![]() |
Re: Dacia Logan sau BMW seria 5?
Volvo nu are motor in el. Au dreptate cei care au lasat commenturi pe youtube.
Ce e nasol e plafonul de sticla de la Modus, care se sparge si toate bucatile cad inapoi in masina... |
Quote:
...cica concluzii...parca habar n-ai de marketing, la astia li-i ciuda ca vindem loganu ca pita calda ieftin si acceptabil la calitate....in loc sa faca cumva sa avem salarii ca si ei ca sa nu mai iasa asa de ieftin....de aceea si sper sa umplem UE cu logane de sa-si taie venele ticalosii!!! Cum a fost ci pocinolul cu loganul rasturnat la nush ce viteza si manevra. Pai ada-mi mie orice masina si iti arat ca, cu jentile si gumele "adecvate" ti-o rastorn pe asfalt curat si cald cu gumele incalzite.....la fel si crash-testurile....am mai vazut undeva ca si smartul si pana si unele Aixamuri au 3 stele la crash-test ca li se deformeaza nush ce, dar totodata NU MENTIONEAZA hotii ca ai parte de o deccelerare atat de puternica a corpului incat iti intra inima in plamani si faci infart...si astfel esti un mort cosmetizat. Tot pe sistemul asta si un drag-steer are rollcage care rezista la impact frontal de 300kmph.....numai ca vezi ca se mai moare pt ca la o asemenea deccelerare te cam faci terci in masina :???: Legat de link nu-i vad bine pe nici unul din cele de masini, pt ca diferenta de greutate intre cele 2 e si de numai 300kg(dovada: http://carfolio.com/specifications/m...?car=119735)si aici a fost cam tendentios alesa zona impactului pe cele 2 masini, la Renault in zona aceea se afla si motorul care e transversal, deci un plus de masa in zona aia si cica volvo nici nu avea motor(deci hai sa vb de facaturi).....acuma normal ca, intr-o tara unde circuli pe stanga aceea e zona expusa la lovit frontal, dar la noi? |
seria 5 vs logan...
|
loganu nu se bate nici macar cu 324td din 1900...
|
Quote:
|
Quote:
|
Depinde in mare ce vrei de la o masina, si de ce ai nevoie.Daca vrei o masina sa te duca din A in B cu costuri minime (pret masina, revizie, asigurare, impozit, alte chestii pe reparatii) alegi Logan.
In principal te uiti si la ce ai in buzunar.BMW-ul costa.Nu pune in calcul doar cat dai pe ea.Pune in calcul si ce dai dupa: pe asigurare, impozit, revizie, piese de schimb etc. In principal eu cred ca cine are bani de altceva mai bun, nu se opreste la Logan.Cine nu are bani, dar vrea masina, isi ia Logan (in rate de obicei). |
Multumesc pentru informatii si pareri, am optat pentru Logan in cele din urma ca i-am pus husa pe volan(din aia cu snur) si am facut schimb pe schimb cu un Passat TDI cu ,,D" si ,,I" rosu. Si ,,T" argintiu.
E mult mai echipat decat Loganul. Are si icoane cu Piech din fabrica in bord, iar tapiseria este din imitatie de piele ce imita stofa. :D |
nu fi ironic acum ca daca alegeai 5-ar dadeai cu pietre in logan;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning