![]() |
Re: VW VS. Honda
La noi in Romānia VW e cea mai buna masina,dupa parerea romanului.
Foarte putini au incercat ceva japonez, iar cine a incercat, ramane pe japoneze Nu zic ca VW nu e bun, e foarte ok, si la noi in ro e si mai usor de intretinut fata de o Honda |
Quote:
peugeot 206 1.4 hdi: "se simte calumea diferenta". dupa 4000 km a crapat ambreiajul. Acesta este un exemplu concret, iar posesorul masinii este membru al acestui forum. Masinii mele i se poate face "chiptuning" doar prin scoaterea ecu-ului si trimiterea lui la monstersport pentru reprogramare totala, sau prin instalare de piggyback sau de stand-alone. Castig: MAXIM 8cp. cost: cel mai mic pret mi l-au dat Master Tuner, si e o oferta foarte buna dar fara modificari hardware nu merita. Mai ales la motoare pe benzina, aspirate, puterea se obtine prin marirea turatiei si cresterea avansului. Masina mea, spre exemplu are limitarea din fabrica la 6700. Arcurile alea de supape nu o sa tina prea mult la 7500 rpm, ca si alte componente. La turbo (diesel sau benzina): imi zici tu mie ca o turbina stock care poate maxim 1bar (teoretic vorbind, nu dau un exemplu concret), si din fabrica functioneaza la 0.7 din motive de fiabilitate... daca o dai la 1bar si ii rupi gura constant...tine la fel de mult? Nu zic ca nu ajuta cip-tuning-ul , dar mi se pare o mizerie pentru ca iti scade fiabilitatea considerabil daca calci la fund constant pedala de acceleratie. Acum o sa zica unii...da mah da nu-i dai blana tot timpul. Eh...eu ii dau. |
Quote:
|
Quote:
se vorbeste de VW 2.0T cu software tuning vs un civic 2.0T ..dealtfel tot cu software tuning si cu turbina si restul de upgrade-uri necesare....e corect in cazul asta? ia un vw 2.0T...ia un honda 2.0...pune-i un T in coada...baga in ambele masini aceeasi suma de bani...si vezi daca honda e mai buna sau nu....si in special...la ce e mai buna...la dragracing? la consum? la zgomot? la carat cartofi? |
Quote:
dar uite ce pregatesc astia mai galbui http://www.acuraworld.com/forums/f41...90hp-v8-61799/ |
plus ca in materie de piese aftermarket ai o gama larga si zic eu disponibila tuturor ,piese care se potrivesc de pe un motor pe altu,de pe o caroserie pe alta.
|
Quote:
|
Honda a anuntat urmatoul motor de pe Type R si nu numai.
Acesta va fii un 1.6 turbo, CP??? Avantaje VW -LUX -gama motorizari Avantaje Honda -fiabilitate -design - exterior-interior -valoare revanzare |
Quote:
|
Quote:
|
Honda prepares a new engine for CR-Z. 1,6 liter turbo engine will be an output power of 160 hp, and provides more powerful version with 200 hp...sursa vcar7 punct com..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: