Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de teren 4X4 (https://forum.4tuning.ro/470-masini-teren-4x4.html)
-   -   Pareri Suzuki Vitara (https://forum.4tuning.ro/470-masini-teren-4x4/238014-pareri-suzuki-vitara.html)

AxYJamaicanu 08-01-13 17:02

Re: Pareri Suzuki Vitara

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5310929)
Dupa ce ai pus MRL-ul manual pe LOCK poti sa cuplezi/decuplezi 4x4H in mers.
Eu nu dau fiabilitatea MRL-urilor manuale (chiar daca trebuie sa te dai jos sa cuplezi/decuplezi) pe comoditatea MRL-urilor automate.

Nicu din Valcea nu vinde decat motoare complete.

@*Suzuki* cred ca noi am schimbat niste mailuri legat de chiuloasa pt Vitara pe carburator?

eu nu le-am folosit prea mult pe cele manuale, stiam ca nu e bine sa mergi cu ele in pozitia blocat si cu 2x4H. In orice caz, eu nu am avut nici o problema cu cele automate.
Eu de la Nicu (parca asa il chema) am luat si capota de ex. Si vindea mai multe piese, nu doar motoare. Poate e doar coincidenta de nume.

*Suzuki* 08-01-13 18:34

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5310929)
Dupa ce ai pus MRL-ul manual pe LOCK poti sa cuplezi/decuplezi 4x4H in mers.
Eu nu dau fiabilitatea MRL-urilor manuale (chiar daca trebuie sa te dai jos sa cuplezi/decuplezi) pe comoditatea MRL-urilor automate.

Nicu din Valcea nu vinde decat motoare complete.

@*Suzuki* cred ca noi am schimbat niste mailuri legat de chiuloasa pt Vitara pe carburator?

Si cat ar costa un motor complet?
Am un vecin care imi ofera un motor pe injectie cu 400RON:D

Laptiucu 08-01-13 21:28

MRL-urile automate cam cedeaza in offroad cu 31"-uri. Se indoaie pintenul din MRL si dupa 2-3 indreptari se rupe. N-are nimic ca merci cu MRL-urile manuale nici pe FREE nici pe LOCK indiferent ca esti 2x4, 4x4H, 4x4L.

Motor complet nu stiu pe carburatie ... eu am doar chiuloasa de carburatie in rest ceva piese (prea putine) de injectie.

Motorul pe injectie monopuncta e 100-150 euro complet pentru ca nu prea se strica ... cutia de viteze manuala cu reductor pe ea e vreo 2-3 sute de lei ca nu este cerere la ea. Rar sa se strice vre-o cutie. In schimb motorul si/sau chiuloasa pe carburatie o gasesti greu de aia are chiuloasa pretul care o are. ;)
Da care-i treaba cu chiuloasa ta de trebuie sa o schimbi?

*Suzuki* 08-01-13 21:33

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5311404)
MRL-urile automate cam cedeaza in offroad cu 31"-uri. Se indoaie pintenul din MRL si dupa 2-3 indreptari se rupe. N-are nimic ca merci cu MRL-urile manuale nici pe FREE nici pe LOCK indiferent ca esti 2x4, 4x4H, 4x4L.

Motor complet nu stiu pe carburatie ... eu am doar chiuloasa de carburatie in rest ceva piese (prea putine) de injectie.

Motorul pe injectie monopuncta e 100-150 euro complet pentru ca nu prea se strica ... cutia de viteze manuala cu reductor pe ea e vreo 2-3 sute de lei ca nu este cerere la ea. Rar sa se strice vre-o cutie. In schimb motorul si/sau chiuloasa pe carburatie o gasesti greu de aia are chiuloasa pretul care o are. ;)
Da care-i treaba cu chiuloasa ta de trebuie sa o schimbi?

are o spartura intre canalele de ulei si apa si intra apa in baie

BMW_AVG 17-01-13 22:59

ce distanta are intre prezoane vitara ? multam

*Suzuki* 17-01-13 23:02

Quote:

Originally Posted by BMW_AVG (Post 5323543)
ce distanta are intre prezoane vitara ? multam

Nu stiu :) Masor maine si iti spun:D
Distanta pe diagonala sau distanta de la prezon la prezon luate in cerc?

AxYJamaicanu 18-01-13 00:08

daca tot esti pe acolo ... imi masori si mie te rog lungimea tijei adaptoare (fara grosimea piulitelor) dintre capul de bara exterior si cel interior ? http://www.ebay.com.au/itm/4-TIE-ROD...#ht_2333wt_906 ... cele aurii asa, sunt la vedere, trebuie doar sa te apleci sub bara fatza. Multumesc

Laptiucu 18-01-13 13:39

Distanta intre prezoane: 5x139,6
Tija: vrei s-o inlocuiesti? Sau?

AxYJamaicanu 18-01-13 15:20

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5324059)
Distanta intre prezoane: 5x139,6
Tija: vrei s-o inlocuiesti? Sau?

vreau sa inlocuiesc capetele de bara interioare doar ca ce am io pe masina au 35.5 cm iar ce gasesc peste tot in comert sunt de 28cm. Ma gandesc ca am pe masina tija aia mai scurta decat altele si as vrea sa iau cap de 28 si sa schimb si tija daca este mai lunga. Masina mea nu e chiar vitara, e un Geo Tracker si poate de aceea nu se potriveste.

Laptiucu 18-01-13 16:38

1 Attachment(s)
Ala de sus e proprietate personala ... ala de jos e ce cauti tu. ;)
Sa imi zici daca esti interesat sa iei piesa identica cu a ta. Maine dupamasa te pot ajuta si cu dimensiunea hexagonului daca vrei sa schimbi si hexagonul.

rv_boby 17-06-13 00:32

Poate spune cineva pareri despre consum?

Laptiucu 17-06-13 23:55

Care motorizare?

JDV 18-06-13 01:14

http://www.spritmonitor.de/en/overvi...ml?powerunit=2

rv_boby 20-06-13 04:04

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5503869)
Care motorizare?

1.6 8v (80 cai) preferabil consumul in oras
sau
1.6 16v (100 cai)

AxYJamaicanu 20-06-13 18:12

Quote:

Originally Posted by rv_boby (Post 5505899)
1.6 8v (80 cai) preferabil consumul in oras
sau
1.6 16v (100 cai)

1.6 16v cu cutie automata imi consuma undeva pe la 9-10 in oras, acum ii fac motorul si astept sa vad daca va scadea

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning