Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E21 - un nou inceput... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/285522-e21-inceput.html)

MirceaWkC 15-11-11 11:29

Re: E21 - un nou inceput...

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4698757)
nu stiu cat de bine o sa straluceasca ideea e ca o sa fie cat de cat placuta ochiuliu.

de vreo 4 zile ma gandesc ce tema sa adopt pentru masina, faza e ca nu am de gand sa o revopsesc, dar are imperfeciuni la vopsea...ma gandeam sa o fac plinaaaa de stickere, gen toata fusta fata( asta dupa ce o dau jos o curat pana la tabla si o indrept) un colt al capotei este putin ciudat si cam atat la exterior. la interior intervine problema bordului care are la crapaturi pe el de zici ca e mare le canion:lol: ma gandeam sa il imbrac si pe el in stickere, in rest spalata mocheta...scaune si bancheta schimbate cu unele neagre ( sper sa gasesc) acum pe masina am niste rupturi vai mama lor de culoare crem. si folie galbena sau neagra (cum am pe renault) pe faruri. astept o parere....un sfat orice, si saptamana asta sper sa apuc sa ii fac franele..de vreo saptamana ma tot tin dar nu este timp de nimic.

uite ceva nu prea complicat si de efect

B XX ADI 15-11-11 11:48

Quote:

Originally Posted by MirceaWkC (Post 4715804)
uite ceva nu prea complicat si de efect

prin complicat din pozele tale trebuie sa intelegi ca este vorba de bani in primul rand...iar in al doilea rand nu imi permite caroseria sa fac ce mi-ai aratat tu, inca nu am gasit bare...defapt am gasit dar...inca astept...pana cumpar altele le fac pe ale mele..le curat de vopseaua asta neagra si o sa le curat pana la tabla..iar apoi o sa imi bag in functiune masina de polishat:lol:, iar fusta fata o sa incerc sa o indrept si sa o curat tot pana la tabla...si o sa o vopsesc alba ( si am niste vise umede cu o fusta de pasltic sau fibra bbs sau nu stiu cum se cheama exact).

MirceaWkC 15-11-11 20:16

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4715832)
prin complicat din pozele tale trebuie sa intelegi ca este vorba de bani in primul rand...iar in al doilea rand nu imi permite caroseria sa fac ce mi-ai aratat tu, inca nu am gasit bare...defapt am gasit dar...inca astept...pana cumpar altele le fac pe ale mele..le curat de vopseaua asta neagra si o sa le curat pana la tabla..iar apoi o sa imi bag in functiune masina de polishat:lol:, iar fusta fata o sa incerc sa o indrept si sa o curat tot pana la tabla...si o sa o vopsesc alba ( si am niste vise umede cu o fusta de pasltic sau fibra bbs sau nu stiu cum se cheama exact).

complicat in sensul ca nu este ceva impopotanat si nu trebuie sa o vopsesti neaparat negru sau gri...am postat aceste poze gandindu-ma ca poate vei aborda un stil asemanator si in timp vei reusi sa ajungi in acest stadiu

B XX ADI 27-11-11 00:07

1 Attachment(s)
astazi m-am trezit de dimineata (12) fara nici un gand de a face ceva la masina, dar am inceput prin a-i da jos rotile, dupa etierii...iar in final am zis sa ii dau jos si amortiozoarele si arcurile ( pentru a le intari si scruta, arcurile le-am primit de la un bun prieten:) ) nu am desfacut in viata mea, si ca sa dau amortizorul jos am desfacut toata mecanica fata pana la urma.. sa vad si ce e bun si ce nu...am constatat ca amortizorul de pe dreapta era pur si simplu rupt:), maine ii curat etrierii, si cred ca voi suspenda si spatele, sa dau si amortizoarele si arcurile jos pentru a primi aceeasi reteta si ine inteles pentru a-i curata pistonasele de la frane bla bla bla, sper sa pot da jos rotile care ultima oara cand am incercat sa dau roata de pe stanga jos zici ca era sudata :lol:. usor usor sper sa fac la ea ce mi-am propus pana se termina anul:)

bilae21 27-11-11 07:19

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4742738)
astazi m-am trezit de dimineata (12) fara nici un gand de a face ceva la masina, dar am inceput prin a-i da jos rotile, dupa etierii...iar in final am zis sa ii dau jos si amortiozoarele si arcurile ( pentru a le intari si scruta, arcurile le-am primit de la un bun prieten:) ) nu am desfacut in viata mea, si ca sa dau amortizorul jos am desfacut toata mecanica fata pana la urma.. sa vad si ce e bun si ce nu...am constatat ca amortizorul de pe dreapta era pur si simplu rupt:), maine ii curat etrierii, si cred ca voi suspenda si spatele, sa dau si amortizoarele si arcurile jos pentru a primi aceeasi reteta si ine inteles pentru a-i curata pistonasele de la frane bla bla bla, sper sa pot da jos rotile care ultima oara cand am incercat sa dau roata de pe stanga jos zici ca era sudata :lol:. usor usor sper sa fac la ea ce mi-am propus pana se termina anul:)

vei k am pus poze cu ce piese am pe forum

B XX ADI 29-11-11 18:18

1 Attachment(s)
am vazut pozele, o sa te contactez cand am banii... astazi am incercat sa curat si sa deblochez etrierii, iar maine voi duce la intarit si scurtat amortizoarele de pe fata:) iar joi sau vineri sper sa inchid cu fata...depinde cat de repede iau amotrizoarele.

b08ygs 01-12-11 13:12

De ziua nationala a Romaniei se munceste la automobilul Butelian?:lol: Hai ca e zi libera de la Guvern, profita si tu:lol:

Dau bine jantele de pe 5:-P

B XX ADI 01-12-11 16:31

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4752273)
De ziua nationala a Romaniei se munceste la automobilul Butelian?:lol: Hai ca e zi libera de la Guvern, profita si tu:lol:

Dau bine jantele de pe 5:-P

am fost cu butelie sr. sa ducem amortizoarele la facut si cu alex cu duba:twisted: ...doar atat am facut astazi pentru masina:lol:, inca sunt prins cu etrierii aia sa imi bag piciorul:(

pfrazvan2001 01-12-11 19:39

salut adi bine ai venit...vad ca esti pus pe treaba...sa o stapanesti sanatos.....app cand termini cu amortizoarele si cu arcurile sa imi zici si mie cat te.a dus ca si yo vreau sa fie gen low...:D

B XX ADI 01-12-11 21:25

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4753058)
salut adi bine ai venit...vad ca esti pus pe treaba...sa o stapanesti sanatos.....app cand termini cu amortizoarele si cu arcurile sa imi zici si mie cat te.a dus ca si yo vreau sa fie gen low...:D

salut..pai la amortizoare pot sa iti spun de pe acum, au costat 200 ron intarit, scurtat, si schimbarea tijei:)...cu alte cuvinte alt amortizoare, iar arcurile sa vad cum se comporta cu cele mov de urs...adica sa vedem cat de lasata o sa fie..daca e prea de tot o sa tai din arcurile ei vreo 2 spire, iar pe spate o sa tai vreo 4 cred, tinand cont ca maisna va fi cam goala:)...asa e bine cat mai low sa se gadile pe burta:lol: dar fara sa facem avarii prea mari.

AccentAMR 02-12-11 08:01

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4753376)
tinand cont ca maisna va fi cam goala:)...asa e bine cat mai low sa se gadile pe burta:lol: dar fara sa facem avarii prea mari.

Hei!!...Sper ca nu dai jos interiorul la masina si o faci "race" ca "imi creste tensiune" (glumesc). Eu nu vad masina asta decat adusa in starea ei originala plus mici modifcari de efect, cum ti-am mai zis. Dar tu faci cum vrei.

PS: Nu suport masinile cu interiorul "golit". Nu mi se pare o masina intreaga. Dupa mine o masina este intrega daca are tot exteriorul si interiorul. Bine ai fac exceptie masinile de curse adevarate (nu ce este in general la noi. Bag motr mare si scot interiorul ca nu are valoare. Si uite asa se distrug o gramda de masini frumoase. ex: E30, E36 ect.) .

B XX ADI 02-12-11 09:08

Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4753891)
Hei!!...Sper ca nu dai jos interiorul la masina si o faci "race" ca "imi creste tensiune" (glumesc). Eu nu vad masina asta decat adusa in starea ei originala plus mici modifcari de efect, cum ti-am mai zis. Dar tu faci cum vrei.

PS: Nu suport masinile cu interiorul "golit". Nu mi se pare o masina intreaga. Dupa mine o masina este intrega daca are tot exteriorul si interiorul. Bine ai fac exceptie masinile de curse adevarate (nu ce este in general la noi. Bag motr mare si scot interiorul ca nu are valoare. Si uite asa se distrug o gramda de masini frumoase. ex: E30, E36 ect.) .

daca aveam un interior impecabil sa fi sigur ca nu aveam ganduri dastea cu masina, dar tot ce e bun la masina asta din interior este volanul, fetele de usi din fata, mocheta, plafonul si bancheta spate:lol:, iar pentru masina nu exista un buget prea mare, prioritatea masinii este mecanica, dupa vedem noi:lol:

pfrazvan2001 02-12-11 11:16

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4753376)
salut..pai la amortizoare pot sa iti spun de pe acum, au costat 200 ron intarit, scurtat, si schimbarea tijei:)...cu alte cuvinte alt amortizoare, iar arcurile sa vad cum se comporta cu cele mov de urs...adica sa vedem cat de lasata o sa fie..daca e prea de tot o sa tai din arcurile ei vreo 2 spire, iar pe spate o sa tai vreo 4 cred, tinand cont ca maisna va fi cam goala:)...asa e bine cat mai low sa se gadile pe burta:lol: dar fara sa facem avarii prea mari.

te referi la pret per bucata nu ??

B XX ADI 02-12-11 11:41

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4754268)
te referi la pret per bucata nu ??

ambele 200 ron, dar ti-am zis erau varza varza

pfrazvan2001 02-12-11 13:40

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4754336)
ambele 200 ron, dar ti-am zis erau varza varza

in ce zona stai
?

All times are GMT +2. The time now is 09:18.

- Copyright 2026 4Tuning