![]() |
Re: Nissan 200sx. ieee
defapt exista inca sanse mici ca banca mea sa recupereze banii desi am facut virament. ieri am completat niste formulare si astept raspunsul lor
|
Quote:
|
salut,
ce ai patit cu cel de pe driftworks? cum il cheama ca si user pe driftworks? cu respect, rares |
CA18DET de vanzare
nu am SR inca dar vreau sa vand CA-ul. unii dintre voi s-au apucat sa lucreze pe CA si acum le este greu sa treaca pe SR. fericitul cumparator :) are oportunitatea sa il probeze pe masina si chiar sa il dea jos el insusi. |
5 Attachment(s)
sunt foarte multumit de roll cage. se vede ca este facut de un profesionist. are serie si hartie conformitate fia. multumesc cioco :D
|
2 Attachment(s)
indepartez izolatia asta, nu stiu cum se cheama. am incercat si cu aer cald dar mi se pare ca merge mai repede si mai curat fara sa o incalzesc, cu dalta si ciocan
|
1 Attachment(s)
"covorasu insonorizant" se indeparteaza incredibil de greu, iti vine sa-l lasi acolo dar stii ca trebuie indepartat....
grea treaba. dupa ce l-am indepartat cu dalta, finisez cu peria de sarma apoi dau un grund mai bunicel si atat. abia astept sa termin asta ca sa pot monta bordul si scaunele originale. mi-e dor... |
2 Attachment(s)
puzzle
|
le mai si montezi inapoi ..
|
da rares, mai si montam dar mai putin sa nu ni se faca rau :)
astazi am pus sus diferentialul sudat pe care il am de la tarnafes. multumesc fratior :wave: am tremurat tot dar zambesc si acum :) https://www.youtube.com/watch?v=xtnFVyXCu50 roll baru si diferentialul sunt singurele modificari pana acum trebuie sa imi iau scaun scoica foarte repede ca stocku e inalt si dau cu capusorul gingas de bare, m-am putut juca numai cu casca pe cap |
3 Attachment(s)
am primit piese comandatate de pe frsport.
mai am de primit SR-ul si inca un transport piese ce va contine suspensiile, radiatorul si intercoolerul. pe filtrele de ulei nu scrie SR, numai alte coduri motoare :( si sunt atat de mici... zici ca sunt de jucarie nici pe filtrele benina z32 nu scrie SR dar sper sa se potriveasca am de la tarnafes si o evacuare criminala dar v-o arat mai incolo :) mersi danut |
filtru de ulei de sr intradevar este mic, mam speriat si eu prima oara cand lam vazut, dar recomand un oil filter relocation kit sa til muti altundeva filtru si poti pune si un filtru mai mare
filtru de benzina de z32 nu trebuie sa scrie sr pe el dar in schimb sa fie mare :shock: |
5 Attachment(s)
Am primit si restul pieselor. Cele mai mari si mai grele trimise tot din SUA printr-o retea a pocaitilor (trai-le-ar familiile). 4 colete mari si grele au costat 160$ transport si 50$ vama.
2 luni a durat dar nu ma deranjeaza. Ca si comparatie pachetelul primit de la FRsport prin posta a costat 245 $ transport si 450$ vama. Am luat de la PBM destul de multe pentru ca imi inspirau incredere. Arata bine. O sa le descriu si dupa ce le voi folosi. LIsta PBM: max pro coilovers SUBFRAME COLLARS radiator Hose Adapter (for sender and swirl tank) S13 FMIC Inlet pipe for T28 turbo with stock MAF available in black : Oil Drain Plug for Nissan 2 Evdm/s Aluminum Fuel Pressure Fitting for EVDM pressure sender 1/8 NPT threads 9.5mm barb MAX CNC REMOTE OIL FILTER ADAPTER with 2 1/8 NPT fittings for EVDM oil pressure and temp senders MAX DRIFT AND SPIN TURN KNOB - black sticker Tot de pe FRsport am luat radiator koyo si kit poliuretan RSR. |
5 Attachment(s)
am montat suspensiile. le-am dat jos si montat la loc de 2-3 ori pana sa imi iasa cum trebuie, sa reglez inaltimea.
le-am lasat destul de jos ca sa-i placa lu ochiu meu si pe soft la maxim dar ating cu spoilerul strada la orice denivelare. asta e, nu le ridic :) in spate imi atingea de bratul numit ruca dar l-am convins sa nu mai faca asta apoi am reglat directia. maine imi vine scaunul si voi incepe sa ma antrenez mai serios. imi mai trebuie o janta ca sa pot pleca mai departe sa exersez. am doar 1 de rezerva. daca aveti vreuna in plus modelul din poza nu ezitati sa mi-o dati mie :) o platesc sau v-o inapoiez cand trec pe 5 prezoane |
4 Attachment(s)
am luat scaun sparco sprint de la abmotorsport.ro negru :D si am modificat sinele standard ca sa il adaptez. a fost greu si daca nu aveam un inginer destept cu noi nu-l faceam. mi-a iesit bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning