, nu galerii

UniculSGM 05-01-07 10:27

Daca citeai, observai ca scrie mai sus. 100E

CRC'ul 05-01-07 10:49

@ SGM am gasit niste carburi de fiat spider ..2 webber dublucorp verticale..in stare buna de functionare....imi mai trebuie doar sa fac flansa pt a le putea monta :) ....

apropo are cineva flanse pt 2 carburi dublucorp verticale ?!?!?!?!??

gabiWRC 05-01-07 12:21

sa fi sanatos ''fiule''...(CARTILE EDUCA SPIRITUL) ;)

Eagleee 05-01-07 16:48

ai grija, cu carbul nu prea rezolvi mult, mai ales daca e de pe un motor mare, da prea mult benzina in amestec.
Tre modificat axa cu came, evident cu asta tre niste arcuri mai bune la supape, sa nu rupa la turatii.
Tre pus la punct carbul, adiva optimalizat la motorul tau.
Galerie...ce mai tre...cam atata, e, si bani de benzina.

Mi bine pui un carb Weber 32 dir sau daca gasesti weber 38 dgas/es. asta pui pe galeria de 1600 si esti gata. (mai tre o flansa intre galerie si carb)
Dace astea, sunt de pe un motor mai mic...poate se mearga din prima destul de bine, fara mari modofocari, un pic compresie si asa-sasa va fi bine.
Mai pui aprindere electronica si achilibrezi tot ce misca in motor si e bon...

Succes

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning