![]() |
Re: STREET SOUL CREW
inca ai dunga aia pe pejosu tau ? :lol:
|
Vorbesti cu mine ?
|
da, sunt jobu sau mai uitat ...te intrebam daca inca ai dunga aia verde pe masina...
|
datorita faptului ca vera nu imi raspunde la telefon si grin nu are telefon.. scriu aici .
deci...a trecut destul de mult timp de cand v-am dat parasolarele pe datorie ,si nici acum nu am primit banii pe ele ,dupa 1 luna si 1 zi. m-ati tot plimbat de pe o zi pe alta,de pe o saptamana pe alta...dar haideti sa nu devenim genul acela de persoane. vera puteai sa imi raspunzi la telefoane ,sa nu fiu nevoit sa va fac reclama proasta pe aici... zic eu ca am fost destul de intelegator pana acum ... |
Vera, sa-ti fie rusine ! Si tocmai saptamana trecuta te laudai cu grin ca v-ati luat adidasi si tricouri noi ! :zombie::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
subscriu ce a zis green.
au fost nisthe neintelegeri..pana mea ! grow up! |
Quote:
|
Quote:
krs lasa-l ma in pace. |
Quote:
|
Bay grin, dar eu ce-s aici ? Cartof prajit, ia-te si de mine =)) .
P.S : Dati-i ma banii la om, nu mai fiti magari ca v-ati luat nike si adidas in picioare cu puf de fluture :)) |
banii au ajuns la mine ... s-a rezolvat problema
multumesc sustinatorilor...dar...pe mine m-a deranjat faptul ca nu mai raspundeau la telefoane...stiam ca nu au bani dar aveam nevoie de un raspuns ...cand primesc banii. ideea este ca s-a rezolvat problema...banii au ajuns la mine... spor cu clubu |
...bere. multa bere...:shock: :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning