![]() |
Re: Cine A Adus Tuningul In Oradea?
Quote:
|
Da mah Sandu fa statuie ca parca nu ai facut destule pana acuma in materie de tuning ..numai intra in polemica cu toti frustratii care au sigla de M3 si se cred zeii acuma se afirma si el cu ce poate .....asa ca dai pace ca el are poster in camera lui cu propria masina in timp ce masinile tale sant prin reviste ....hai noroc
|
ha ha ha ma uit si io adata la 3 luni pe niste topice si rad de ma cac pe mine,toata lumea o ia in bascalie,se duce pe rapa situl asta daca numa certuri si jigniri se aduc.
|
Pai daca tati tantalaii nu au alteceva de lucru numai sa se bage in seama acolo unde nu le e locul ce drac sa faci... razi de te prapadesti.
Dar daca s-ar putea sa le facem cate o statuie la toti tantalaii si sa ii spanzuram de ele. :)) |
multi dau un search pe google si deja cred ca stiu tot despre tuning..
|
Phui da ce face google asta din copii astia... mari maestri... dar nerecunoscuti:))
|
1 Attachment(s)
Nu am mai intrat de mult pe aici,dar mi se pare asta cel mai aiurea Thread"cine a adus tuningul in oradea",am sa explic de ce...pt ca atunci cand vb de tuning nu cred ca cineva se refera la 3 spoilere,poate sa fie interior(linie audio,fibra de sticla,piele la comanda...)sau la partea mecanica(motor,discuri,telescoape..) desi este mai rar este,nu prea inteleg ce vrea sa se demonstreze aici care a avut 1a masina tunata din Or?sau cum?si daca da,tunata in ce sens?exterior?ca interior cam greu sa-ti dai seama daca nu sti ce are masina stock si tuningul este subtil(cum ar fi o linie audio)...oricum nu cred ca isi are rostul atata timp cat teoretic e o comunitate pasionata de tuning,si daca ar fi asa ca cineva sa-l aduca pai ala nu ar trebui sa aibe concurenta ca ar fi fost prea departe de atunci dar din cate vad exista concurenta destul de mare asa ca nu se poate ca restul sa aibe microbul doar insuflat,tuningul inseamna sa iesi din anonimat NU CONTEAZA DACA LA RESTUL II PLACE SAU NU MASINA TA,ATATA TIMP CAT O VEDE SI DISCUTA DESPRE EA,NU E ANONIMA,m-am cam saturat de tot felul de pasionati si cunoscatori ca stiu sa citeasca emblemele M-uri,S-uri,AMG-uri si stiu date de pe o foaie dar habar nu au ce ar dori sa conduca ei la bugetul pe care-l au si cam cum ar vrea sa arate..in fine ma ambalez aiurea ca citesc niste aberatii care nu ar fi trebuit sa se afle pe un site de tuning de la bun inceput...sunt curios cati de aici stiu ce masina este asta,ca tot suntem pe un site de tuning(e usor ca e stock) P.S.intrebarea nu e valabila pt participantii la expoziti tuning(tuning show),va rog sa nu ziceti!
|
Frumoasa masina :)
Venturi Atlantique 300 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vrei sa iti arat ce pregatesc?
sa dai si tu o parere ?;) |
Quote:
|
prietene...ce sa zic...m-au uns la suflet cuvintele tale,mi-ar fi trebuit mult timp sa formulez asa de bine ce gandesc si eu,imi place mult ce ai spus mai sus,pacat ca suntem putini care asa gandim,dar suntem...
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/30528-golf-4-vr6-2900-140kw-oradea.html |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning