![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Advanced Suspension Technology
Nicu pune te rog si pretul pentru setul de evo 9, ca sa-l am in fatza ;).
mi l-ai spus dar sincer am uitat :oops: |
Pentru Renault Megane Classic 1,9 dTi 72 kW an de fabricatie 2000 aveti ceva ?.... pret si termen de livrare.... multam
|
Quote:
|
Pentru Renault nu fabrica AST
Pentru Skoda Octavia kitul de suspensie costa 1468 euro Pentru Mitsubishi EVO IX kitul de suspensie costa 1530 euro |
pt un bmw e30 din 1985 cat costa?
|
Mai intai hai sa lamurim cam spre ce model de e30 din punct de vedere al suspensiei bati nu de alta dar avand in vedere modificarile mecanice extensive de pe masina ta eu personal as inclina spre una de e30 M3 , tu ce zici ?
|
pai difera la prindere cea de m3 e30 din ce stiu eu,eu sincer din ce m-am documentat as vrea kw variant 2 inox.acum tu uita-te si la h&r si la bilstein astea sunt marcile preferate de mine in ordinea in care le-am enumerat,astept niste preturi,merci anticipat deci stii cam ce modificari a suferit masina mea si stii la ce sa te uiti nu trebuie sa iti mai dau detalii.
|
Quote:
|
Nu comparati KW si Koni cu AST or fi multe mai bune ca asta dar alea doua sunt glume si ASt daca vrei ai si la 4000-5000 suspensie adevarata nu de joaca sa zici cai ai ceva.
|
In primul rand topicul asta este dedicat produselor AST nu altor producatori si prin urmare nu voi da preturi si referinte decat pentru acestea.
Pentru cine este interesat de produse ale altor marci ii rog sa foloseasca PM sau cel mai cinstit pentru cei din Bucuresti sa ne faca o vizita la magazin ca sa putem discuta pe indelete nu sa schimbam 40 de mailuri. TXA pentru masina ta am gasit ceva de la AST la pretul de 1363 euro dar as prefera sa imi faci o vizita ca sa lamurim niste particularitati legate de masina ta. |
o sa trec pe la tine sa discutam detaliat,multumesc........
|
ptr Opel Astra Caravane 2001? s-au fabrikt?
|
Din pacate nu
|
pentru renault megane clasic berlina an 2001 sunt?
|
AST nu produce pentru Renault Megane Clasic
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning