![]() |
Re: Dacia 1300 Alpine
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"era" a ta dar nu arata asa .. masina a fost modificata , revopsita de noul proprietar |
3 Attachment(s)
Dupa o lunga perioada de timp si niste modificari minore am facut niste poze noi :D Am spalat motorul cand a venit caldura ca era cam murdar. Acum primul plan ar fi sa ii trag o vopsea, imediat dupa paste si sa ii fac pasajele spate cu buze de plastic cum sunt cele de pe fata.
|
Quote:
|
Quote:
- inca nu am cauciucuri pentru ele ca altfel erau montate deja |
Quote:
|
frumoasa daciuta!Am si yo o intrebare...d unde ai facut rost d geam clar pt faruri?ms
|
Am luat farurile gata facute de la userul Cliff de aici de pe forum... daca ii dai lui un mesaj sigur iti spune cum a facut rost de ele :)
|
Quote:
|
Salut. Din poze vad ca ai chiulasa de turbo pe motorul tau. Sunt foarte mari sansele ca motorul tau sa fie de Alpine turbo, avand doar pistoanele schimbate, delco,aprindere, fara turbina. Chiar si asa esti f aproape de a-l face turbo in primul rand pt ca este functional. Succes.
|
3 Attachment(s)
sall" am si eu o dacie din 99..si vreu sa-i modific cate cv dar sunt rau in pana de idei ajutati-ma si p mn va rog sunt nou p aici...multumescAttachment 2397519
Attachment 2397520 Attachment 2397521 |
Fati un nou Thread unde sa iti postezi doar masina ta si o sa te ajute apoi cei in masura
|
3 Attachment(s)
Quote:
TBogdan- posibil sa fie cum zici tu de chiulasa, internele nush de care sunt, stiu doar ca au fost noi puse inainte sa gasesc eu motorul. Mai am nevoie doar de cateva piese si o sa montez si turbina pe motor. Deocamdata sunt ocupat cu jantele si sa refac pasajele spate. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning