![]() |
Re: V12 TDI este Motorul Anului
Quote:
|
Quote:
|
nu am luat 200....si fac si drifturi....vreau sa intru in nsl cu el...................k mde mult umblu cu NSL-u......si la vara dupoa ce term cu bacu miam promis ceva din afara personal!!!! ;-) ia spune-mi ai masina?....io cel putin plec de jos de-abia am luat krnetu....si o sa ma ridic k nu ma nascut mama la volan;)
|
Quote:
|
Au fost mai multe motive pt care V12-le TDi a castigat la LeMans
unu ar fi cuplul care este ft important intr-o cursa.. dupa cum Carroll Sheby spunea .. caii putere vand o masina dar cuplul/nm castiga o cursa... celalalalt ar fi "protejarea" disselului de catre oficiali cum bine a punctat E31.. ar mai fi de adaugat fiabilitatea crescuta... in orice conditii V12-le este un motor de curse si prin aceasta sportiv lucru care nu se poate spune despre Diessel-urile de serie ..cel putin nu ink Benzina e un combustibil mai nobil si niciodata intr-o lupta de la egal la egal nu va castiga un dissel in fata benzinei... dar o masina diessel ramane ft buna k masina de zi cu zi.. mai ales in traficul de azi din marile orase. si apropo .. masinile diessel nu sunt "tractoare" cum isi dau cu parerea unii "cunoscatori" d p forum masinile diessel sunt masinile care duc greul si care te ajuta in majoritatea timpului ...excelente k masini de familie, de firma etc. totusi nu trebuie sa consideram diessel-urile masini bune pt orice.. care sa-ti aduca adrenalina si fun.. pt k pur si simplu nu sunt construite pt asha ceva.. e klar k atunci cand ii dai blana la un diessel il chinuiesti.. nu uitati asta mandrii posesori de 1.9 TDI ... |
Quote:
Quote:
Ma intreb cum un "cunoscator" ca tine scrie de fiecare data "diessel" in loc de "Diesel"... |
v 12 tdi . un monstru ... ieftin la consum cred.:))
|
Quote:
|
E31 cel mai inteligent post
|
Quote:
|
atunci comparam 1.9tdi 130cp (ca sa fiu baiat rezonabil si sa nu zic ala de 150cp) cu 1.8T 150cp de pe g4 gti...aceeasi masina...ce zici? :lol:
nu sunt deloc super unicat...mai e wtf,ydt si o sumedenie de alte masini pe afara...noi avem modificari foarte soft fata de ce se poate face cu un amarat de 1.9tdi :) si dadeam exemple de cai pe cai...chiar si ceva mai puternice decat a mea...eu am doar 204cp :D |
merita premiul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning