![]() |
Re: E21 - un nou inceput...
2 Attachment(s)
Quote:
uite ceva nu prea complicat si de efect |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
astazi m-am trezit de dimineata (12) fara nici un gand de a face ceva la masina, dar am inceput prin a-i da jos rotile, dupa etierii...iar in final am zis sa ii dau jos si amortiozoarele si arcurile ( pentru a le intari si scruta, arcurile le-am primit de la un bun prieten:) ) nu am desfacut in viata mea, si ca sa dau amortizorul jos am desfacut toata mecanica fata pana la urma.. sa vad si ce e bun si ce nu...am constatat ca amortizorul de pe dreapta era pur si simplu rupt:), maine ii curat etrierii, si cred ca voi suspenda si spatele, sa dau si amortizoarele si arcurile jos pentru a primi aceeasi reteta si ine inteles pentru a-i curata pistonasele de la frane bla bla bla, sper sa pot da jos rotile care ultima oara cand am incercat sa dau roata de pe stanga jos zici ca era sudata :lol:. usor usor sper sa fac la ea ce mi-am propus pana se termina anul:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am vazut pozele, o sa te contactez cand am banii... astazi am incercat sa curat si sa deblochez etrierii, iar maine voi duce la intarit si scurtat amortizoarele de pe fata:) iar joi sau vineri sper sa inchid cu fata...depinde cat de repede iau amotrizoarele.
|
De ziua nationala a Romaniei se munceste la automobilul Butelian?:lol: Hai ca e zi libera de la Guvern, profita si tu:lol:
Dau bine jantele de pe 5:-P |
Quote:
|
salut adi bine ai venit...vad ca esti pus pe treaba...sa o stapanesti sanatos.....app cand termini cu amortizoarele si cu arcurile sa imi zici si mie cat te.a dus ca si yo vreau sa fie gen low...:D
|
Quote:
|
Quote:
PS: Nu suport masinile cu interiorul "golit". Nu mi se pare o masina intreaga. Dupa mine o masina este intrega daca are tot exteriorul si interiorul. Bine ai fac exceptie masinile de curse adevarate (nu ce este in general la noi. Bag motr mare si scot interiorul ca nu are valoare. Si uite asa se distrug o gramda de masini frumoase. ex: E30, E36 ect.) . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
? |