![]() |
Re: Tuning pentru vw golf III
ai dreptate maryo.dar nu e musai sa te certi pe "thread-ul " fetii.
asa ca laura daca mai ai nelamuriri // intrebari te rog sa continui. te ajutam fiecare cum putem. brgds edi |
sinteti super draguti toti si chiar am aflat multe chestii.
Tocmai m-am intors de la mecanic. Acum scurteaza telescoapele ca sa o cobor putin mai jos si imi schimba pompa de frina. Sper din tot sufletul sa se imbunatateasca frinele si mai ales sa o termine mult mai repede. Ma disteaza faza cu politia si tobele sport. Va fi dificil in Alba Iulia - orasul e mic si e destula sa te vada o data. Sper ca ii induplec daca dau din gene. Laura |
Eu am tobe pe calibra cu diamtrul de 63 din capat pana in spate - evacuare directa.
masina urla ft tare doar daca o calc - daca nu o calc se aude rezonabil.Si vorbim de o masina care dezvolta peste 250 cai. Nu cred ca la 90 cai sa ai probleme decat daca dai peste un idot- dar deh-politita romana..........no comment |
Am reusit sa descarc filmele care mi le-a recomandat nepotu si intradevar asa imi doresc sa sune.
Chiar te unge pe suflet, nu mai trebuie nici muzica cu multi basi. Laura |
2 Attachment(s)
Poti incepe cu niste pleoape de far.Atasez 2 modele de la kamei
|
1 Attachment(s)
Pentru o idee asa arata pe masina mea. Le-am comandat la Medchim, si m-au costat 140 ron cu taxe transport(deoarece nu le aveau pe stoc a durat 2 saptamani pana ce le-au adus din Germania).Pentru alte informatii legate de accesoriile kamei/www.kamei.de
|
nu am gasit nici o toba de carbon in catalogul FK pe 2006.
In schimb am gasit stopuri, faruri si altele. In general sint bune produsele FK sau numai tobele? Laura |
M-am hotarit in mare ce vreau sa fac:
- stopuri cu leduri, faruri angel eyes - spoilere si praguri - eleron - toba sport inca ma mai gindesc daca sa ii pun pleoape sau nu alegerea tobei mi se pare foarte grea - sint atitea modele si firme mai ramine sa vad de unde le cumpar si sa fac un calcul final oricum mi-am promis ca nu iau o decizie finala pina nu fac niste simulari pe calculator, si ma sfatuiesc cu voi Tocmai mi-am schimbat numele de pe forum - incep sa inteleg care e moda pe aici Laura |
CED frate un lucru sa nu uiti ... poti sa ai toba sport praguri , bari, stopuri ... dar daca nu ai jenti potrivite ... n`o sa ai masina ... inteleji ce vreau sa spun ... deci gandeste`te f.bine ceea ce vrei ... :)
|
2 Attachment(s)
te referi la dimensiunea jantelor sau la model?
acum am BORBET CB de 14" nu sint incintata de ele (m-am grabit) deci astept sugesti daca vrei sa vezi cum arata cind am luat-o: decembrie 2005 si cum e acum septembrie 2006 |
Jantele nu imi spun nimik.
Iti trebuie ceva pe 16 sau chair 17 - nu cred ca e nevoie sa umbli la aripi ca sa incapa. O suspensie rigida si ceva umflaturi in aripi ar face masina mult mai agresiva. |
jjantele fac mai mult de 50% din opticul masinii!
eu zic ca cele pe 17'' sunt cel mai potrivite cat despre ''tuning'' , TOTUL depine cati bani vrei sa investesti! si de acolo se poate discuta! succes! |
OK
am inteles, cu jante mai mari (sa zicem 16") ar fi doua intrebari la care trebuie sa aflu raspunsul: 1. exista riscuri pentru cutia viteze? 2. cum arata masina daca se inalta? Eu ma straduiesc sa o las cit mai jos si deja telescoapele sint scurtate. Oricum vreau sa-i pun un spoiler fata "suparat" asa ca pot sa preiau diferenta de inaltime Ma mai gindesc - oricum ar trebui sa scap de jantele care le am acum Laura |
1 Attachment(s)
Quote:
la jantele mai MARI .. se v-a pune problema doar unei usoare ''scaderi '' in putere (dar banuiesc ca nu esti stilul racing girl) sa-u in caz mai nasol (rulmenti si alte ghidusii acolo! Dar CU INCREDERE VW e o marca cu traditie in tuning la intrebarea CUM ARATA MASINA DACA SEINALTZA :D .. cum sa arate? sa nu crezi ca daca pui jante mari se ridica masina:) exceptional !banuiesc ca arcurile sunt scurtate nu telescoapele ;) revin-o cu detalii ps: asta e una din jucariile mele :arrow: |
nu pre vreau sa pierd din putere - oricum 90cp nu e mare lucru
sint scurtate si telescoapele si arcurile telescoapele sint rigide (cu gaz) - este taiata tija si mutat filetul mai jos Laura |
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning