Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Sablare vs antifurt. Care metoda e mai eficienta impotriva furtului? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/231639-sablare-vs-antifurt-metoda-eficienta-impotriva-furtului.html)

rdy4ever 31-01-11 12:05

Re: Sablare vs antifurt. Care metoda e mai eficienta impotriva furtului?

asta e cel mai nasol..daca ai oginda prinsa mai teapan, iti targ de ea pana ti-o rup nenorocitii... cum imi spunea si tata dupa al doilea set:"de ce nu le lipesti cu super-glue?":))) ca ies mai scump:|

lord_wader 06-02-11 10:47

Pai cine e de vina? Hotul care fura? politia care nu patruleaza? proprietarul care nu are garaj? sau statul roman ca nu creeaza conditii de prosperitate prin munca cinstita? Mereu mi-am pus intrebarea asta :D Acum s-a mai scumpit si benzina :lol:

m_power87 13-02-11 02:33

Cea mai buna metoda: razbunarea. Anul trecut am fost in vara cu Bmw-ul acasa (E60) si am stat 2 saptamanii. Inainte cu o zi sa plec m-am trezit fara ambele oglinzi desi masina era parcata chiar in fata scarii, mi-am pierdut jumatate din zi la politie si cealalta jumatate incercand sa gasesc oglinzi deoarece a 2-a zi plecam inapoi in Germania; intr-un tarziu am gasit la cineva din Giurgiu ,,folosite,, si am dat 500 ron pe ele.
Intre timp i-au mai disparut oglinzile unui vecin cu un E46 si fratele meu a aflat cine a fost faptasul, un drogat din cartier; l-au asteptat la bloc, au urcat cu el in lift si l-au rupt in bataie.De atunci au trecut aproximativ 2 luni si nimeni nu la mai vazut.
Singurul meu regret este ca nu am aflat cine a fost cat am fost in Bucuresti ca ii dadeam cadou si 2 gloante.

_anaconda_ 13-02-11 02:53

Bravo frate, esti un adevarat jmenar. Razbunare + o pereche de gloante este pur si simplu cel mai bun si ontopic raspuns de pe thread. Imi place cum gandesti ! :lol:

a3ds 13-02-11 08:21

Cea mai eficienta metoda impotriva furtului nu exista. Poti sa iti faci casco daca iti permite masina, poti sa incerci sablarea, poti sa incerci sa nu mai fii un jeg de om si sa cumperi seconduri din targ si de la dubiosi(adica, sa incurajezi furturile) ci sa apelezi la aftermarketuri de pe internet. Sunt multe variabile. E un thread cam inutil care nu o sa schimbe nimic. O ratusca sta pe lac, o-mpusc in cap ca mi s-a cacat pe masina. PAC PAC. Asta e romania profunda, tara in care taranii traiesc la oras si la tara nu mai munceste nimeni, tara in care la cel mai mic incident in trafic este aproape normal sa iesi cu bata de baseball din masina(bata/secure pe care orice roman normal o are la indemana) si sa vociferezi ca oligofrenu'.

22VIN 13-02-11 11:08

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4079684)
Cea mai eficienta metoda impotriva furtului nu exista. Poti sa iti faci casco daca iti permite masina, poti sa incerci sablarea, poti sa incerci sa nu mai fii un jeg de om si sa cumperi seconduri din targ si de la dubiosi(adica, sa incurajezi furturile) ci sa apelezi la aftermarketuri de pe internet. Sunt multe variabile. E un thread cam inutil care nu o sa schimbe nimic. O ratusca sta pe lac, o-mpusc in cap ca mi s-a cacat pe masina. PAC PAC. Asta e romania profunda, tara in care taranii traiesc la oras si la tara nu mai munceste nimeni, tara in care la cel mai mic incident in trafic este aproape normal sa iesi cu bata de baseball din masina(bata/secure pe care orice roman normal o are la indemana) si sa vociferezi ca oligofrenu'.

Si CASCO degeaba ai ca nu-ti vine sa-l folosesti pentru o oglinda, sa platesti franciza si apoi sa creasca si rata.
Cel mai bine e cand ai casa cu garaj, simplu:lol:

a3ds 13-02-11 14:05

Yeah Beavis, money is cool...

rdy4ever 15-02-11 16:14

pana una alta eu de cand mi-am pus combo (sablare+antifurt), nu se mai atinge nimeni de ele. din 2 motive: 1. sunt sablate, deci nevandabile. 2. nu merita chinul sa desfaci antifurturile doar ca sa iei oglinzile si sa le arunci.

lord_wader 16-02-11 12:25

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4080053)
Si CASCO degeaba ai ca nu-ti vine sa-l folosesti pentru o oglinda, sa platesti franciza si apoi sa creasca si rata.
Cel mai bine e cand ai casa cu garaj, simplu:lol:

Si cand mergi in alt oras ce faci? :lol: Sau cand pleci undeva seara cu masina la o ruda ceva si urci pana la etajul 10, chiar si cu alarma pana cobori jos ti-o fura de fata cu tine la geam :lol: am vazut asa ceva in iasi. Urla omu disperat"ba stai ca vin eu la tine jos" :D:D

22VIN 16-02-11 15:52

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4090341)
Si cand mergi in alt oras ce faci? :lol: Sau cand pleci undeva seara cu masina la o ruda ceva si urci pana la etajul 10, chiar si cu alarma pana cobori jos ti-o fura de fata cu tine la geam :lol: am vazut asa ceva in iasi. Urla omu disperat"ba stai ca vin eu la tine jos" :D:D

Pai asa daca e sa fii ghinionist atunci iti cade garaju' pe masina si ai rezolvat problema :lol:

sLi4bmw 16-02-11 18:30

asa se intampla frate daca tot ciobanu merge in spania italia sau prin cine stie ce tara,lucreaza cateva luni ,isi face niste bani , iar cand vine isi ia un oarecare bmw si apoi nu mai are bani sa il intretina dupa care ori fura ori plateste mai putin la baieti. Asta e ...E bine de astia care avem garaj ,dar ma si gandesc daca nu as avea, mai ales in zona in care stau..cred ca intr-o luna ar ramane doar sasiul...

lord_wader 17-02-11 14:03

Ca in filmele americane, daca lasi masina intr-un cartier de negri o gasesti pe butuci :lol:

Predator 17-02-11 17:59

1 Attachment(s)
Luati aminte:

P.S. Poza nu-mi apartine.

rdy4ever 17-02-11 21:19

macar nu i-au furat oglinzile

22VIN 17-02-11 22:54

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4094630)
Luati aminte:

P.S. Poza nu-mi apartine.

Da' cat timp au avut de-au reusit sa ia consola cu totu', volanul si altele? Ca astea nu se demonteaza asa, imediat.

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning