Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   e36 1.8is coupe Estoril Blue !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277420-e36-1-8is-coupe-estoril-blue.html)

rover_cabrio 09-09-11 13:56

Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!

Quote:

Originally Posted by Manu_88 (Post 4575202)
zic bine baietii...daca vrei sa ti masina mai strangi bani de jante si iti cumperi ceva frumos...nu vad rostul sa investesti in jante de iarna (parerea mea)

ms frumos pentru sfat ...ideea e ca mie chiar imi plac jantele astea ....eventual ias lua niste jante de M originale sau replici ceva .......

rover_cabrio 09-09-11 16:58

6 Attachment(s)
adaug si niste poze cu fata de usa ..la cererea unui coleg ...tin sa prezicez ca plasele de la difuzoare sunt prin casa sa le spal ..si am reconditionat putin scheletul de lemn

volanul am optat pentru o piele ecologica sa il imbrac , deoarece pielea originala dupe volan era ..cam jerpelita, desprinsa ...
bordul cu clima digitala , com bord , si un cass Sony sa mearga pe aceeasi paleta de lumina din masina .......
un skimbator momo ......
ultima poza cum arata volanul fara ...husa

mytzu0789 09-09-11 17:52

superba frate,n-am cuvinte, asa ceva mi-as dori si eu, ti-ai implinit un vis, vezi cum faci sa o treci pe ro. iti urez multa bafta cu ea.

rover_cabrio 09-09-11 17:57

Quote:

Originally Posted by mytzu0789 (Post 4575661)
superba frate,n-am cuvinte, asa ceva mi-as dori si eu, ti-ai implinit un vis, vezi cum faci sa o treci pe ro. iti urez multa bafta cu ea.

MS FRUMOS colegu .....credema ca zici ca sunt dala nebun :lol::lol::lol: deschid usa la casa si ma uit tot timpu la ea in parcare :)))

burnout_bmw 09-09-11 19:39

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4575578)
adaug si niste poze cu fata de usa ..la cererea unui coleg ...tin sa prezicez ca plasele de la difuzoare sunt prin casa sa le spal ..si am reconditionat putin scheletul de lemn

volanul am optat pentru o piele ecologica sa il imbrac , deoarece pielea originala dupe volan era ..cam jerpelita, desprinsa ...
bordul cu clima digitala , com bord , si un cass Sony sa mearga pe aceeasi paleta de lumina din masina .......
un skimbator momo ......
ultima poza cum arata volanul fara ...husa

Ms pt poze, n-am mai vz asa ceva, nu vine din fabrica pe masina, dar e foarte interesant suportul ala de boxe si pare si bine facut... are si statie pt toate boxele astea? Oricum frumoasa masina, pastreaz-o si aranjeaz-o ca merita.
Bafta!

rover_cabrio 09-09-11 23:07

aceleasi USI identice am vazut pe un BMW berlina adus din afara si inm pe BG si bagat la vanzare pe 4tuning ...si vad ca acelasi sistem am si eu ..maine o sa pun fetele la boxe , dar tin sa precizez ca fetele normal au material NEGRU lipit pe lemn ...si sunt imbracate cu material albastru peste

Multumesc frumos pentru sfat .... !!! in continuare .astept pareri sa o vand sau nu ...masina momentan e postata la vanzare !

alex.calibra 10-09-11 10:07

frumos frumos....bafta cu ea.....
ar trebui schimbate boxele din usi...sunt cam vechi....

rover_cabrio 10-09-11 21:12

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alex.calibra (Post 4576693)
frumos frumos....bafta cu ea.....
ar trebui schimbate boxele din usi...sunt cam vechi....

de acord cu tine , inca nu sunt decis ce sa fac cu ea .....mom o las asa

Baiatul care trebuia sa imi aduca proiectoarele si semnalele Smok + bbuza spoiler fata ma incurcat...momentan ....ast sa vedem daca se tine de cuvant

Atasez pozele cu interioru terminat pus la locul lui ..si inca 2-3 poze

rover_cabrio 10-09-11 21:18

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4575874)
Ms pt poze, n-am mai vz asa ceva, nu vine din fabrica pe masina, dar e foarte interesant suportul ala de boxe si pare si bine facut... are si statie pt toate boxele astea? Oricum frumoasa masina, pastreaz-o si aranjeaz-o ca merita.
Bafta!

Salut nu nu are statie ...e un cass amarat SONY vechi ..care il pastrez pentru aceeasi lumina , ideeea e ca se aude FOARTE clar muzica si bass si tot ....si are putere in el nu se joaca !

SB09HMM 10-09-11 22:24

frumoasa pisica ...si generoasa la dotari ....parerea mea e ca daca iti face cu ochiu si crezi ca ai rabdare si timp sa investesti in ea (si ceva bani) ...tine-o pentru tine, iti va aduce mai multa satisfactie cand mergi cu ea decat orice ai mai avut pana acum. spor la modificari

rover_cabrio 10-09-11 22:34

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4577872)
frumoasa pisica ...si generoasa la dotari ....parerea mea e ca daca iti face cu ochiu si crezi ca ai rabdare si timp sa investesti in ea (si ceva bani) ...tine-o pentru tine, iti va aduce mai multa satisfactie cand mergi cu ea decat orice ai mai avut pana acum. spor la modificari

ms frumos ..satisfactia ca la masian de la 18 ani in nici un caz ..si nu mai am de gand sa bag iar 5000 mii sa vand pe 2000 ...ideea e ca nu prea as avea ce sa ii modific ....sa ii completez chitul de M si ..benzina ...eventual muzica noua pe ea...

masina e bagata la vanzare 2000 euro cine este Interesat si 2.5 vanosul de asemenea cel alb !......inca ma gandesc sa o opresc sau nu ..DAR daca intre timp e vreun doritor o dau cu cea mai mare placere

rover_cabrio 11-09-11 21:17

daca are cineva ...bandouo negru spate de spoiler ..sami dea si mie pm cu oferta de pret ...multumesc frumos !

rover_cabrio 12-09-11 17:49

2 Attachment(s)
revin cu o poza de la inaltime ....masina nu poate fi urcata pe la acea bordura ...se intra in parcare undeva in lateral unde nu este bordura ...

...asta seara e posibil sa intru in posesia semnalelor si proiectoarelor Smoke + buza spoiler fata daca am noroc :twisted:

MiticE36Stock 12-09-11 19:57

Frumoasa rau asta mica albastra,era la vanzare intr-un timp prin Ploiesti o vedeam mereu la targ :D dar de ce nu pui jantele de pe aia alba pe asta ar arata mult mai bine :)

rover_cabrio 12-09-11 20:52

Quote:

Originally Posted by MiticE36Stock (Post 4581385)
Frumoasa rau asta mica albastra,era la vanzare intr-un timp prin Ploiesti o vedeam mereu la targ :D dar de ce nu pui jantele de pe aia alba pe asta ar arata mult mai bine :)

ms frumos ...da o asteptam de ceva timp masina sa pun mana pe ea ..ideea ca am stat mult dupe certificatul de propietate sa imi vina ...pentru ca daca nu aveam ala ma uitam la ea in parcare mai departe

All times are GMT +2. The time now is 22:56.

- Copyright 2026 4Tuning