Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-10-11, 19:28   #1
kunwulf

Stage 2

kunwulf's Avatar

Default Comanda collectablediecast.com

Am cautat pe net site-uri de vanzari machete si din "greseala" am gasit acest site (scris in titlul threadului). Am trimis mail sa aflu daca pot livra si in afara SUA si spre surprinderea mea am aflat ca da. Drept urmare vreau sa fac o lista cu machete dorite de voi pentru a afla costurile de livrare.

Nu percep niciun fel de COMISION ! Vreau doar sa imi cumpar ceva ce gasesc doar acolo, din pacate. Costurile livrarii vor fi impartile la toti cei care intra in comanda + costurile de livrare de la mine spre fiecare din tara (aproximativ 10 lei - posta romana).

Asa ca sper sa gasesc cat mai multi "colegi de comanda" pentru a putea intra si eu in posesia lucrurilor pe care le doresc.

Rog un moderator sa-mi puna sticky pe thread, vreau sa facem comanda cat mai curand.

http://www.collectablediecast.com/

vand jante + gume machete 1:24
kunwulf is offline  
Old 26-10-11, 19:42   #2
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: Comanda collectablediecast.com

cat e transportul pana in RO???
2010 is offline  
Old 26-10-11, 19:45   #3
mustang_mach1

Stage 5

mustang_mach1's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

cam cat sunt costurile de transport ? deoarece stiu ca din SUA e scump si cam platesti inca odata pretul machetei (ma refer la cele 1/24)...
pe mine m-ar interesa cel putin 8 machete 1/24
mustang_mach1 is offline  
Old 26-10-11, 19:46   #4
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by mustang_mach1 View Post
cam cat sunt costurile de transport ? deoarece stiu ca din SUA e scump si cam platesti inca odata pretul machetei (ma refer la cele 1/24)...
pe mine m-ar interesa cel putin 8 machete 1/24
plus vama...
2010 is offline  
Old 26-10-11, 19:47   #5
kunwulf

Stage 2

kunwulf's Avatar

Quote:
Originally Posted by 2010 View Post
cat e transportul pana in RO???
Din cate am inteles eu din mail-ul primit de la ei, costurile de livrare vor fi calculate in functie de comanda (cat de greu va fi coletul). De aceea si vreau sa vad cati ne strangem. Preturile machetelor sunt ok, parerea mea.

Le-am trimis acum mail cu o comanda de vreo 23 $ si i-am intrebat cat m-ar costa pe mine costurile de livrare la aceasta comanda. Iti dai seama ca daca ne vom strange 10 insi costurile vor fi mai usor de suportat pentru toti. Astept raspunsul de la ei si cand il voi avea voi posta aici.

Postez pentru moment mail-ul primit de la ei:

"Department: Sales

Subject: Shipping costs

yes we can ship to you, please order from our ebsite, it will figure all for you based on the weight of the items

thanks

Sincerely,
Collectable Diecast Inc."
kunwulf is offline  
Old 26-10-11, 20:17   #6
Decodat
Colectionar Machete

Stage 5

Decodat's Avatar

Member of:
[VW]
[Colectionar Machete]

Fi atent ca o sa te lovesti de alta problema cand primesti pachetul la vama. Vamesu' o sa-ti ceara factura, si o sa-ti calculeze TVA-ul la valoarea facturii.

Aduc orice de pe Ebay si Amazon........Worldwide..
Decodat is offline  
Old 26-10-11, 20:21   #7
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by Decodat View Post
Fi atent ca o sa te lovesti de alta problema cand primesti pachetul la vama. Vamesu' o sa-ti ceara factura, si o sa-ti calculeze TVA-ul la valoarea facturii.
si atunci sa vezi distractie...
2010 is offline  
Old 26-10-11, 20:28   #8
kunwulf

Stage 2

kunwulf's Avatar

Am primit costurile de livrare de la ei pentru comanda trimisa de mine, aproximativ 23 $. Pentru comanda trimisa de mine costurile de livrare sunt in jur de 22 $ conform raspunsului lor. Ma intreb daca vor fi mai multe machete si costul coletului va creste daca si costul de livrare va creste la fel de mult. Nu stiu ce ar fi de facut la vama la sosirea coletului in tara, dar poate exista vreo varianta de a scapa de acel TVA aplicat la valoarea facturii. Nu stiu, poate 2 comenzi in acelasi colet, una mica si una mare, cea mare factura bagata in colet, cea mica factura pe colet si dupa aia sa ia vama TVA-ul. Nu m-am gandit la toate detaliile, dar stiu ca exista o sansa sa luam machete pe care nu prea le gasim prin tara la preturi decente. Acum sper sa nu ne omoare costurile de livrare ca nu am facut nimic.

Propun sa scrie fiecare ce doreste de pe acel site, sa le adun pe toate pentru a putea avea un raspuns exact pentru comanda dorita.

Asadar, incepeti sa postati ce doriti de acolo si voi reveni cu un raspuns al costurilor de livrare dupa ce ne vom strange minim 7.

Last edited by kunwulf; 26-10-11 at 20:31.
kunwulf is offline  
Old 26-10-11, 20:43   #9
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

Tu pentru o comanda de 23E vrei sa comanzi din SUA ? tare asa ...

In vama iti deschide coletul ...
steaua23 is offline  
Old 26-10-11, 20:45   #10
lusian

Stage 5

lusian's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

solutia la vama, sa ii rog pe expeditori sa treaca pe factura o suma mult mai mica.
lusian is offline  
Old 26-10-11, 20:48   #11
robert.

Stage 2

Quote:
Originally Posted by lusian View Post
solutia la vama, sa ii rog pe expeditori sa treaca pe factura o suma mult mai mica.
Sau sa fie livrat cu mentiunea ca este cadou ,dar nu cred ca este posibil adica nu se incurca site'ul cu asa ceva ....vazusem si eu cateva modele interesante la 1/43

Last edited by robert.; 26-10-11 at 20:51.
robert. is offline  
Old 26-10-11, 20:52   #12
lusian

Stage 5

lusian's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

o intrebare poti adresa celor de la site sa ti puna cadou undeva pe colet etc.
lusian is offline  
Old 26-10-11, 22:47   #13
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

nu i pont cumparatul din state...daca n ai o pila la vama iti sugerez sa stai in banca ta...
CIPONE is offline  
Old 27-10-11, 08:02   #14
kunwulf

Stage 2

kunwulf's Avatar

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
Tu pentru o comanda de 23E vrei sa comanzi din SUA ? tare asa ...

In vama iti deschide coletul ...
Daca vroiam sa comand singur, faceam comanda direct si nu mai deschideam thread.

Quote:
Originally Posted by lusian View Post
Voi discuta cu cei de pe site sa vad ce rezolv.

Quote:
Originally Posted by robert. View Post
Sau sa fie livrat cu mentiunea ca este cadou ,dar nu cred ca este posibil adica nu se incurca site'ul cu asa ceva ....vazusem si eu cateva modele interesante la 1/43
Daca ai vazut ceva machete interesante pentru tine, te rog sa le postezi aici daca le si doresti.

Quote:
Originally Posted by CIPONE View Post
nu i pont cumparatul din state...daca n ai o pila la vama iti sugerez sa stai in banca ta...
Pont, nepont, incercam sa fac ceva. Sfaturi vad ca tot primesc, dar DORITORI exista?

Am rugat pe toata lumea care doreste ceva sa posteze aici ce doreste, asa pot face si eu un calcul mai simplu al costului de livrare de la ei pana in Romania. Asa ca ma voi repeta, postati aici ce anume doriti, daca sunt doritori.
kunwulf is offline  
Old 27-10-11, 10:30   #15
model collector
Banned

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[Colectionar Machete]
[Honda]
[Hyundai]
[Toyota]
[PEUGEOT]

Eu unul as vrea, insa vad ca expediaza numai in State daca incerci sa faci comanda directa pe site. In plus daca suntem multi transportul creste mult, eu de exemplu vreau 2 camioane....Si la vama sa apara cadou si ditamai coletul bate la ochi. Nu se merita.
model collector is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -