Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   Comanda collectablediecast.com (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/285046-comanda-collectablediecast-com.html)

lusian 29-10-11 07:28

Re: Comanda collectablediecast.com

nu e deloc ergonomic site-ul ... nu cred ca e doar la mine, dar functia de search e dezactivata, sa dai clic pe o masina sa deschizi un nou tab cu ea, nu merge... chestii mici dar super enervante. aceasi chestie, dupa 12 noiembrie ma bag si eu.. pan atunci sa vedem ce gasim.

LE: se pare ca nu e optimizat site ul pentru google chrome,pe IE merge search ul...dar chestia cu tabul e foarte enervanta.

kunwulf 29-10-11 08:10

Asa cum a spus si Radu mai sus, va rog sa actualizati fiecare lista cu ceea ce doriti. Nu pot calcula costurile de transport pentru fiecare in parte daca nu primesc o lista intreaga.

Deci, va treceti in lista si eu voi posta cand ne strangem mai multi care sunt preturile de transport pentru fiecare in parte. Daca va razganditi intre timp, nu e niciun bai. Comanda nu se face imediat pentru ca oricum nu suntem indeajuns.

@ lusian - merge functia de search si pe google chrome, trebuie doar sa apesi undeva deasupra search.

@ necrophorus - actualizeaza lista cu ceea ce doresti tu si voi anunta la final care sunt costurile de transport - data nu o stiu sigur, dar cred ca trece de 12 noiembrie.

@ Miria - exista posibilitatea sa trimita de pe numele unui angajat, eu la asta ma gandeam cand am zis de persoana fizica.

Ei oricum mi-au trimis mail inapoi si mi-au zis ca se poate sa treaca pe colet "gift - cadou", pot trimite de pe numele unei persoane fizice, fara factura in colet. Ramane doar sa fim indeajuns de multi incat sa suportam cat mai bine costurile de transport.

lusian 29-10-11 08:13

@kunwulf: da ai dreptate, merge, era doar decalata... poi daca trimit fara factura si e gift pe cadou, cum merge treaba la vama?

kunwulf 29-10-11 09:03

Quote:

Originally Posted by lusian (Post 4676452)
@kunwulf: da ai dreptate, merge, era doar decalata... poi daca trimit fara factura si e gift pe cadou, cum merge treaba la vama?

Din cate am inteles, se pare ca la vama trece ca si cadou si nu se percep taxe.

Miria 29-10-11 10:07

Cred ca o sa dau si eu o comanda.Dar sa vad prima data cum evolueaza prima comanda.Nu prea am eu incredere in americani,prea binevoitori ,fara factura.Asa ar putea sa numai ajunga niciodata coletul.Voi ce dovada aveti ca ati platit acele machete?

florinvfd 29-10-11 16:39

Quote:

Originally Posted by kunwulf (Post 4676532)
Din cate am inteles, se pare ca la vama trece ca si cadou si nu se percep taxe.

Chiar daca se trece cadou pe pachet..nu trebuie sa fie trecuta valoarea!

Limita la valoarea trecuta pt colet pt a nu plati taxe este undeva la 50 usd, dar la noi in Romania te poti astepta sa platesti si daca e trecut maxim 50, iar tu ai in colet n machete.. Nenea postasul-vames cand verifica..vede ce ai in colet si cica are o lista cu produse si valori...conform carora platesti vama.

promo 29-10-11 17:03

Quote:

Originally Posted by florinvfd (Post 4677244)
Chiar daca se trece cadou pe pachet..nu trebuie sa fie trecuta valoarea!

Limita la valoarea trecuta pt colet pt a nu plati taxe este undeva la 50 usd, dar la noi in Romania te poti astepta sa platesti si daca e trecut maxim 50, iar tu ai in colet n machete.. Nenea postasul-vames cand verifica..vede ce ai in colet si cica are o lista cu produse si valori...conform carora platesti vama.

daca nu are factura, nu evalueaza el produsele, ca nu suntem la "pretul corect"
eu am cumparat o macheta si in total a costat 120 usd, s-a uitat tipa la ea, nu a stiut cu ce sa mananca si mi-a dat macheta si am plecat :))

florinvfd 29-10-11 17:09

asta cu evaluarea nu am patit-o, doar postasul respectiv a spus ca este posibil, dar cu valoarea am patit-o pe pielea mea. Pachetul era cadou, dar avea trecuta valoarea de 120 usd si am platit taxa ~80 de lei. Tot el m-a sfatuit sa nu mai treaca ala valoarea mai mare de 50.. Ori am nimerit eu unul dupa spaga..ori prea "muncitor".
(pt taxa platita mi-a dat chitanta..a scris nr colet, valoare..etc)

machete13 29-10-11 19:33

Suna a crima organizata ce faceti voi aici... plan de contrabanda cu machete in UE. Macar aveti bun simt si vorbiti pe privat de chestii d-astea.

florinvfd 29-10-11 21:58

Quote:

Originally Posted by machete13 (Post 4677577)
Suna a crima organizata ce faceti voi aici... plan de contrabanda cu machete in UE. Macar aveti bun simt si vorbiti pe privat de chestii d-astea.

Glumesti...nu? :rolleyes2

Infractorii adevarati nu se aduna pe forum pt o comanda de 4-5 machete in interes personal.
Si bun simt pt cine? pt postasii spagari? :)

machete13 30-10-11 14:46

Nu glumesc. Sunt vamesi , nu postasi. Iar taxele de le cer nu sunt ca sa imbogateasca statul ci ca sa protejeze piata romaneasca. Piata din care intamplator am un procent insemnat. Deci ma deranjeaza sa aud solutii cum sa ocolim aceste taxe pe care eu ca importator le-am platit.

florinvfd 31-10-11 09:56

E normal sa te deranjeze, dar piata, in primul rand, nu e protejata de vamesi si de sistemul romanesc, nu de 2-3 forumisti. Daca e sa dezbatem tema..nu mai terminam discutia. Eu ma opresc aici, mai discutam cand vin la magazin ;)

model collector 01-11-11 21:49

Pentru cei care sunt pana acum, cum ar sta treaba daca ar fi sa dam comanda?

akaR6 03-11-11 16:14

Cum a mers treaba ? ati primit machetele ? (sorry nu am apucat sa citesc tot)
M-ar interesa in viitor sa dau si eu o comanda de-un Range:D

model collector 08-11-11 18:10

Ceva nou cu comanda asta sau deja a ajuns politia la usa?

All times are GMT +2. The time now is 08:07.

- Copyright 2026 4Tuning