![]() |
Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi
Quote:
|
Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi
sincer m-am cam saturat sa surubaresc...masina a devenit ceva necesar pt deplasare la servici...si ceva care trebuie sa fie gata de un drum de cateva mii de km oricand...si oricat de dragi mi-ar fi masinile mai vechi...adevarul e ca trebuie sa ai mult timp(si bani) ca sa le mentii in forma....si timpul nu prea mai e ceva de gasit de la o anumita varsta.
Pana acum as fi votat masini vechi cu banul jos pe care sa mai surubaresc....dar adevarul e ca nu mi-as mai lua masina mai veche de cativa ani. Cumva...trist....dar..totusi...chestia asta cu masinile vechi nu moare asa usor.....inca mai sunt cateva masini vechi care le-as cumpara :) De ex. pt mine un 944TS sau un 986 inca prezinta interes. |
Quote:
|
Quote:
|
Am avut si masini noi si masini second pana acum.
Satisfactia a fost intitdeauna mai mare in cazul masinilor noi. "new is new and old is old" |
Toţi ne-am dori ca în locul maşinii noastre să avem acelaşi tip, doar generaţia 2011. Ăsta e un truism. Nu toată lumea îşi şi permite asta.
|
Quote:
|
Quote:
M-am referit la batai sau zgomote aiurea de la motor/mecanica (inclusiv usi, care nu, nu scartaie deloc); in interior se deduce automat ca unele plastice se mai aud, geamul de la sofer scartaie usor de la praf cand il ridic iar scaunul s-a uzat. In Romania nu conteaza ca ai masina low-cost, medium sau premium, toate incep sa scoata zgomot de la plastice dupa o perioada. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Salutare ,
Pentru mine cea mai buna varianta a fost masina de 3, 4 ani cumaparata cu banii jos. Mai pica cate ceva dar macar stii ca e masina ta. Cu ratele , imprumuturile etc. nu am fost niciodata de acord. |
am votat " Mai veche dar nu foarte veche cu banul jos si in timp mai surubaresc "
pentru mine ,anul de fabricatie nu are mare relevanta in alegerea unei masini..atata timp cat se prezinta in stare tehnica ok |
Quote:
|
Quote:
Totusi mai nou la noi, cu prosteala cu creditele poti fi chiar mai sarac, deci fara acei 4-5 miiE dar cu salar de 18-20mil cu care poti cumpara in rate o masina noua middle-class de 15-20miiE.....la fel si cu masina de 3-4 ani pe care poti sa o iei cu credit de nevoi personale, pe care sa-l platesti 8-10 ani. Deci totul se rezuma la cum preferi sa platesti, cat si cand o anumita masina sau tip de masina, si bineinteles ce fel de masina. |
Quote:
Un leasing pe 5 ani pentru o masina de 15000eur ar fi cam 300eur/luna. Ti-ai cheltui mai bine de jumatate din salariu pe o masina? (asta in cazul in care ti l-ar aproba cineva, ceea ce mi se pare putin probabil) Vorbeam intr-un post de-al meu despre masina pe care ti-o permiti cu adevarat, fara sa faci sacrificii majore pentru ea. La un salariu de 18-20mil te multumesti cu un Logan. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning