Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   V12 TDI este Motorul Anului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/27751-v12-tdi-motorul-anului.html)

The_Mask 29-01-07 15:43

Re: V12 TDI este Motorul Anului

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 718077)
taci din gura k asa fac eu iau tdi-u lu tata si il alerg ce plm....da masina e ingrijita numai si numai de mine.......skimburi de ulei,tratamente,spalari,interioare,cosmetice.....s i toate astea singur,manual in fata blocului...da' imi place sa umblu la ea

Nu te`ai sarturat sa`ti lauzi carutza pe toate theread`urile ce legatura are DTI tau cu TDI de pe Q7?

RA_2fast4u 30-01-07 12:57

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 718077)
taci din gura k asa fac eu iau tdi-u lu tata si il alerg ce plm....da masina e ingrijita numai si numai de mine.......skimburi de ulei,tratamente,spalari,interioare,cosmetice.....s i toate astea singur,manual in fata blocului...da' imi place sa umblu la ea

"taci din gura"??? oh scuza-ma zeule!!! mecanicule!!! reisarule!! priceputule!!! auzi pun pariu ca si drifturi sti sa faci nu? si pun pariu ca ai luat si 250km/h cu super tdi-ul tau care l-ai tiunarit de altfel cum iti place tie nu? (sau nu te lasa ta'tu)

platon911 30-01-07 14:51

nu am luat 200....si fac si drifturi....vreau sa intru in nsl cu el...................k mde mult umblu cu NSL-u......si la vara dupoa ce term cu bacu miam promis ceva din afara personal!!!! ;-) ia spune-mi ai masina?....io cel putin plec de jos de-abia am luat krnetu....si o sa ma ridic k nu ma nascut mama la volan;)

platon911 30-01-07 14:53

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 721041)
Nu te`ai sarturat sa`ti lauzi carutza pe toate theread`urile ce legatura are DTI tau cu TDI de pe Q7?

in mintea ta.......DTI si TDI e acelasi lucru........si n-am deskis io subiectu asta....................TDI e brand VAG.....si DTI e brand Opel...........si faza am zis-o ironic si oarecum in gluma...ptr k ti-am mai zis nu eu am deskis subiectu:x

AK-ZER 01-02-07 16:19

Au fost mai multe motive pt care V12-le TDi a castigat la LeMans
unu ar fi cuplul care este ft important intr-o cursa.. dupa cum Carroll Sheby spunea .. caii putere vand o masina dar cuplul/nm castiga o cursa...
celalalalt ar fi "protejarea" disselului de catre oficiali cum bine a punctat E31.. ar mai fi de adaugat fiabilitatea crescuta... in orice conditii V12-le este un motor de curse si prin aceasta sportiv lucru care nu se poate spune despre Diessel-urile de serie ..cel putin nu ink
Benzina e un combustibil mai nobil si niciodata intr-o lupta de la egal la egal nu va castiga un dissel in fata benzinei... dar o masina diessel ramane ft buna k masina de zi cu zi.. mai ales in traficul de azi din marile orase.
si apropo .. masinile diessel nu sunt "tractoare" cum isi dau cu parerea unii "cunoscatori" d p forum masinile diessel sunt masinile care duc greul si care te ajuta in majoritatea timpului ...excelente k masini de familie, de firma etc. totusi nu trebuie sa consideram diessel-urile masini bune pt orice.. care sa-ti aduca adrenalina si fun.. pt k pur si simplu nu sunt construite pt asha ceva.. e klar k atunci cand ii dai blana la un diessel il chinuiesti.. nu uitati asta mandrii posesori de 1.9 TDI ...

Race 01-02-07 22:10

Quote:

dupa cum Carroll Sheby spunea .. caii putere vand o masina dar cuplul/nm castiga o cursa...
Prin asta vroia sa zica "puterea maxima vinde masini,curba de putere castiga curse",nu se referea ca valoarea maxima a cuplului motor e totul.

Quote:

masinile diessel nu sunt "tractoare" cum isi dau cu parerea unii "cunoscatori" d p forum
Nu sunt tractoare pentru ca nu au dimensiunile exterioare necesare.Doar tractorase :D
Ma intreb cum un "cunoscator" ca tine scrie de fiecare data "diessel" in loc de "Diesel"...

MARI_NSL 01-02-07 22:27

v 12 tdi . un monstru ... ieftin la consum cred.:))

zGb 09-02-07 06:15

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 725922)
care sa-ti aduca adrenalina si fun.. pt k pur si simplu nu sunt construite pt asha ceva.. e klar k atunci cand ii dai blana la un diessel il chinuiesti.. nu uitati asta mandrii posesori de 1.9 TDI ...

eu sunt un mandru posesor de 1.9tdi pot sa-ti spun ca da ceva adrenalina (nu prea multa) si pot sa spun ca e super fun sa mucesc cam orice 2000cmc turbo benzina din categoria mea...si consuma si de 2 ori mai putin :evil:

silviu_gsi 09-02-07 06:38

E31 cel mai inteligent post

Achim 09-02-07 09:00

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 739744)
eu sunt un mandru posesor de 1.9tdi pot sa-ti spun ca da ceva adrenalina (nu prea multa) si pot sa spun ca e super fun sa mucesc cam orice 2000cmc turbo benzina din categoria mea...si consuma si de 2 ori mai putin :evil:

da bre da' matale esti exemplu super-unicat (sau printre putinii) :D si cred ca unii se refera la stock pe stock ;)

zGb 09-02-07 09:38

atunci comparam 1.9tdi 130cp (ca sa fiu baiat rezonabil si sa nu zic ala de 150cp) cu 1.8T 150cp de pe g4 gti...aceeasi masina...ce zici? :lol:

nu sunt deloc super unicat...mai e wtf,ydt si o sumedenie de alte masini pe afara...noi avem modificari foarte soft fata de ce se poate face cu un amarat de 1.9tdi :)

si dadeam exemple de cai pe cai...chiar si ceva mai puternice decat a mea...eu am doar 204cp :D

stuRZA 11-02-07 22:03

merita premiul...

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning