![]() |
Re: Bt 05 Aws
Tu ai si un golf 4 bej tot cu numele aws?
|
3 Attachment(s)
Am vazut in BT pe langa bazar un Golf III cu numere de Italia , avea niste BBS RC-uri beton pe ea , cred ca alea s-ar potrivi de minune si la tine
Si niste poze ca sa vezi cam cum i-ar sta |
Quote:
NU ala lucreaza la birou (NOtariatul Reta Anitei)..si pentru ca avem rezervate 10 numere AWS a vrut sa isi puna si el ..eu am doar bora bt05AWS si taicamiu bt02AWS atat ..si mai este unul care a lucrat la birou tot cu aws ..dar acum nu mai lucreaza are un FORD model mai veki verde si atat:P |
Quote:
|
4 sau 8...mergi pe unicat...nu multa lumea are asa...si golfu ala 3 care l-ai vazut nu e un simplu golf e un vr6 si are aprox 300 CP...ti-ar sta bine si cu jante de alea...
|
Quote:
|
Pana la urma mai cumperi jantele sau o lasi balta sa stim si noi sa nu murim aici cu balelele la gura dupa jantele alea.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce Spuneti de janta asta ?Parca nu mi-ash lua jante cromate nu prea imi plac pe bora stralucesc prea tare ..voi ce spuneti..imi place asta nu e cromata e din titan..cu buza de inox
Astept pareri |
Deci e faina sau naspa janta asta? mie mi se pare super dar mai vreau pareri:)
|
Suuuuuper Adevarate......Le-ai gasit Razvan!!!Astea-s...pe bune!!
|
Pot sa zic ca-s innebunit dupa astea cu buza.....cat mai mare...prea tari
|
frumoase intradevar :) vin bine
|
OOOO...asta asteptam:)) numai ca eu o sa imi iau pe 17 inchi deoarece daca sunt prea mari la gropi e naspa..o sa le simt si asa mai dur gropile ..:( sper sa dea bine si pe 17
|
ce-i drept, o sa simti mai tare gropile si vibratiile in volan.. vei avea de schimbat bucse si capete de bara mai des.. dar se merita pt asa jante :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning