Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Reply

Thread Tools
Old 10-11-04, 00:03   #1
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default TOTUL se rezuma la :

Un mic sfat \"comunicat\" sau cum vreti voi sa-i ziceti , din partea mea , tuturor cluburilor

Parerea mea ,este ca totul ar trebuii sa se rezume la:

1: Prietenia din membrii
2: Distractie
3: Ajutor reciproc

Daca se ajunge la bani and shit , conflicte , se duce (cum zice un prieten) *ulii de suflet toata treaba , adica , daca o faceti , faceti-o ca sa va simtiti bine , nu ptr altceva.

Inca o chestie care am invatat-o de la un om pe care-l respect mult , mi-a zis-o intr-o seara , n-o sa uit

\"Banii / femeile strica orice relatie de prietenie\"

Am cam simtit-o pe pielea mea... din pacate.

Asa ca , simtiti-va bine , caci despre asta e vorba , prietenia peste orice , bani / femei sau orice alte ***uri , eu sunt super multumit cu atmosfera din 4ss , ne distram , simtim bine , si tot odata , avem grija ca Squad-ul sa mearga bine , evoluam , cand e de participat facem tot posibilul ca numarul de participanti din randul 4ss-ului sa fie cat mai mare.

Atat am avut de zis, luati-l ca pe un sfat prietenesc , cei noi , caci cei vechi cred ca sunt constienti de chestia asta , desi nu o arata.

Va salut
Old 10-11-04, 00:22   #2
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Nu am interzis la nici-un membru sa rupa relatiile de prietenie cu cineva. Eu sunt sigur ca lumea va ramane prietena . Ei nu au de ce sa se certe!!!!!
Old 10-11-04, 00:29   #3
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

woow , wooow , stai un pic !! aici vorbeam de membrii unui singur club , si relatia de prietenie dintre ei !! nicidecum , de toate cluburile , ai dreptate , nu m-am exprimat cum trebuie , sry

e vorba de membrii unui singur club , oricare ar fi el

sper ca m-am facut inteles , fuck , am vrut sa iasa ceva constructiv si bun , si a ieshit o laie
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 00:33   #4
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]

Sorry....... si eu am inteles gresit. -
Deci maine seara bem pentru noul M3 membru al nostru. : )))))))
F_L_R is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 00:39   #5
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Nu stiu daca ai gresit tu , am cam gresit in exprimare .

Bauta placuta
Old 10-11-04, 15:20   #6
Anonymous

Stage 5

Santos, mai bine ai lasa \"dulceturile\" deoparte, astea cu \"avem grija sa mearga squadul bine\", si ca totul e roz si frumos, pt ca creezi o imagine total falsa...si mai dai si sfaturi la altii, sfaturi pe care nici macar nu le aplici tu...
Semnat, Bogdan...
PS: mi-a fost lene sa ma loghez si nu am vrut sa mai dau la altii motive sa zica ca vreau sa-mi creasca numarul de posturi...
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 15:36   #7
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

heheheee mai bogdanele.. s-a incins taratza in tine deodata... pai de unde sa ai tu habar ce se intampla mai baiete daca tu te-ai dat la fund? Habar nu ai... asa ca mai bine te-ai abtine de la comentarii... Ce a fost a fost.. conteaza ce e... So.. tine pt tine comentariile si concluziile trase din spatele unui monitor...

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 15:41   #8
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Santos tu ai descris acolo clubul nostru, toti suntem prieteni ca de asta si suntem asa de putini, cei din club intotdeauna vor ajuta un membru in orice treaba chiar daca e vorba ca a facut crima sau faze de genul asta, ca asta insemna adevarat prieten nu cand se complica lucrurile sa te retragi.
Asta cu femeile sa sti ca asa e, prietena lui **** era aproape aproape sa ne desparta, dar am stiut eu sa las de la mine. Se pare ca unii uita de prieteni de o viata cand e vorba de femei, care orice ai face vin si pleaca dar prietenii adevarati foarte rar se gasesc.
Sunt sigur ca si altii gandesc la fel ca noi dar nu o spun pe fata.
Santos are aici super dreptate.
Old 10-11-04, 15:52   #9
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Si mai am o intrebare pt tine Bogdane... k vad ca tot vrei sa isti un scandal, nu te poti abtine.... ai cumva anumite probleme si te descarci pe forum? Nu de alta dar nu e prima oara cand generezi discutii pe forum :vezi Bogdan FUG.
Old 10-11-04, 15:59   #10
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"luca\"
Santos tu ai descris acolo clubul nostru, toti suntem prieteni ca de asta si suntem asa de putini, cei din club intotdeauna vor ajuta un membru in orice treaba chiar daca e vorba ca a facut crima sau faze de genul asta, ca asta insemna adevarat prieten nu cand se complica lucrurile sa te retragi.
Asta cu femeile sa sti ca asa e, prietena lui **** era aproape aproape sa ne desparta, dar am stiut eu sa las de la mine. Se pare ca unii uita de prieteni de o viata cand e vorba de femei, care orice ai face vin si pleaca dar prietenii adevarati foarte rar se gasesc.
Sunt sigur ca si altii gandesc la fel ca noi dar nu o spun pe fata.
Santos are aici super dreptate.
da stiu , asa e , si asa trebuie sa fie , atmosfera intr-un club

cms-ule , sa stii ca n-am de gand sa ma apuc sa-ti explic ce si cum , insa , sa stii ,ca , in 4ss , atmosfera chiar e ROZ , si ne distram si e frumos , si pe de alta parte , avem grija ca totul legat de club sa fie bine , stiu ca nu-ti vine a crede dar ASA E !
Old 10-11-04, 16:05   #11
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]

Ma apuca pe mine spumele acum. Nu aveti ce face? A-ti luat-o voi rasna?
Sunteti o mana de oameni!!!! Chair asa de greu este sa va intelegeti?
Old 10-11-04, 16:06   #12
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Bogdane... atat mai am de zis.. ai ceva obiectii, comentarii? Sti unde ne gasesti, si live si in scris, asa k toate comentariile legate de club te rog sa le ti pentru tine... k nu vreau sa-mi aduc aminte atitudinea si reactia ta fata de o anumita persoana care a plecat si a postat pe 4tuning, ok?
Nu crezi ca te regasesti in acea persoana?

Dak ai ceva cu mine si vrei neaparat sa \"mediatizam\" discutia exista ARENA unde poti s-o faci dar te rog nu mai implica 4SS in asta... Cu ocazia asta rog moderatorii sau adminii sa stearga posturile lui Bogdan_16v referitoare la 4SS si care dauneaza imaginii acestui club. Multumesc!
Old 10-11-04, 16:08   #13
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"NSL_Florica\"
Ma apuca pe mine spumele acum. Nu aveti ce face? A-ti luat-o voi rasna?
Sunteti o mana de oameni!!!! Chair asa de greu este sa va intelegeti?
Florica... el a plecat de la noi de ceva vreme... l-a atacat enorm un topic si a inceput sa loveasca 4SS... intre noi totul e ok... ceea ce incerca el sa faca, sa strice imaginea nu o va reusi pt ca se va demonstra unitatea noastra...
Old 10-11-04, 16:08   #14
Bohu

Stage 2

Bohu's Avatar

Aloooo nu`i d`ajuns ca ne certam cu MR & simpatizantii? va mai apuca shi pa voi? Ia.....lishtine ca ma duare capu`
Bohu is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 16:10   #15
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]

Noi nu ne mai certam cu nimeni!!!!! dar daca vom fii provocati nu vom sta cu mainile in san. (este o remarca in general) nu vizeaza 4SS,
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -