Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Prioritatea de dreapta vs. priotitatea de smecher (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/25557-prioritatea-dreapta-vs-priotitatea-smecher.html)

maxcom5555 13-02-07 01:02

Re: Prioritatea de dreapta VS Priotitatea de smecher

este o adevarata lupta de guerila in bucuresti... e foarte aglomerat si cu timpul ne-am adaptat si am creat propriile noastre reguli in trafic. eu m-am obisnuit de 5 ani. ma nelinisteste faptul k suntem generalizati cum k toti bucurestenii suntem la fel. eu am patit-o in brasov; un individ mi-a taiat calea si i-am spus k tre sa foloseasca semnalizarea iar raspunsul a fost : "sigur esti si tu jmecher din ucuresti" ce aveti fratilor cu noi k tot romani suntem

platon911 19-02-07 13:36

sunteti mai jmekeri voi astia .....si cand veneam de la munte de se creea coloana de 1 km pe sepentine....se gasea mereu un destept de Bucuresti sa depaseask coloana....k dupa aia sa nu aibe loc sa se bage ....sa-i facem noi loc si tot asa......

vladdaman 19-02-07 20:31

pai normal si aici intervine faza cu "sofer amabil in trafic" vezi el va baga niste avarii voi ii dati flash-uri, il injurati un pic, el zice hahahahha am scapat de 2 ore de coada...si pana mea tot el e in castig dar vb aia, toata lumea stie de astia de la ploiesti cata soferie au in sange:))

SAVYN 02-03-07 21:36

Prioritatea de Mescher se poate lua dar mai rar... cand te distrezi asa :)) oricum imi place subiectu. Tare Bucurestiu...

alexxx86 05-03-07 23:14

Din cauza unor idioti ca astia poti muri!aleg prioritatea de dreapta,cu toate ca nimeni nu prea tine cont de asta...

X-Ray-Eyes 06-03-07 00:19

Trebuia sa pui si a 3-a varianta : Il las sa se bage pe grabit si ii f#t una de il dau cu rotile in sus!
Asta in cazul in care sunt cu vreo jarca de masina !

alexxx86 06-03-07 00:24

In cazul meu merge si a-3-a varianta :)))

vladdaman 06-03-07 13:12

eu sincer as fi pentru prioritatea de tanc sau humvee daca stau sa ma gandesc mai bine...

VS-99-BYE 12-03-07 15:47

Pe de o parte eu ii inteleg pe soferii bucuresteni ca nu prea acorda atentie la regulile de circulatie. Am fost si eu de cateva ori prin bucuresti si daca nu ignori un interzis, daca nu depasesti o coloana pe contrasens sau daca nu te faci ca n-ai vazut rosu la semafor ajungi maine dimineata la destinatie. Dar pe de alta parte aceeasi soferi conduc dupa aceleasi reguli neaplicate si in afara bucurestiului, lucru pentru care vedeti ce vedeti la stirile de la ora 17 la ProTv. Haideti sa pastram o oarecare limita macar in afara orasului in care locuim. Viata are prioritate, nu...?

Cosmin255 12-03-07 18:18

e pacat ca datorita unor smecheri dinastia de 2 bani risti sa iti vezi masina distrusa intr-o proportie mai mica sau mai mare , e pacat in primul rand de niste bani munciti , ca fiecare tine la masina lui destul de mult , mai ales cei de aici din aceasta comunitate
Sincer pe mine unul , cand imi taie cineva fata nu pot sa intru in el , n-am destul "sange in instalatie" ... ma gandesc la masina respectiva ca de obicei masinile scumpe taie fata....si nu ma lasa inima sa lovesc o astfel de masina , nu ma gandesc la boul de la volan

riv_gms 12-03-07 18:58

Quote:

in provincie nu prea se asigura la depasiri si altele ... si nici nu merg cu farurile aprinse (aia cu dacia) pe timp de noapte ... ca deh .. comsuma bateria
Fara nicio chestie ... daca nu te`ai nascut in dacie ... nu inseamna sa urasti si dacia si conducatori de dacie ...
Poate multi la 18 ani doresc sa conduca o amarata de dacie
Si in bucururesti sunt mult dacii cu stima si respect in spate
Unele daci le trimiti la fier vechi ... dar alte:2gun: :2gun:

Prioritatea de dreapta VS Priotitatea de smecher
Viata are mai multa prioritate decat un 2peu ... masina hai k se face dar viata nu...
Mai bine stam 2-3 sec la semafor ... si plecam decat sa treaca baiatu unui "om de afaceri" si sa te fc prat....
Avem un cod rutier si totusi sa incercam sa-l respectam...
Stima si respect pt ce care se gandesc innainte la viata lor si apoi ....la alceva ..

Nautilus 19-03-07 10:05

Pardon, m-am nascut fara Dacia, si am avut de-a face mai apoi cu 4 Dacii una dupa alta, destul ca sa stiu cate parale fac. (Intamplator, cel mai bine a functionat prima, fabricata in 1983 :D ) Asta nu-i scuteste pe unii dobitoci cu Dacie sa conduca de parca drumul e tarlaua lor personala, retrocedata prin Legea 18/1991, iar daca le spui ceva/faci vreun semn obscen pun mana pe furci si topoare ca strabunicii lor la 1907 :p

~Nautilus

valifocus 20-03-07 20:31

Eu am invatat sa ma uit in toate directiile cand intru intr-o intersectie doar pentru simplul fapt ca ma doare inima de viata mea si de masinuta mea (avand in vedere ca in service-urile din Romania nu-ti mai repara masina astfel incat sa zici si tu ca este ca inainte de accident)

liwiu_evo 06-04-07 22:30

clar, il las pe "smecher" sa treaca. pana la urma va da el de un sofer de tir care nu va face ca mine...de ce sa am io de suferit din cauza unuia care sil luat carnet de sofer de la librarie??? :(

mario75 31-05-07 13:34

Eu nu cred ca toti posesorii de Dacii trebuie bagati in aceeasi oala. Am vazut soferi de mertzane care nu aveau ce cauta pe strada cu masina, si am vazut soferi de dacii care conduc mult mai bine si mai civilizat decat multi altii. Si trebuie sa-i admiram, nu au nici un fel de ajutor : servodirectie, ABS, .... Trebuie sa ai muschi (si nu in ghilimele) ca sa conduci o Dacie, si mai trebuie sa-i evite si pe cei cu "prioritate de smecher"
On topic: Viata are prioritate - il las pe "smecher" ca poate se grabeste...... pe ultimul drum

All times are GMT +2. The time now is 19:54.

- Copyright 2026 4Tuning