Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   TOTUL se rezuma la : (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/2472-rezuma.html)

COObra 10-11-04 18:40

ffocus vorbisem cu tine de un cd.
toma acum ai ramas fara talon :cry:

ffocus 10-11-04 18:42

pai vino mane in fatza la emporiki bank, in rond la alba-iulia cu un cd si il trag pe loc :wink: aaaaa suna-ma intai

COObra 10-11-04 18:44

si unde sun? la banca sa intreb daca e ffocus acolo? :D
baga un nr pe pm
sau mi lai dat deja ? :roll:

Hondarul 10-11-04 18:46

Bah, la moaca aia de messenger de la tine Bogdane, chiar daca esti guest, apare adresa mea de messenger... Cum asea ???

Anonymous 10-11-04 18:50

Bug al forumului...

Hondarul 10-11-04 18:51

Gandac, gandac... Dar primesc suturi in locul tau... :wink:

luca 10-11-04 19:02

Bogdan da si mie pe PM ID tau de messenger.

Anonymous 10-11-04 19:14

Bogdan16v

De la cine, Hondare?

Anonymous 10-11-04 21:42

Aceste mesaje nu s-au dorit un atac la adresa 4ss si regret ca asta s-a inteles, ci un raspuns dat unora dintre membri...
Am considerat ca am fost tras la raspundere total aiurea si tocmai de catre cineva care s-a dorit a fi un amic...si sustinut de un altul in aceeasi postura...
Motivul pt care am scris aici a fost ca efectiv mi s-a parut o ipocrizie imensa sa dai niste sfaturi pe care nici macar tu nu esti in stare sa le aplici...e ca si cum un lup s-ar adresa unor confrati cu indemnul \"mancati iarba ca sa ocrotim oile, eu asa fac\"(comparatie pur plastica, nici o aluzie)...
Imi cer scuze fata de ceilalti membri care n-au avut nici o implicare...
Sper ca moderatorii sa stearga totul...sau macar adminii...

EvLSant0S 10-11-04 21:42

ce pana mea v-ati gasit sa discutati aici nush , cms ma bucur ca asteptai la mai mult de la mine , imi pare rau ca te-am dezamagit , mai am de invatat , tot ce-am facut ,fac si o sa fac de acum incolo o sa fac spre binele ... da ?

SpeedeR 10-11-04 23:29

1.terminati aici...cms vino maine sa vb face2face...nu k atunci ;) Asa este cel mai bine..

2.Imi pare rau pt offtopicul de aici si sper sa nu se fi interpretat gresit

Quote:

Motivul pt care am scris aici a fost ca efectiv mi s-a parut o ipocrizie imensa sa dai niste sfaturi pe care nici macar tu nu esti in stare sa le aplici...e ca si cum un lup s-ar adresa unor confrati cu indemnul \"mancati iarba ca sa ocrotim oile, eu asa fac\"
ce sa mai zic? tu nu ai inteles niciodata cum sta cu prietenia si cu unitatea... tot eu am cazut de prost kand am ziso si akum... dar mai multe nu zic...

hai sa o lasam asa si gata.... tu iti vezi de treburile tale si pazesti forumul 24/24 si noi ne vdm de ale noastre,ne distram, ne dam,etc....

dk nu esti in stare,nu faci decat sa amplifici imaginea de infantilitate pe care ai creeato acuma...

hai sa fim si ontopic....

Anonymous 11-11-04 16:09

Parerea ta, SpeedeR, si ti-o respect...noi doi am mai avut discutii, ca pana la urma sa se adevereasca ca am avut dreptate...
Am scris aici pt un anume motiv: acela ca urasc genul de comportament in care undeva unde sa nu ne vada lumea atacam cu subtilitate, iar la vedere afisam voie buna si distractie...
Din moment ce eu nici macar un singur repros nu v-am facut, la adresa nici unui membru, din respect pt voi, desi poate ca unii meritati, ma asteptam ca acest lucru sa fie reciproc...se pare ca nu a fost, si, sugestiv, cu multa subtilitate si la ascunzisul unui thread vizibil numai anumitor persoane, mi s-a reposat un lucru total fara acoperire si fara nici un motiv...eu l-am considerat un atac si am actionat in consecinta...ca mi-am varsat toti nervii intr-un cadru public, a fost pt ca nu am mai putut rezista la asemenea tratament...recunosc ca poate a fost o mare greseala din partea mea, insa cum ati fi vrut sa reactionez la asemenea acuzatii total nefondate si facute la ascunzis? Eu v-am respectat, respectati-ma si pe mine...nu cred ca cer prea mult...
Ma repet, NU a fost un atac asupra clubului, imi pare rau ca s-a inteles asa...si imi cer scuze daca asta s-a inteles...
Consider ca am incheiat acest subiect si orice reply nu-l mai iau in seama, promit...
PS: moderatori pe aceasta sectiune neaparat+blocarea accesului celor nelogati cred ca e mai mult decat necesara...faptul ca am scris nelogat la o sectiune atat de fierbinte este si un semnal de alarma pe care am vrut sa-l transmit...

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning