Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Nova project (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/26331-nova-project.html)

Bigu 14-12-06 09:33

Re: Nova project

ceachi.....la per total a ocupat locurile astea...nu la sunet! masina arata traznet dar sa scoti cu 2 woofere de 15" 127 de db... e mai mult decat jenant

Catalyn 14-12-06 11:26

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 660131)
ceachi.....la per total a ocupat locurile astea...nu la sunet! masina arata traznet dar sa scoti cu 2 woofere de 15" 127 de db... e mai mult decat jenant

si bineinteles ca a luat locul intai doar era singura la clasa ei...:lol: :lol: :lol:

Gabriel_xenon 14-12-06 11:33

1 Attachment(s)
hmm...io nu am nimic cu sony dar io nu nu mi-as lua...nu dupa cate am auzit despre aceasta firma si dupa cate am vazut

hmm..scz de claritatea pozelor da le fac cu telu...uite una recenta...da nu prea se vede...oricum suna mai bine decat arata :) cel putzin pt dacia mea e ffff suficient :lol:

Gabriel_xenon 14-12-06 16:44

ce razi ma?? :( ce are?? ... e facu de me :(

Bigu 14-12-06 22:20

cred ca rade: 1. de sapca de politzai
2. de ce am zis eu si catalyn

in orice caz, sa-ti stapanesti sanatos basii!!!

alex MG ZR 160 15-12-06 02:29

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 660110)
Ce aveti cu Sony?:lol: :lol: :lol:
La EMMA la Brasov un Logan echipat Sony a luat locul 1 la sq si 2 la espl!::lol: :lol: :lol: ;)

ce a facut???
locul 1 la Sq doar ca de mine sa uitat??? hai sa fim seriosi. daca ma kinuiam putin il bateam doar din sound.

1*. MG, 237pct.
45/192
1. Logan sony, 196pct.
45/151

dagosh88 15-12-06 19:06

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 661186)
cred ca rade: 1. de sapca de politzai
2. de ce am zis eu si catalyn

in orice caz, sa-ti stapanesti sanatos basii!!!

Trebuie sa recunoastem ca da bine sapca aia acolo!!!:twisted: :twisted: :twisted:

ceachi 15-12-06 19:27

Bigu are dreptate rideam de situatia creata la EMMA la Brasov .
MG stai linistit ca nu vorbeam serios , dealtfel ai vazut ca te-au trecut si pe tine la categoria Rookie Unlimited pe locul 1 dar cu steluta (nu a fost prea stralucita organizarea dar oricum decit nimic ?!)
Nu remarcasem sapca:lol: :lol: :lol: !
Sa stapinesti sanatos subul.
Si scuza oftopic-ul!

Gabriel_xenon 16-12-06 01:21

:D sapca ma cam ajuta si in trafic :-P mai nasol e knd parchez intr-o zona mai "neagra" :lol:
am vrut s vin in seara asta la carol cu masina da... am preferat s nu fiu sofer azi :-D ...doar azi :lol:

ceachi 16-12-06 01:58

Da ce a fost la carol?

Gabriel_xenon 16-12-06 10:42

intalnire intre no name si suburbia :-D

Gabriel_xenon 13-03-07 17:15

1 Attachment(s)
hmm..este normal sa se comporte membrana asa sau baga distorsiuni??
cu ochiul liber nu se vede asa:(

dagosh88 13-03-07 19:50

Se vede asa din cauza camerei de filmat, nu filmeaza cu destule cadre pe secunda si cand face legatura dintre aceste cadre iese o imagine putin deformata a difuzorului in miscare,uite-te la filmulete de pe net cu subwoofere mergand si o sa iti dai seama ca la fel se vad.

Vyk 14-03-07 10:48

[offtopic] Multe posturi offtopic. Sa incercam sa ne concentram pe subiectul postului..

[ontopic] La fel ca multi de pe acest forum sunt un pasionat la inceput de drum, atat cu sistemul meu cat si cu informatiile despre acest domeniu. Insa, chiar si cu aceasta experienta de start, recomand ca inainte de a se trece la cumparaturi, e bine sa se faca o analiza de ansamblu pentru a stabili o directie. Trebuie sa stii ce vrei si poti ajunge la stadiul final (cat de final o fi ca mereu se gaseste ceva mai bun) in mai multi pasi. Se pierd multi bani degeaba pe schimburi de componente. Ceea ce pana acum era cea mai tare parte a sistemului audio devine dupa un upgrade la restul de "piese" partea deficitara.

Recomandarea mea, desi acum e cam prea tarziu, e ca trebuia sa pui pe fata un set de componente. Suna mult mai bine si aici nu incape discutie (vorbim despre game de calitate si pret compatibile insa). Puteai renunta la ovale deoarece oricum puneai bas in portbagaj. Si in plus ovalele or sa fie influentate negativ de sub deoarece acesta va crea o presiune care le va influenta cursa. Apoi un cablaj bun si insonorizare pentru start in portierele fata. Daca ampul ala da cat de cat cat scrie (vezi sa nu fie valori peak si nu nominale!) eu as face asa: as amplifica cu 2 iesiri componentele si restul de 2 la cate un sub. Asta in prima faza. Apoi mai strangi bani si iei un amp doar pentru componente. Cel mai bine inca unul cu 4 iesiri, nu prea puternic, si poti amplifica componentele full activ (dar trebuie sa fie un amp mai destept, care sa includa si filtre). De condensator nu ai nevoie, poti pune cate vrei, daca nu te tine bateria si alternatorul degeaba. Condensatorul inmagazineaza energie, nu o produce. Cand se "goleste" are nevoie de suc si daca nu il are utilitatea lui este nula (chiar negativa deoarece ai dat banii degeaba pe el).

Sper sa gasesti folositor porstul meu. Si sorry daca am tendinta de a scrie mai mult.

Gabriel_xenon 19-03-07 12:48

dap ms pentru post-ul tau ...

in legatura cu proiectul...l-am modificat un pic
am renuntat la ovalele de pe spate deoarece am preferat sa am "polita"(capacul acea de la nova) negaurita si am adaugat 2 difuzoare de medie(noname ce-i drept momentan) si 2 tweetere(noname asswell)

pe viitor ma gandesc sa schimb sub-ul si sa merg pe gama hertz(ceva mai mic si eficient)
componente ce ati recomanda pentru fata? acele difuzoare kenwood de pe fata daca le amplific scot mai mult din ele sau nu pot mai mult de cat imi ofera HU-ul?

Deasemenea HU-ul va fi si el inlocuit deoarece nu consider ca "emana" o claritate satisfacatoare...deocamdata sa strang fonduri

Sunetul in masina la ora actuala se aude binisor...nu am cum sa inregistrez pentru a face o proba(sau merge?...cu cum?)

am sa revin cu poze(sa fac azi) cu sistemul dupa schimbare

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning